Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,2718
EURO
34,9076
IMKB
10.152,000
ALTIN
2.434,980
 
Hava Durumu ANKARA
3 / 14 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Erdoğan Mit Müsteşarına Ne TalimatVerdi*
Erdoğan Mit Müsteşarına Ne TalimatVerdi*
 
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 43. Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu.
 
11.1.2018 - 14:31

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

Geçtiğimiz 15 yıla baktığımız zaman bu dönem aslında kolay geçmedi. İktidarımızın ilk yıllarında vesayet güçlerinin akıl ve izan dışı o kadar çok saldırısına kumpasına maruz kaldık ki inanın tahammülü bile çok zordu. Ama sabrettik, dayandık ve rabbim de bizlere yardımını gönderdi. İşte şimdi sizlerle bir aradayız. Siz kimsiniz? Siz milletin tek tek, cumhurun evindeki temsilcilerisiniz.

MİT MÜSTEŞARINA VERDİĞİ TALİMATI AÇIKLADI

Hep bana şunu söylediler: “Biz buralara selam veremezdik.” Türkiye tarihinin en büyük yatırım hamlesine girmişken, bir anda kendimizi yoğun bir saldırı dalgasının içinde bulunduk. MİT müsteşarının ifadeye çağırılması, eğer ifadeyi verseydi, tutuklansaydı, arkasından hedefin kim olduğunu gayet iyi biliyorum. Ama kendisine söylediğim, “Kesinlikle gitmeyeceksin” dedim. “Yardımcılarını da göndermeyeceksin” dedim. Polis gelir de seni almak isterse, “güvenlikçilere talimat var, içeri almayacaklar” dedim. Kiminle verdik bu mücadeleyi? İşte o günün FETÖ yargısıyla verdik. Zira bakıyorsunuz emniyetin içinde FETÖ’nün de kendi temsilcileri vardı. Onlarla teslim almaya gitmek istiyordu. Müsteşarı teslim alacak, arkasından sıra hedefleri büyük ya… Oraya gelecekti.

YA BU ÜLKEYİ TERK EDECEKLER YA DA...

Millletimizi ve bizi sandıktan yenemeyeceklerini görenler bu kez terörü sahaya indirdi. Terör cephesini tahkim ettiler. Şu anda bizim askerimiz, polisimiz, jandarmamız bütün bölgelerde var mı? Var. Nerede tehdit varsa, inlerine kadar gireriz ve giriyoruz. Yaptıkları şeyler geçti artık. Haftada 50-100 gidiyorlar. Artık bunlar gidici. Ya bu ülkeyi tamamen terk edip gidecekler, ya da bu işi bitireceğiz. Bunların arkasında Pensilvanya var, onun arkasında Amerika var. 

BUNLAR PKK'NIN YAN KURULUŞLARI

Bunların arkasında Pensilvanya var, onun arkasında Amerika var. Bundan sonra sen bizden herhangi bir teröristi istediğin zaman bu fakir bu görevde olduğu sürece o teröristi alamazsın. Müslüman, bir yılan deliğinden bir kere sokulur. Bir taraftan stratejik ortağız diyeceksin, Suriye'nin kuzeyinde 4 bini aşkın silahla görevlendirme yapacaksın. Bunlar PKK'nın yan kuruluşları, terör örgütü. Yeni istiklal harbimizi savunmadan taarruza dönüştürdük. Güvenlik güçlerimiz teröristleri açtıkları çukurlara gömdü. Eylemlerin önü büyük ölçüde kilitlendi 

TAHAMMÜL ETMEK ZORUNDA DEĞİLİZ, BUNLAR HER ŞEYİ YAPAR

Benim kurmay subayım da ayrı bir cambaz. Psikiyatrik bir vaka olduğuna dair raporlar oluşturmuş. Bunlar her şeyi yapar. Biz kuyumcu hassasiyeti ile bunları da birer birer ayrıştırarak suçluları hak ettikleri cezalara çarptırmak suretiyle mücadeleyi başarı ile sonuçlandıracağız. Birilerinin terör koridoru oluşturma çabalarına sabrımız azalıyor. Suriye'de ve Irak'ta yaşanan hadiselerin, kurulan düzenin amacı her geçen gün daha net anlaşılıyor. Yalan söylenmesine daha fazla tahammül etmek zorunda değiliz. Fırat Kalkanı Harekatı ile attığımız adımını genişletecek güce sahibiz. 

KİMSE ORADA YENİ BİR DEVLET KURMA GAYRETİNE GİRMESİN

Her kim ki 'Suriye'den, Irak'tan, Balkanlar'dan, Orta Asya'dan bize ne' diyorsa sadece tarihimizden değil istiklal ve istikbal kavramlarından da habersizdir. Burası bizim gönül dünyamız içindedir. Şu anda terör koridoru oluşturmak isteyenler var ya oralar Misak-ı Milli içinde. Orada devlet kurmak isteyenler avucunu yalar. Kimse orada yeni bir devlet kurma gayreti içine girmesin."



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Erdoğan'dan Muhtarlara Vaad Yağmuru

AK Parti'den Flaş İttifak Açıklaması

İtirafçı Fetö'cü Kuyruğu
»  Ahmet Türk Adaylık Teklifine ne Dedi?
»  Abdullah Gül'e Gülleli Mesaj
»  Diyanetten Her Apartmana Vaiz!
»  HDP'de Krize 'Abi' Formulü
»  35 Yaşına KadarAskere Alınmayacaklar
»  İstismarda İyi Hal İndirimine Son
»  Ahmet Hakan: Gül Olayı Bitmiştir
»  Gökçek Sözcü'den İş İstedi
»  Özgür Özel'e Uyarı Cezası
»  Bahçeli Bize Akıl Verme Mevkiinde Değil
»  4 Subay Daha Fetöcü'yüm Diye Teslim Oldu
»  Mecliste 'Saygısız Terbiyesiz' Gerilimi
»  İşte 27 Maddelik Adalet Reform Paketi
»   "O Fotoğrafı Görünce İçim Sızladı"
»  Yargıda YeniReform Paketi
»  Erdoğan: Uyap'ı Fetöcülere Kaptırdık
»  "Abdullah GülŞubat'ta Sahalara İniyor"
»  İşte Jandarma'nın Yeni Kıyafeti
»  Belediye'de Çalışan Taşeron'a Kadro Yok
»  Mecliste Lüks Oda Tartışması
»  Son Anket, Hangi Parti Ne Durumda?
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.