Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,2219
EURO
34,6494
IMKB
10.199,000
ALTIN
2.390,910
 
Hava Durumu ANKARA
12 / 22 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Erdoğan'dan ABD'ye Pazarlık Çağrısı
Erdoğan dan ABD ye Pazarlık Çağrısı
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
 
7.3.2019 - 00:26

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

HDP yöneticilerine yönelik eleştirilerini sürdüren Erdoğan, “Geçmişte yaşananlar çok önemli bir ders. 31 Mart’tan sonra benzer şeyler yaşanırsa işi anında yargıya götürür, kayyumlar için yolu açarız. Kayyumların başarısını görmemek bakar kör olmaktır. Bunun en güzel örneği, Diyarbakır’dır” dedi.

 
“İSPAT ETTİKLERİ ANDA NE GEREKİYORSA ONU YAPARIM”
‘Terör’ tartışmalarına da değinen Erdoğan, “Ben, HDP’ye oy verenlere kalkıp da terörist nerede demişim. Bunu ispat etsinler. İspat ettikleri anda ben ne gerekiyorsa onu yaparım” dedi.

"EY MERAL HANIM.."
Erdoğan, kendisini eleştiren İyi Parti Genel Başkanı Meral Akeşener'e de yanıt vererek, "Bu kadın şirazesinden çıkmış. Ben daha önce Denizli'deydim. 30 bini aşkın Denizlili kardeşlerim vardı. Orada böyle bir ifade kullanıp kullanmadığımı Denizlili kardeşlerim ruberu biliyorlar. Zaten Bay Kemal yalancı. Man adaları diye bir şey tutturdu Bay Kemal. Ben ve ailem dava açtık. Bu davaları kazandık. Henüz paraları tahsil etmedik. Bu paraların ödenmesi için CHP'li milletvekilleri yardım sandığı kurdular. Ben bunu inşallah Mehmetçiği Güçlendirme Vakfı'na vereceğim dedim. Bunun onayı gerekiyor, parayı tahsil edeceğiz. Meral Hanım, Tayyip Erdoğan'ın ne olduğunu çok iyi bilir. Meral Hanım istikamet üzere yaşayan birisi değildir. O da yalancıdır. Bir ara genel başkanlıktan ayrılıyorum dedi, sonra ne oldu? Geri geldi. Meral Hanım, Tayyip Erdoğan halkına terörist diyecek kadar istikametini kaybetmemiştir. Ey Meral Hanım Türkiye'de Kürdistan diye bir yer var mı? Sen bunu nasıl kabul edeceksin? Hem bunu kabul edeceksin hem de Kürdistan diyenlerle yanyana olacaksın" ifadelerini kullandı.

ANKET AÇIKLAMASI
Erdoğan açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Bazı anketlerin maniplasyon için kullanıldığına şahit olduk, şahit oluyoruz. Biz yine anket yapıyoruz ama biz kendimiz yapıyoruz. Yolumuzu ve yolculuğumuzu şekillendiriyoruz. Ama nereye kadar bunlara güveniyorsunuz derseniz artık bundan 4-5-6 seçim öncesi anket ciddiyetleri kalmadı. Maniplasyon çok ileri. Sipariş üzere anketler yapılıyor. Bir tane anket şirketi kullandıkları anketörler vesaire falan icabında aynı kişiler oluyor. Buradan belli sipariş üzere aldıkları havuzdan çıkanlara kalkıp şu anketi yaptım diyor. Burada belli satışlar var, dolayısıyla güven vermiyor. Biz kendi parti çatımız altında yaptırmak suretiyle daha sağlıklı olduğuna inanıyorum. Bu sonuçları paylaşmıyoruz, çalışmalarımızı yönlendirmek için değerlendirme yapıyoruz.

"BİZ SURİYE'YE NE İÇİN GİRDİK"
Adana Mutabakatı gereği Türkiye oraya girebilir. Biz Suriye'ye ne için girdik? Bu teröristleri kovalamak için. Afrin, Zeytindalı'nda bunun için. İdlib'te attığımız adımlar bunun için. Rusya ile olan birlikteliğimiz, ABD ile görüşmelerimizin arkasında bu yatıyor. Burada Amerika'nın zaman zaman bir yanlışı var. 'Kürtleri vurmayın' gibi yaklaşım. Ben bunu Trump'a 'sayın Başkan bizim yaptığımız savaş Kürt kardeşlerimizle değil, terör örgütü iledir. Bunların içinde Fransız, Alman, İngilizler de olabilir" dedim."

 
"SİLAHLARI BİZE VERSİNLER"
Özellikle Deyr Zor bölgesinde petrol yatakları var. Şu ana kadar DEAŞ'ın kontrolündeydi, şimdi kısmen bunların kontrolünde tam da mütekamil bir yapıları yok ama onu işleyip 600-700 dolara satma durumları var. Kaynakları buradan Türkiye olarak bu gelişmeleri çok daha güvenli kılmamız lazım ki, adımlarımızı daha iyi bir şekilde atalım.

Amerika bu silahları kendisi için alıp gidecekse malıdır, alsın gitsin. Hayır alıp götürmeyecekse versin bize. Biz oturup pazarlığını yaparız, alırız vesaire. Bunları kalkıp da vermesin. Teröriste parasız veriyorsun, biz paralı istiyoruz vermiyorsun. Ondan sonra da kongrede şu kadar harcadık vs. deniyor. Sizin yaptığınız bu. Ruslar S-400 konusunda bize gönderimini Temmuz'da yaptılar. İnşallah ilk partiyi Temmuz'da alacağız.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Kılıçdaroğlu: Hizmet Götürene Oy Verin.

Erdoğan: CHP Koç Başına Dönmüştür

"Biz İzin Falan Almadan Çıkarız"
»  Emine Erdoğan'dan Hawking Örneği
»  Arınç:Beka Sorunu Yok, Nereden Çıktı?
»  Trump'tan FETÖ'ye Ait Okula Ziyaret
»  Cem Uzan:'Döneceğim Türkiyem'...
»  ABD'den Bir S-400 Tehdidi Daha...
»  İşte her gün Fetö Operasyonun Sırrı
»  "Kemal Bey Gibi Yalan Söyleme"
»  Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na Sert Sözler
»  Ankara'da Art Arda Fetö Operasyonları
»  Kılıçdaroğlu'nu Bunaltan Kurultay Sorusu
»  Ankapark'ın Girişine 19 Bin TL!
»  Kılıçdaroğlu'ndan Pensilvanya Yanıtı
»  Trump'tan Flaş Türkiye Kararı
»  Bakın FETÖ KPSS Soruların Nasıl Vermiş?
»  İmamoğlu’ndan Rakiplerine Açık Davet
»  "Şu Kafaya Bak! Adam Sokak Kabadayısı"
»  Gezi Parkı İddianamesİ Kabul Edildi
»  Kılıçdaroğlu: Başarıya Ortak Olmalıyız
»  Ak Parti'den Son Düzlükte Yeni Taktik
»  Şubat Ayı Enflasyon Rakamları Açıklandı!
»  CHP'nin Kurultay Tarihi Belli oldu!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.