Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
IMKB
9.777,000
ALTIN
2.918,510
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ERDOĞAN'DAN ,AYDIN DOĞAN'A "VURGUNCU"
ERDOĞAN DAN ,AYDIN DOĞAN A  VURGUNCU
 
Deniz Feneri davası nedeniyle Başbakan Erdoğan ile Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan arasında yaşanan tartışma alevlendi.
 
7.9.2008 - 19:45

Erdoğan, Doğan’ın yazılı açıklamasına, partisinin Bayrampaşa İlçe Kongresi’nde yanıt verdi. Başbakan Erdoğan, Doğan’ın, birtakım hesapları nedeniyle, kendisine ve partisine iftira ettiğini ifade etti. Kendisiyle ilgili yeni iddialar ortaya attı.

Başbakan Erdoğan partisinin Bayrampaşa İlçe Kongresi’nde yaptığı konuşmada Türkiye’nin dış politikada öncü rol almaya başladığını söyledi. Erdoğan körelmiş zihniyetin Türkiye’ye faydası olmadığını belirterek “Büyük ülkelerin kompleksi olmaz.” dedi.

Konuşmasında Deniz Feneri davasına ve dün Aydın Doğan hakkındaki sözlerine verilen yanıtlara değinen Erdoğan şunları söyledi: “Sayın Doğan sözlerimden rahatsız oldu. Yazılı yanıt vermiş. Bu hamur daha çok su kaldırır. Sayın Doğan anı kurtarmaya gayret etti. Aydın Doğan’ın Genel Yönetmeni ayrı konuşuyor, kendisi ayrı konuşuyor.

Diyorlarki ‘insani duyguları sömürenleri yazmayalım mı?’ Yaz da doğruları yaz. Yalan ve iftira yazma. Daha düne kadar Baykal’la paslaşma halinde ‘toplanan paralar Erdoğan’a elden verildi’ deniyordu. Belge var deniyordu. Nerede o belge, kayıp mı oldu? Çıkın ispatlayın deyince ‘Başbakan’a elden değil Başbakanlık’a verilmiş’ deniyor. Baştan doğrusunu yazsaydınız ya. Sayın Aydın Doğan ‘İddia sahibi ben değilim, sanıklardan biri toplanan paraların başbakana verilmek üzere birisine verildiğini söyledi’ diyor. Hukukta yataklık etme diye bir olay var. Şu anda böyle bir iftiraya yataklık ettiğinin farkında mısın?

BUNLARIN ALTINDA NE VAR

Ben hiçbir zaman yanlış yapanın yanında olmam. Siz mahkeme değilsiniz. Bunların yazmanın altında birşey var. Ben biliyorum da siz açıklayacaksınız. Size 1 hafta süre. Hafta içi açıklamazsanız, ben hafta sonunda açıklayacağım.

RTÜK’te hangi işiniz var, bir menfaat davanız mı var. RTÜK başkanını peşinen suçlu ilan etmenizi açıklayın. Neden milleti aldatma yoluna gidiyorsunuz. Kimseye bu yazdıklarını yutturamazsınız.

MÜMKÜN DEĞİL OLMAZ

Açıklamada diyorsun ki ‘Hilton sorunu belediyenin’. Hilton’la ilgili sorun belediyenin sorunuysa niye bana getirdin? Niye benden yardım istedin? Sayın Doğan Hilton’un önündeki büyük alanı rezidans yapmak üzere ricada bulundu. Dedim ki ‘Mümkün değil olmaz’. Benden sonra Büyükşehir Belediye Başkanı ile de görüşmüş yemek yemişler. Yanlarında Şişli Belediye Başkanı da varmış. Kovaladığın iş hakkın değil.

Şişli’den işi halletmiş, Büyükşehir’den halledemedi. Bana dedi ki “Ben bu kadar parayı Hilton’a boşuna mı verdim.Bunun için verdim” İşte bunlar köşeyi böyle döndüler. Vurgunu söyle yaptılar. Bizden bunu alamadıkları için bunları yapıyorlar. Şimdi biraz sabırlı olacaksınız, bizi izlemeye devam edeceksiniz. Bunların bütün kara kaplı defterleri ortaya çıkacak.”



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ERDOĞAN'DAN AYDIN DOĞAN'A 1 HAFTA SÜRE

"YİNE GELECEĞİM HEMDE BAŞBAKAN OLARAK"

ATALAY: BÜTÜN ÇETELERİ ÇÖKERTİYORUZ
»  BABACAN'A BAHÇELİ'DEN DE OLUUMSUZ YANIT
»  "PARALAR KOLONLANAN ŞİRKETLERLE AKTARILDI"
»  BAYKAL: BASIN GÖREVİNİ YAPIYOR
»  BURASI MARDİN'DE BİR CAMİ
»   "SANIRDIM Kİ BAŞBAKAN HESAP SORACAK"
»  HÜRRİYET ERDOĞAN'A BÖYLE CEVAP VERDİ..
»  ERDOĞAN'DAN GÖKÇEK'E "BORCUNU ÖDE"
»  KANAL7 BU İŞİN KÖKÜNE KADAR İÇİNDE
»  ERİVAN'A GİDEN TEK VEKİL, UFUK URAS
»  "BAŞBAKAN, BİAT İSTİYOR"
»  BAYKAL'A GÖRE BAŞBAKAN, 'TEDİRGİNLİKTEN' SERTLEŞTİ
»  ERMENİLER, GÜL'E MİNNETTAR
»  ÖCALAN'DAN DEHŞET İDDİALAR
»  BAŞBUĞ'DAN REFORM HAMLELERİ
»  ZAHİT AKMAN'IN BAŞKANLIĞI TEHLİKEDE
»  BORCU ÖDEMEZSE 66 YAŞINDAKİ ADAMA KARI OLACAK
»  PROF.DR.MÜMTAZ TÜRKÖNE'NİN TSK DÜŞMANLIĞI
»  SARKİSYAN GÜL'Ü AĞRI DAĞI TABLOSU ALTINDA KABUL ETTİ
»  BAYKAL: ERDOĞAN KONTROLÜNÜ KAYBETTİ
»  AYDIN DOĞAN'IN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMASI
»  GÜL, SARKİSYAN'I DAVET EDECEĞİNİ AÇIKLADI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.