Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
36,4636
EURO
38,3761
IMKB
9.452,000
ALTIN
3.417,610
 
Hava Durumu ANKARA
-4 / 4 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ETHEM SANCAK: "ÇALIK İLE ORTAKLIK DÜŞÜNCEMİZ YOK"
ETHEM SANCAK:  ÇALIK İLE ORTAKLIK DÜŞÜNCEMİZ YOK
 
Sancak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Sabah-ATV için Çalık Grubu ile ortaklığa gidecekleri iddialarına karşılık, 'Sabah-ATV'yi alan aldı, hayırlı uğurlu olsun. Gündemimizde Ahmet Çalık ile bir ortaklık şu anda yok' dedi.
 
25.12.2007 - 13:57

Sancak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Sabah-ATV için Çalık Grubu ile ortaklığa gidecekleri iddialarına karşılık, 'Sabah-ATV'yi alan aldı, hayırlı uğurlu olsun. Gündemimizde Ahmet Çalık ile bir ortaklık şu anda yok' dedi.
TÜSİAD-Koç Üniversitesi Ekonomik Araştırma Forumu tarafından düzenlenen 'Uluslararası Uygulamalar Işığında Türkiye için Sanayi Stratejisi Arayışları' konferansı sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ethem Sancak, 2007 yılında genel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı gibi Türkiye ekonomisini yoldan çıkaracak önemli badireler atlatıldığını belirterek, '2007 yılı Türkiye için her şeye rağmen çok iyi bir yıl oldu' dedi. Sancak, 2008 yılının da Türkiye için başarılı bir yıl olacağını söyledi.
Sabah-ATV ihalesine ilişkin soruları da yanıtlayan Sancak, RTL-İpek-Sancak Grubu olarak önyeterlilik aldıkları ihaleden neden çekildiklerine ilişkin bir soruya, 'Hesabımız denk gelmediği için çekildik. Yabancı ortağımız RTL'nin çekilmesi belirleyici oldu' yanıtını verdi. Sancak, Çalık Grubu tarafından Sabah-ATV için verilen 1.1 milyar doların çok iyi bir rakam olduğunu ifade ederek, 'Bence ederinin üstünde gitti' dedi.
Ethem Sancak, önümüzdeki dönemde Sabah-ATV için Çalık Grubu ile bir ortaklığa gidecekleri yönündeki iddialara ilişkin ise, 'Sabah-ATV'yi alan aldı, hayırlı uğurlu olsun. Gündemimizde Ahmet Çalık ile bir ortaklık şu anda yok' diye konuştu.

ANKA



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


CUMHURBAŞKANI'NDAN DOLARLIK HEDİYE

WT'DEN İLGİNÇ "PKK VE KÜRT HALKINI TEMSİL"YORUMU!

TGC'DEN LİG TV KAMERAMANLARINA DAYAĞA TEPKİ
»  DEFNE SAMYELİ ŞARKICI OLUYOR
»  "ADEM GÜRSES, ÇALIK'A ATILMIŞ BİR GOL'DÜR"
»  GAZETECİYE TECAVÜZE KALKIŞAN MİT'Çİ
»  CANLI YAYINDA DAYAK TARTIŞMASI
»  LİG TV KAMERAMANINA GÖZALTI
»  ALİ KIRCA GİTTİ ATV HABER ÇÖKTÜ
»  ERTUĞRUL ÖZKÖK'Ü HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ
»  SANSÜRSÜZ.COM'DAN SANSÜR!
»  FAZIL SAY'A BULMACALI MESAJ
»  BAYRAM'DA GAZETECİYE DAYAK
»  BALA'DA MEDYA KENDİ DEPREMİNİ YARATTI
»  YENİ ASIR GAZETESİNE KOMPLO
»  ADEM GÜRSES ATV'NİN YENİ GENEL MÜDÜRÜ!
»  YUNANİSTAN'DA GAZETECİLER 24 SAATLİK GREVE GİTTİ
»  GÜL'DEN GAZETECİLERE BAYRAM ÇUKULATASI
»  ABD'DE MEDYA KURULUŞUNA SAHİP OLMA KURALLARINDA YUMUŞAMA
»  "ABD,TÜRKİYE İÇİN BARZANİ'Yİ TEHDİT ETMELİ"
»  KANAL 1 TELEVİZYON HABERLERİNİ FATİH ALTAYLI SUNACAK
»  ALİ KIRCA SHOV TV'DE
»  TRABZON'DA KARİKATÜR SAVAŞLARI MAHKEMELİK OLDU!
»  'MEDYA ETİK' DERNEĞİ KURULDU
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.