Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,1748
EURO
38,1613
IMKB
9.777,000
ALTIN
2.916,220
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ERDOĞAN, DERS ÇALIŞMAK İÇİN ORTADAN KAYBOLMUŞ
ERDOĞAN, DERS ÇALIŞMAK İÇİN ORTADAN KAYBOLMUŞ
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mudurnu'da kendisini izleyen gazetecilere, 'Şöyle sakin, aynı zamanda çocuklarımla beraber, hem onlar bir kenarda oturup dinlenirken ben de kendi dersimi çalışayım istedim. Sağolun bize o fırsatı vermediniz' dedi.
 
18.4.2008 - 17:59

Mudurnu Belediyesi'nden ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, Adana'da bir çocuğun yanıklarıyla hastanedeki görüntülerinin hatırlatılarak, 'Görünce ne hissettiniz' sorusu üzerine şunları söyledi: 'Ben bu olayı televizyonda gördüğüm anda süratle bakanımı aradım. Bakanımı aradıktan sonra 'konuya müdahale edeceksiniz. Bu merkez neresiyse gerekli olan en ağır ceza neyse hemen onu vermeniz lazım' dedim. Bunun üzerine biliyorsunuz ilk etapta 5 günlük kapama cezası verildi. Yavrumuz şu anda bir başka hastaneye 112 Acil Servis ile aldırıldı. Ben bu sabah yine aradım, annesiyle görüştüm. Annesiyle görüştükten sonra bakanımı aradım. Bakanım şu anda yurt dışında. Bakanımın hastane başhekimliğiyle görüşerek bana tekrar dönmesini istedim. 'Eğer orada durum iyiye gitmiyorsa gerekirse çocuğu daha uygun bir hastaneye de alabiliriz' dedim. 'Gerekirse bunun da tedbirlerini al' diye kendisine talimat verdim. Annesine telefonumu verdim. Annesinin telefonunu aldım. Kendisiyle de irtibat halindeyiz.'

-'DERS ÇALIŞAYIM İSTEDİM'-

Başbakan Erdoğan, bir gazetecinin, 'Abant'a, bizlerden habersiz ilk geldiğinizde çok merak ettik. Sadece dinlenmek miydi yoksa çalışma mı yaptınız?' sorusuna şu karşılığı verdi: 'Sağolun nereye adım atsak, size haber vermemiz lazım. Ben bunu anlıyorum. Benim yaşamımın bir de insani yanının olması lazım. Vatandaş olarak bunu kullanmam lazım. Kaldı ki, bu arada yapmam gereken çalışmalarım da var. Onun için şöyle bir sakin, aynı zamanda çocuklarımla beraber hem onlar bir kenarda oturup dinlenirken ben de kendi dersimi çalışayım istedim. Sağolun bize de o fırsatı vermediniz. Yani gölün ta öbür ucundan kaldığımız yeri zumlayacak kadar işi ileri götürdünüz.

Bugünkü görüntülere bakılırsa, neredeyse tüllerin arkasını alacaksınız. Bu duruma işi götürdünüz. Bunlar tabii üzücü. Bilemiyorum, dünyanın diğer yerlerinde de bunlar oluyor mu. Böyle olmasa gerek. Burada aslında, bizim dayanışma içinde olmamız lazım. Yani bir başbakan ülkesi için bir çalışma yapıyor, o çalışmayı kendisinin yapması lazım. Çünkü dinlenmesi bile ülkesi içindir, milleti içindir. Bunu da düşünmek lazım. Kaldı ki, iki günlük bir şey. Fazla da bir şey değil. Benim tatilim yok zaten.' Başbakan Erdoğan, 'Dinlenebildiniz mi?' sorusuna, 'Dinlenmeye değil, çalışmaya geldim. Olay bu...' karşılığını verdi. 'Haber vermeyince merak ettik de o yüzden' sözleri üzerine, 'Bundan sonra haber vereceğim zaten' dedi. Erdoğan, bir soru üzerine, bugün Mudurnu'dan İstanbul'a geçeceğini, yarın İstanbul'da programı olduğunu söyledi. Bu arada, Erdoğan, Mudurnu Belediyesi'nden ayrılırken Ali Kamil Kahvecioğlu adlı bir gencin '1 dakikanızı alabilir miyim' diye seslenmesi üzerine, 'Alırsın, alırsın' diyerek genci yanına çağırdı. Kahvecioğlu'nun, 'gömleğini imzalamasını' istediği Erdoğan, önce bu isteği kabul etmedi. Kahvecioğlu'nun, 'Sizin de Fenerbahçeli olduğunuzu biliyorum. Lütfen, bunu hatıra olarak saklayacağım, evimin baş köşesine asacağım' demesi üzerine, Erdoğan, boş bir kağıt isteyerek, imzasını boş kağıda atacağını söyledi. Gencin, ısrarla, 'Bu kaybolmaz, bunu Fenerbahçeli olarak söylüyorum size. Hatıra olsun' sözleri üzerine Erdoğan, gazetecilere dönerek, 'Spekülasyon olur mu? Cinayet falan demezsiniz' diye sordu. Erdoğan, gencin ısrarı üzerine gömleğin kolunu imzaladı. Başbakan Erdoğan, belediyeden kaymakamlığa yürüyerek giderken vatandaşlarla ve esnafla sohbet etti. Erdoğan, Mudurnu Kaymakamı Ömer Duran'ı ziyaret ederek, ilçe hakkında bilgi aldı. (ZAMAN)



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


BAYKAL, CEM EVİ TEMELİ ATACAK

AKP, 301'DE GERİ ADIM ATTI

BAYKAL, KAMER GENÇ'E SAHİP ÇIKTI
»  VAAN GAAL'DAN GALATASARAY'LILARI ÜZECEK AÇIKLAMA
»  PİRİNÇ OLAYINI ÜSTÜNE ATANLARI MAHKEMEYE VER UNAKITAN
»  ERDOĞAN'DAN AKPM BİLDİRİSİNE DESTEK
»  AKPM, TEHDİT BİLDİRİSİNİ RESMEN YAYINLADI
»  1 MAYIS'IN KADERİ PAZARTESİ GÜNÜ BAKANLAR KURULU'NDA
»  ERDOĞAN MUDURNU'DA
»  "CHP VE MHP'LİLER OLMASAYDI BENİ LİNÇ EDECEKLERDİ"
»  23 NİSAN, RESEPSİYON KRİZİ İLE BİRLİKTE GELİYOR
»  TMSF'YE ATAMA SKANDALI
»  CUMHURBAŞKANI GÜL, JAPONYA YOLCUSU
»  TALABANİ'DEN TÜRKİYE'YE PETROL OYUNU
»  MECLİS'TE 301 KAVGASI, VEKİLLER POLİS TARTAKLADI
»  AKP'Lİ KAPUSUZ, ERKEN SEÇİM TARİHİ VERDİ
»  BAYKAL, GÜL BOYKOTUNUN NEDENİNİ ANLATTI
»  EMEKLİLİK ARTIK DAHA ZOR OLACAK
»  "LAİKLİK'TEN VURULURSA TÜRKİYE ÇÖKER"
»  GAMMAZ POLEMİĞİ
»  "SAYIN SAVCI BU MAÇTA ŞİKE OLACAK"
»  MEMLEKETİ YABANCIYA SATMAYA DEVAM YASASI
»  BÜYÜKANIT'TAN BAŞBAKAN'A REST
»  MHP’DEN TARIM BAKANI HAKKINDA GENSORU ÖNERGESİ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.