Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,2417
EURO
34,8032
IMKB
10.056,000
ALTIN
2.430,130
 
Hava Durumu ANKARA
3 / 14 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Başakşehir Kartal'a Geçit Vermedi 1-0
Başakşehir Kartal a Geçit Vermedi 1-0
 
Süper Lig'in 11. haftasında Başakşehir, Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti ve puanını 24'e çıkardı. Ev sahibi ekip liderliğini sürdürürken Beşiktaş 11. haftayı 18 puanla kapattı. Başakşehir'e 3 puanı getiren gol Epureanu'dan gelirken Elia'nın attığı bir gol VAR uyarısıyla iptal edildi. Başakşehir, Beşiktaş'a karşı yenilmezlik serisini de 6 maça yükseltti.
 
3.11.2018 - 21:12

Siyah-beyazlılarda Adriano, ev sahibinde ise Elia sakatlanarak oyundan çıktıSpor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Medipol Başakşehir, Beşiktaş'ı Epureanu'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Başakşehir bu galibiyetle puanını 24'e yükseltti ve liderliğini sürdürdü. Beşiktaş ise 11. haftayı 18 puanla kapattı.

SÜPER LİG HEYECANI HTSPOR ARENA'DA... BAŞAKŞEHİR - BEŞİKTAŞ MAÇININ DAKİKA DAKİKA ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

BAŞAKŞEHİR'İN GOLÜ VAR'A TAKILDI

Başakşehir, maçın 6. dakikasında Elia ile 1-0 öne geçti ancak gol iptal edildi. Edin Visca'nın pası ile topla buluşan Eljero Elia'nın ceza yayından yaptığı vuruşta top ağlarla buluştu. Hakem Halis Özkahya önce golü verdi ardından VAR sistemi kararıyla pası veren Edin Visca'nın ofsaytta olduğu gerekçesiyle gol iptal edildi.

BU KEZ EPUREANU ATTI

Başakşehir, 18. dakikada 1-0 öne geçti: Sağ kanattan kazanılan korneri kullanan Edin Visca'nın ceza alanına gönderdiği ortasına hareketlenen Alexandu Epureanu'nun, altıpas önünde topun gelişine sağ ayak içiyle yaptığı vuruşta meşin yuvarlak Loris Karius'un yanından ağlarla buluştu.

ADRIANO SAKATLANDI

Sakatlıktan iyileşen ve maça 11'de başlayan Adriano, 24. dakikada sakatlık geçirdi. Brezilyalı oyuncu oyuna devam edemezken yerine 26. dakikada Caner Erkin dahil oldu.

BEŞİKTAŞ GOLE YAKLAŞTI

Beşiktaş, 26. dakikada gole çok yaklaştı: Hızlı gelişen atakta sol kanatta topla buluşan Ryan Babel içeri girerek sol çaprazdan topu kaleye gönderdi. Araya giren Manuel Da Costa'ya çarpan top kornere gitti.

VISCA NET POZİSYONDAN YARARLANAMADI

Mücadelede 38. dakika oynanırken Eljero Elia'nın uzun pasıyla topla buluşan Edin Visca'nın hızla ilerleyerek ceza alanına girmeden sağ çaprazdan kaleye gönderdiği şutunda top kalenin sağından auta çıktı.

Dakikalar 41'i gösterdiğinde Pepe'nin pasıyla ceza alanında topla buluşan Jeremain Lens'in dönerek sol ayağıyla kaleye gönderdiği şutunda savunmaya çarpan top sağ kale direği dibinden az farkla kornere gitti.


45. dakika oynanırken sol kanatta taç çizgisine yakın bir noktada yaşanan ikili mücadele sırasında Jeremain Lens, Eljero Elia'ya kontrolsüz bir müdahalede bulununca hakem Halis Özkahya tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Başakşehirli futbolcular kartın kırmızı olması gerektiği şeklinde itirazlarda bulundu.

Karşılaşmanın ilk 45 dakikasında başka gol olmadı ve Başakşehir devre arasında soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Mücadelenin 51. dakikasında Başakşehir yine Visca ile gole yaklaştı: Boşnak futbolcunun ceza sahası dışında sol çaprazdan kaleye gönderdiği şutunda top kalenin üstünden auta çıktı.

BEŞİKTAŞ BABEL'LE GOLE ÇOK YAKLAŞTI

Dakikalar 57'yi gösterdiğinde Beşiktaş, Babel ile gole çok yaklaştı: Hollandalı futbolcunun ceza yayı önünden sağ ayağıyla kaleye gönderdiği sert şutunda Mert Günok güçlükle sol köşeden topu kornere çeldi.

ELIA DA DEVAM EDEMEDİ

60. dakikada sakatlık geçiren Eljero Elia, oyuna devam edemedi ve 62. dakikada oyundan çıktı. Abdullah Avcı Hollandalı futbolcunun yerine oyuna Napoleoni'yi dahil etti.

MEDEL CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Dakikalar 75'i gösterdiğinde sol kanatta yaşanan ikili mücadele sırasında Gary Medel, Junior Caiçara'ya kontrolsüz bir müdahalede bulununca hakem Halis Özkahya tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Gary Medel bu kartla gelecek maçta cezalı duruma düştü. Şilili futbolcu, Sivasspor mücadelesinde forma giyemeyecek.

83. dakikada ceza sahası dışında hafif sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruşu kullanan Caner Erkin'in ceza alanına gönderdiği ortasına hareketlenen Pepe'nin, altıpas önünden yaptığı kafa vuruşunda top kalenin sağından auta çıktı.

Maçın son dakikasında Beşiktaş'ın Vagner Love'la girdiği pozisyonda Mert Günok topu çizgi üzerinde ayağıyla çıkardı.

Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Başakşehir, mücadeleden 3 puanla ayrıldı. Turuncu-lacivertliler bu sonucun ardından Beşiktaş'a karşı yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı. Diğer yandan siyah-beyazlılar, Başakşehir'le oynadığı son 23 resmi maçın sadece 4'ünü kazanabildi! Beşiktaş ayrıca Başakşehir deplasmanında oynadığı son 12 maçta sadece bir galibiyet elde edebildi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Erwin Koeman: Çok Üzgünüm

Rıdvan Dilmen: Kırın Ağzınızı Burnunuzu

Ahmet Çakar'dan Terim'e Sert Sözler
»   Maç Sonrası 3 Kırmızı, 1 Sarı Kart
»  Derbide Kahreden Haber!
»  Fatih Terim'den Zehir Zemberek Sözler
»  Maç Bitti Yumruklar Havada Uçuştu
»  Ali Koç'un Abdullah Avcı Planı
»  Derbinin Hakemi Belli Oldu!
»  Volkan Demirel Derbide Kalede mi?
»  F.Bahçe'ye Sürpriz Hoca
»  2 Futbolcu Parasına Süper Lig Takımı
»  Kartal Rize'yi Yendi,Kendine Geldi 4-1
»  "Bu Performans Bize Yakışmaz"
»  Kadıköy'de Deprem,F.Bahçe 1-A.Gücü 3
»  Flaş.. Cocu Görevden Alındı
»  G.Saray'a Derbi Öncesi Malatya Darbesi
»  El Clasico'da Barcelona Real'i Parçaladı
»  Antalyaspor: 1 - Trabzonspor: 1
»  Bursaspor Alanya'yı Rahat Geçti 2-0
»  Fenerbahçe'de tekme tokat kavga!
»  Quaresma'dan Ayrılık Sinyali
»  Kartal Vodafone Park'ta Dağıldı 2-4
»  Sevilla Akhisar'ı Fena Dağıttı 6-0
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.