Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
35,9677
EURO
37,1790
IMKB
9.952,000
ALTIN
3.308,250
 
Hava Durumu ANKARA
-4 / 4 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
DALLAS FİLMİ BU HABERİN YANINDA HİKAYE KALIR
DALLAS FİLMİ BU HABERİN YANINDA HİKAYE KALIR
 
DENİZLİ'de kendisini terk eden sevgilisi 31 yaşındaki M.E.S.'ye kızan 45 yaşındaki Ü.G.'nin, cinayet planı dolandırıcılıkla son buldu.
 
4.6.2008 - 20:15
Ü.G.'nin cinayet için azmettirdiği 31 yaşındaki H.Y. ile M.E.S. arkadaş çıktı. Tetikçi olarak tutulan H.Y. kırmızı boyalarla sahte bir cinayet tertipleyip Ü.G.'den 40 bin YTL kopararak Mercedes marka otomobil aldı. Bir gün sonra öldüğü zannettiği sevgilisinin yaşadığını öğrenen Ü.G., dolandırıldığı iddiasıyla polise başvurdu.

Akıllara durgunluk veren olay, geçen hafta Denizli'de meydana geldi. M.E.S. 4 yıldır birlikte yaşadığı sevgilisi Ü.G.'ye başka bir kadına aşık olduğunu anlatıp ayrılmak istediğini söyledi ve evden kovdu. Bunu hazmedemeyen Ü.G. gizlice bir plan yaptı. Sevgilisi M.E.S.'yi öldürtmeyi tasarlayan öfkeli kadın, Aydın'daki tarlasını 46 bin YTL'ye satıp önceden tanıdığı Uşak'ta oturan işsiz H.Y. ile irtibata geçti. M.E.S.'nin oğlunun sevgilisine tecavüz ettiğini ileri süren Ü.G., H.Y.'ye namusunu temizlemesi karşılığında 40 bin YTL vereceğini söyledi. Öfkeli kadın ile H.Y., M.E.S.'nin öldürülmesi konusunda anlaştı.

Ancak, kadından aldığı parayla kendisine Mercedes marka bir otomobil alan H.Y., öldürmeyi tasarlığı M.E.S.'nin eski arkadaşı olduğunu öğrenince işin durum değişti. Bu kez, Denizli- İzmir karayolunda buluşan iki eski arkadaş, öfkeli kadını kandırmak için plan yaptı. H.Y., kırmızı boyayla M.E.S.'nin yüzünü ve göğsünü boyadıktan sonra yere yatırıp cep telefonuyla fotoğrafını çekti. Sözde tetikçi, ölmüş numarası yapan arkadaşının fotoğraflarını da Ü.G.'ye gösterip işi bitirdiğini söyledi ve ortadan kayboldu. Ancak bir gün sonra öldüğünü zannettiği sevgilisini Denizli'de otomobiliyle gezerken gören öfkeli kadın, şaşkına döndü.

Kandırıldığını anlayan Ü.G., bu kez sevgilisinin kendisini öldürtebileceğini düşünüp Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu. Ü.G., tüm olayı detaylarıyla anlatıp sözde tetikçiye verdiği 40 bin YTL'yi geri istedi. Ancak polis Ü.G., sevgilisi M.E.S. ve H.Y.'yi gözaltına aldı. Zanlılar, sorgularının ardından, cinayete teşebbüs, azmettirme ve dolandırıcılık suçlarından adliyeye sevk edildi.   
   
Birbirlerinden şikayetçi olmayan M.E.S., H.Y. ve Ü.D., olayın da gerçekleşmemiş olması nedeniyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Ama durun, olaylar henüz bitmedi...

‘KAN KARDEŞ OLDUK’  

Denizli'de kendisini terk eden sevgilisini öldürtmeye çalışan, sonrasında dolandırıldığını anlayıp polise gidip şikayetçi olan Ü.G., ağız değiştirdi.

Ü.G., sözde tetikçi H.Y. ve ayrıldığı sevgilisi M.E.S. ile bir araya geldi. G., “Ben, M.E.'yi çok seviyorum. Onu kıskandığım için öldürme planı kurmuştum. Ölmediği için çok mutluyum. Artık barıştık, sorun kalmadı” dedi. H.Y. ve M.E.S. ise “Biz artık kan kardeş olduk” diyerek dostluk pozu verdi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


AFYON'DA 2 AKP'Lİ TECAVÜZ SUÇLAMASIYLA TUTUKLANDI

SAVCI,PAKSÜT'Ü İZLEYEN ARACI POLİS'TEN İSTEDİ

UYUŞTURUCU KAÇAKÇILIĞINDA SON NOKTA İNŞAAT KALASI
»  TANJU ÇOLAK'A MEYDAN DAYAĞI
»  İNTİHAR ETTİ AMA İNTİKAMINI DA ALDI..
»  RÜŞVETÇİ GÜMRÜKÇÜLERE CEZA YAĞDI
»  SAKARYA VALİ YARDIMCISI ÇETE'DEN TUTUKLANDI
»  ŞEKER FABRİKASI YOLSUZLUĞU BÜYÜYOR
»  TECAVÜZCÜ BÜYÜK SUÇLU ÇIKTI
»  TURİSTE TECAVÜZ'E 47 YIL HAPİS
»  ALANYA'DA 5 YILDIZLI OTEL'DE KAÇAK İÇKİ OPERASYONU
»  GENÇ EŞTEN, ZENGİN İŞ ADAMINA DAYAK
»  EMNİYET DİNLEME AÇIKLAMASI YAPTI
»  ALTİVİ OPERABYONUNDA 23 KİŞİ ADLİYE'YE GÖNDERİLDİ
»  SAPANCA MUAMMASI
»  ENGELLİ KADINI BAĞLAYIP DEFALARCA TECAVÜZ ETTİLER
»  YİNE ÜNLÜLER, YİNE KOKAİN
»  SİLAHLA FOTOĞRAF ÇEKTİRİRKEN KENDİNİ VURDU
»  İSTANBUL'UN GÖBEĞİNE HİNT KENEVİRİ EKMİŞLER
»  POLİS'İN AT ARABASI OPERASYONU
»  BU BAŞKA ŞUAYİP DAVASI
»  ALTİVİ,HALKI TİTAN'DAN BİLE BÜYÜK TİTMİŞ..
»  YAKALANAN 16 KİLO KOKAİN NİŞASTA'YA DÖNÜŞTÜ!
»  KARAKOLA KURŞUN YAĞDIRDILAR
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.