Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
36,4556
EURO
38,2831
IMKB
9.573,000
ALTIN
3.416,020
 
Hava Durumu ANKARA
-3 / 5 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
EMEKLİ'YE KENDİ PARASINI ERKEN ÖDEME MÜJDESİ!
EMEKLİ YE KENDİ PARASINI ERKEN ÖDEME MÜJDESİ!
 
AK parti iktidarı döneminde, emekli ve işçilere ödenmesi gereken yasal hakları, gününden önce ödenince müjde oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, emekli, dul ve yetimlerin aylıklarının Ramazan Bayramı'ndan önce ödeneceğini bildirdi.
 
10.9.2009 - 07:05
Dinçer,  yaptığı açıklamada, emekli, dul ve yetimlerin aylıklarının Ramazan Bayramı'ndan önce ödenmesine ilişkin hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi. Bayram öncesinde 16-18 Eylül arasında emeklilerin aylıkların ödenebilmesi için çalışma yaptıklarını belirten Dinçer, buna göre, SSK ve Bağ-Kur kapsamındaki emeklilerin aylıklarını bayram öncesinde alabileceklerinin dile getirdi.

Her ayın 17-26'sı arasında ödenen aylıkların 16-18 Eylül arasında ödenecek olmasının bankalarda nispi bir yığılmaya neden olabileceğine dikkati çeken Dinçer, 'Bu tabii bir durum. Bu yığılmaların herhangi bir şikayete sebebiyet vermeyeceğini ve emeklilerimizin bizi anlayışla karşılayacağını zannediyorum. Biz yine de elimizden gelen her türlü tedbiri almaya çalışıyoruz. Bankalarla görüşüp konuyla ilgili her türlü kolaylığı sağlayacak tedbirler için çaba sarf ediyoruz' dedi.

Ömer Dinçer, emeklilerin bayramını da kutlayarak, 'Tüm emeklilerimizin bayramlarını tebrik ediyorum. Bayramda huzurlu, mutlu bir süreç yaşamalarını diliyorum. Daha nice bayramlara hep beraber mutlulukla ulaşalım istiyorum' dileklerinde bulundu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının yaptığı çalışmaya göre, tahsis numaralarının son rakamı 3, 5, 7, 9 olanlar aylıklarını 16 Eylülde, 1, 6, 8, olanlar 17 Eylülde, 0, 2, 4 olanlar da 18 Eylülde alabilecek. Böylece 7 milyon 288 bin emekli, dul ve yetime, bayram öncesinde toplam 4 milyar 352 milyon lira gelir ve aylık ödemesi yapılacak.

Türkiye İşçi Emeklileri Derneği, emekli aylıklarının Ramazan Bayramı öncesinde ödenmesi için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer'e birer mektup göndermişti



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


YILDIRIM DÜŞTÜ BİR ÖLÜ BİR YARALI

MELİH GÖKÇEK'TEN ANKARA'DA İÇKİ REFERANDUMU

CÜBBELİ ADAY GÖSTERDİ TARAFTAR PATLAMASI YAPTI
»  SEL FALAKETİNİ HERKESE ÖNCE O HABER VERDİ AMA..!
»  SEL FELAKETİ, TSUNAMİ GİBİ GELDİ
»  5 ŞEHİR'E DAHA SEL UYARISI
»  MARMARA'YI SEL VURDU, HER YER SULAR ALTINDA
»  ERKEN EZAN'A SORUŞTURMA
»  MARMARA'YI YAĞMUR FENA VURDU
»  DİYANET, KMERKEZİ EZAN VE VAAZI KALDIRIYOR
»  EYÜP SULTAN'DA MÜEZZİN ŞAŞIRDI, EZANI ERKEN OKUDU!
»  İSTANBUL'DA DEV KÖPEK BALIĞI
»  TÜRKİYE'DE KÜRT NÜFUSU NE KADAR?
»  ÇEK FUTBOLCUNUN DRAMI
»  İNEK,. ADAM ÖLDÜRDÜ!
»  SAYISAL LOTO'DAN İKİNCİ BAHAR PİYANGOSU
»  SİGARA İÇEN, İŞE ALINMAYACAK!
»  KÖPEK, 15 BİN YOL ÖNCE EVCİLLEŞMİŞ!
»  MARS'TA ŞOKE EDEN GÖRÜNTÜLER
»  RAMAZAN'DA SEKS'İN İNCE KURALLARI
»  GSM ŞİRKETLERİ 3 G İLE MÜŞTERİ KAPMA YARIŞINDA
»  REKORTMEN, HAVUZDAN BORÇLU ÇIKTI!
»  İKİNCİ EL OTOMOBİLDE BAYRAM ARİFESİ DURGUNLUĞU
»  MESİN'DE JET SKİ FACİASI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.