Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,4593
EURO
43,9877
IMKB
9.225,000
ALTIN
4.104,790
 
Hava Durumu ANKARA
4 / 17 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
FALÇATA İLE BEKARET KONTROLÜ!
FALÇATA İLE BEKARET KONTROLÜ!
 
İSTANBUL Avcılar’daki özel bir kız öğrenci yurdunda kalan üniversite öğrencisi 18 yaşındaki C.G. şok açıklamalarda bulundu. Boynundaki kızarıklıklar nedeniyle kendisini erkeklerle birlikte olmakla suçlayan yurt müdürü N.D., yardımcısı ve çarşaflı bir doktor olmak üzere 3 kadının, falçatayla tehdit edip ‘bekaret muayenesi’ yaptıklarını ileri sürdü.
 
28.11.2008 - 15:15
C.G., “Beni odaya kapatarak ‘üzerindekileri çıkar, aksi takdirde elimizdeki falçatayla kıyafetlerini paramparça ederiz’ dediler. Hem soyup, hem de hakaret ettiler” dedi.

Skandal yaratan olayın ardından yurttan atılan ve bir özel üniversitenin meslek yüksek okulundaki öğrenimine ara vermek zorunda kaldığını söyleyen C.G., olayı anlattı.

İstabul'da geçici olarak bir yakının yanında kaldığını belirten C.G., başından geçen olayla ilgili şunları söyledi:

“Bu yıl üniversitede meslek yüksekokulu çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenliği bölümüne girdim. Avcularda özel bir kız yurdunda kalıyordum. Yatakhanede bazı akşamlar yastık kavgası yapar, şakalaşırız. O günün öncesi de arkadaşım arkadan gelip boynumu sıkarak yere yatırmaya çalıştı, boynumda kızarıklıklar, morluklar oluştu.

Ertesi gün Yurt müdiresi N.D. bu kızarıklıkları görüp sordu, ona doğrusunu anlattım. Babama da aynısını anlattım. Ancak müdüre hanım beni K. Hoca (yardımcısı) ve doktor olduğunu söyledikleri kara çarşaflı bir kadın ile beni odaya kapatarak ‘üzerindekileri çıkar, aksi takdirde elimizdeki falçatayla kıyafetlerini paramparça ederiz’ dedi.

Hem soyup, hem de hakaret ederek bekaret testi yaptılar. Erkeklerle yattığımı iddia ederek bunları yaptılar. Üniversiteye girdiğim ilk yıl bunları yaşamak benim için üzücü oldu. Onların anlattıklarının hiçbiri doğru değil. Biz babamla arkadaş gibiyiz. Böyle bir şey olsa çekinmez söylerdim. Şu anda tek isteğim huzurlu bir ortam bulup, eğitime devam etmek. Bu anlattıklarıma savcılığa verdiğim şikayet dilekçelerinde de yer verdim.”

“TELEVİZYONA ÇIKIP KONUŞACAĞIM”

Üniversiteli C.G.’nin, Aydın’ın bir ilçesinde oturan, bir süre galericilik yapıp sonrasında işsiz kalan babası 48 yaşındaki Y.G. ile fırın işçisi annesi 38 yaşındaki G.G. de, evlerinde soruları yanıtladı. Olayın duyulması üzerinden birçok televizyon kanalının kendisini arayıp canlı yayına çıkma teklifi yaptığını biriyle anlaştığını öne süren Y.G.,şunları söyledi:

“Benim kızımın ve eşimin yok yere psikolojisi bozuldu. Kızım yurttan atıldı. Günde 20 televizyon kanalı bizi arayıp canlı yayına çıkarmak istiyor. Biz bu olayın bedelini ödediysek, rayting peşinde koşan medya da ödemeli. Ve ödeyecekler de. Aksi takdirde kimseye görüntü vermeyeceğim. Ayrıca bu kanallara kızımı götürüp çıkartmam. Ben kendim çıkıp olayı anlatırım. Günde 5 milletvekili ile iki bakan arıyor ama ‘ne yiyor ne içiyorsunuz’ diye soran yok.

“KIZIM ÖĞRENİMİNE ARA VERECEK”

Bu olay yüzünden eşinin bileziklerini satıp İstanbul’a gittiğini, bir hafta içinde 5 bin YTL harcamak zorunda kaldığını anlatan baba Y.G. şöyle devam etti:

“Artık kızımı okutacak ve başka bir yurda gönderecek param yok. Bu nedenle şu anda yakınlarımın yanında olan kızımı önümüzdeki hafta Aydın'a getireceğim, öğrenimine bir süre ara vermek zorunda kalacak. Bizi bu duruma düşüren yurt müdürü, yardımcısı ve diğerleri hakkında Avcılar ve Küçükçekmece emniyet müdürlükleri ile cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunduk


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


CEP'TE 3 G HANGİ YENİLİKLERİ GETİRECEK?

BAKANLIKTAN TUHAF AÇIKLAMA

15 GÜNDE 220 BİN NUMARA TAŞINDI
»  İNŞAAT DEMİRİ BİR TARAFTAN GİRİP DİĞER TARAFTAN ÇIKTI
»  BU ARABA SADECE JOYSTİCKLE SÜRÜLÜYOR
»  KASKLI SAPIK: "OLAYLARI HATIRLAMIYORUM"
»  İSKENDERUN'DAKİ ÇATIŞMA 1 SAAT SÜRMÜŞ
»  "YÜZÜN KIZARDI DOĞRU BEKARET TESTİNE"
»  O YAYINDAKİ TACİZ,TECAVÜZ VE YASAK AŞKI ANLATAN ADAM
»  VALİ'DEN AKP'Lİ BAŞKANA BELEDİYECİLİK FIRÇASI
»  YEMEK PİŞİRİRKEN ELBİSESİ TUTUŞTU, ÖLDÜ
»  "KIZIM, BİZİM İÇİN KENDİNİ FEDA ETTİ"
»  BULDUĞU 30 BİN YTL'Yİ SAHİBİNE TESLİM ETTİ
»  "BIÇAK PARASI ALANI YAKARIM"
»  "HER SİYAH KASK'LI SAPIK DEĞİLDİR"
»  TUVALET'TE DOĞUM YAPTI,SİFONU ÇEKTİ
»  "PORTAKAL TAYYİP" SANSÜRLENDİ
»  BÖYLE ADALETE ANCAK İSYAN EDİLİR!
»  TAŞINAN KÖYLÜLER MEZARLARIDA SÖKÜP GÖTÜRÜYOR
»  HİZBULLAHÇILARDA ÇAPRAZ SORGU İSTEDİ
»  ADLİ TIP'TAN MAHKEMEYİ ŞAŞIRTAN RAPOR!
»  BU GÖRÜNTÜ ONLARI YAKALATTI
»  AMELİYATHANEDE REZALET
»  ANNE'NİN AĞZINDAN BABA CİNAYETİ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.