Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
38,4425
EURO
43,7279
IMKB
9.375,000
ALTIN
4.080,160
 
Hava Durumu ANKARA
7 / 14 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
FLAŞ.. TFF'DEN 'GÖREVE DEVAM' KARARI!
FLAŞ.. TFF DEN  GÖREVE DEVAM   KARARI!
 
Türkiye Futbol Federasyonu bugün İstanbul'da toplandı. Toplantıdan sonra yapılan açıklamada Türk futbolunun içinde bulunduğu kaos ortamının daha da derinleşmesini önlemek amacıyla görevine aynen devam etme kararı aldı.
 
30.1.2012 - 19:33

TFF'nin İstinye'deki merkez binasında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından yazılı açıklama yapıldı. Açıklamam tam metni şöyle:

"Futbol Ailesinin üyelerinin katılımı ile 26 Ocak 2012'de Ankara'da yapılan TFF Genel Kurulu'ndan sonraki 4 günlük süreçte, sayısız kulüp ve birçok Genel Kurul delegesi, başta Başkanımız Mehmet Ali Aydınlar olmak üzere tüm TFF Yönetim Kurulu'na ulaşarak göreve devam etmeleri yolundaki ısrarlarını iletti.

Bilhassa Spor Toto Süper Lig kulüplerinin çok büyük bir çoğunluğu, mevcut TFF Yönetim Kurulu'nun görevini sürdürmesi gerektiğini gerek ziyaretlerle gerekse de telefonla bildirdi.

Bu talepleri ve ısrarlı telkinleri değerlendiren TFF Yönetim Kurulu, futbolumuzun içinde bulunduğu kaos ortamının daha da derinleşmesini önlemek amacıyla görevine aynen devam etme kararı aldı.

Göreve geldiği 29 Haziran'dan sadece 3 gün sonra şike soruşturması ile karşı karşıya kalan TFF Yönetim Kurulu, bugüne kadarki 7 aylık süreçte hemen hemen tüm mesaisini şike soruşturmasının yarattığı sportif ve hukuki travmaları çözmek için harcadı. 89 yıllık Türk futbolunun en ciddi krizini çözmek sorumluluğunu üzerine alan TFF Yönetim Kurulu, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hukukun gerekliliğinden ve adil yönetim anlayışından asla vazgeçmeyecektir.

Söz konusu soruşturmada inisiyatifin artık TFF yargı kurullarında olduğunu belirtmek isteriz. TFF Yönetim Kurulu, Etik Kurulu, Disiplin Kurulu ve Tahkim Kurulu'nun konuyla ilgili raporlarına ve alacağı kararlara saygı gösterecektir. Tüm kamuoyundan da çıkacak kararlara aynı saygıyı göstermesini bekliyoruz.
TFF Yönetimini güven tazelemeye davet edenlerin, Asıl güven tazelemesi gerekenler olduğuna inanıyoruz."



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


HAYVAN HAKLARI İÇİN 12 BİN İMZA!

HAVAALANI SULAR ALTINDA KALDI!

TEM OTOYOLU TRAFİĞE KAPATILDI
»  TAKVİM YAZARINDAN ŞOK KOŞANER İDDİASI!
»  CEZAEVİ'NDEKİ ÜLKÜCÜLER İSYANDA!
»  ''KENAN EVREN'İN MAAŞINI KESİN''
»  MALİYE'DE RÜTBEYE GÖRE FİŞ İSYANI!
»  VE OYAK'IN DA KAPISI ÇALINDI!
»  MECLİS OTOPARKINDA NEDEN YER YOK?
»  BAKAN YAZICININ ZOR ANLARI!
»  TOLYON'DAN CD AÇIKLAMASI!
»  ESAD'IN PKK'LI ASKERLERİ
»  SON SEÇİM ANKETİNDE İLGİNÇ SONUÇLAR!
»  MECLİS'TE BU HAFTA GENSORU VAR
»  CUMHURBAŞKANI GÜL'ÜN KAR KEYFİ!
»  HER TAŞIN ALTINDA CEMAAT Mİ VAR?
»  ANKARA'DAN HAMAS'A 300 MİLYON DOLAR!
»  REHABİLİTASYON MERKEZİNDE FACİA, 26 ÖLÜ!
»  "MAŞALLAH NÜFUSUMUZ İYİ ARTTI"
»  EMİNE ERDOĞAN, ULUDERE'YE GİDİYOR!
»  1 ŞUBAT'TAN SONRA KIYAMET KOPACAK!
»  KENAN EVREN HÜCRE'YE GİRECEK Mİ?
»  DARBECİLERİ YAĞLI KAZIĞA OTURTALIM
»  PROTESTO İÇİN KENDİNİ YAKTI!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.