Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
35,9965
EURO
36,9396
IMKB
9.816,000
ALTIN
3.239,800
 
Hava Durumu ANKARA
2 / 11 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
EMNİYET MÜDÜRÜ DE BUNU YAPARSA!
EMNİYET MÜDÜRÜ DE BUNU YAPARSA!
 
Geçtiğimiz hafta Ankara’da yapılan bir fuhuş operasyonunun, emniyet müdürü B.M.’nin evine gelmeyi reddeden İrina P.’yi ünlü bir barda herkesin önünde dövmesiyle başladığı iddia edildi.
 
24.5.2009 - 08:21
Cumhuriyet Savcısı Namık Kemal Saltık’ın yürüttüğü soruşturma dosyasına giren olay, yedi ay önce meydana geldi. İddiaya göre o tarihte Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan B.M., Çankaya’daki ünlü bir bara eğlenmeye gitti. Fuhuş çetesinin üyeleriyle daha önce tanışan B.M., İrina P.’nin bulunduğu masaya oturdu. Genç kadınla sohbet edip içki içen evli ve bir çocuk babası müdür, İrina P.’yi evine gelmesi için zorladı. Kadının teklifini reddetmesine sinirlenen B.M., İrina P.’ye vurmaya başladı.

’Emniyet müdürüyüm’/_np/4207/8044207.jpg

Barın güvenlik görevlileri olaya müdahale edecekleri sırada, B.M. "Ben emniyet müdürüyüm" diye bağırdı. Yüzüne aldığı darbelerle kanlar içinde kalan kadın bayıldı. B.M. yerde tekmeleye devam ettiği kadının iki kaburga kemiğini kırdıktan sonra bardan ayrıldı. Hastaneye kaldırılan ve 21 gün ’iş göremez’ raporu alan kadın, iki gün sonra taburcu edildi ve savcılığa suç duyurusunda bulundu. Durumu öğrenen B.M. kadını tehdit etti. İrina P. davasından vazgeçti.

Olayın peşini bırakmayan Savcı Saltık, fuhuş çetesini beş ay takibe aldırdı, Müdür B.M. hakkında adli soruşturma başlattı. Emniyet Genel Müdürlüğü iki müfettiş görevlendirerek idari soruşturma açtı. B.M., jet tayin kararıyla Karadeniz’de bir ilçede görevlendirildi. Çetenin telefon dinlemelerinde, müdürün ismi sık sık geçerken, çoğu yabancı uyruklu kadınların 100 dolar karşılığında fuhuşa zorlandıkları belirlendi.

Polis, 11 Mayıs’ta altı ayrı bara operasyon düzenlendi. 15’i kadın 19 kişinin gözaltına alındığı, dördünün tutuklandığı operasyonda, İrina P. de ifadesine başvurulmak için emniyete çağırıldı. Genç kadın yaşadıklarını korktuğu için kimseyle paylaşmadığını, dayaktan sonra uzun süre evden çıkamadığını anlattı. İrina P., "Zorla seks yapmak istedi. Kabul etmedim. Ben dayak yerken herkes seyretti" dedi. Savcı Saltık, operasyon sonrası B.M.’nin de ifadesini aldı. Emniyet Müdürü, ’Komplo’ iddiasında bulundu.(hürriyet)


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ÖLDÜRÜLEN KADIN 3 KEZ ŞİKAYET DİLEKÇESİ VERMİŞ

KENE'YE İKİ KURBAN DAHA

ZİMMETÇİ BANKACI VE EŞİNE 12 YIL HAPİS İSTEMİ
»  ZENGİN KOCA'DAN FİLM GİBİ TUZAK
»  EŞİNE TECAVÜZ EDEN AMCASINI ÖLDÜRDÜ
»  YÜKSEKOVA'DA POLİS'E HAİN SALDIRI
»  RÜŞVET ALAN POLİSE 40 YIL HAPİS
»  UZMAN ÇAVUŞ, OKUL BASTI
»  1 MİLYON KORSAN KİTAP YAKALANDI
»  PROVOKATÖR ÖMER ULUSOY'DAN MEKTUPLU SAVUNMA
»  40 YILLIK KAÇAK 40 YIL SONRA BÖYLE YAKALANDI!
»  FLAŞ.. SAKARYA'DA HAVAİ FİŞEK FABRİKASINDA PATLAMA
»  YAKALANAN CAMİ KURDAKÇISI TANIDIK ÇIKTI
»  ADANA HAVAALANINDA TEMİZLİKÇİLERİN BIÇAKLI KAVGASI
»  KATLİAM KÖYÜNDE PETROL HIRSIZLIĞI DAVASI
»  KAFE'DE OTURAN İKİ KADINA KURŞUN YAĞMURU
»  POLAT ALEMDAR'A ÖZENİP, AVUKATI DİZİNDEN VURDU
»  SİİRT BELEDİYESİ OTOPARKI'NDA PATLAMA
»  FLAŞ.. İSTANBUL'DA 4 CAMİ KUNDAKLANDI!
»  EMNİYET'E KRİPTOLU TELEFON
»  İZMİR'DE PATLAMA
»  YAŞLI KADININ KATİLİ RUS TEMİZLİKÇİSİ ÇIKTI
»  GAZİ MAHALLESİNDE DEHŞETE DÜŞÜREN SALDIRI
»  MARKETİ İÇİNDEKİLERLE BİRLİKTE YAKACAKLARDI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.