Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,2768
EURO
37,6165
IMKB
8.985,000
ALTIN
2.882,370
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
GÖREVİ KOMUTANLARI ZAN ALTINDA BIRAKMA
GÖREVİ KOMUTANLARI ZAN ALTINDA BIRAKMA
 
Adı: Murat, Soyadı Belge. Görevi:Bulunduğu TARAF'ı güçlendirmek. Diğer TARAFI, TARAF'tarlarla birlikte TSK'yı ve Komutanları zan altında bırakmak.
 
29.1.2008 - 00:08

 Atatürkçülük ve ulusalcılık ve laikliğin yıkılması için Ordunun zayıflatılması ve halkın gözünden düşürülmesi için bir TARAFA yığılanlar. Misyonlarının gereğini yerine getirmeye başladılar ve en korktukları orduyu yine yıpratmaya,  Ergenekon operasyonunu bahane ederek görevdeki diğer komutanları da hedef göstermeye başladılar.

Bakın bu malum kişi tarafından ortaya atılan senaryoyu  dikkatlice okuyun  vay be diyeceksiniz! Aslında iyi Drakula yazarı olur ama şimdiki görevi  buna izin vermiyor. 
İşte senaryolarla böyle damardan giriş yapıyorlar  ve şimdide  bunun tersini düşün Atatürk ilkeleri ve laiklik gitmiş, direnenler aynı buradaki arkadaşın kakalamaya çalıştığı senaryoda olduğu gibi mollalar ellerinde palalarla içeri girip herkesi keserler veya evleri  vurunlar laiklere diyerek ateşe verirler.Çünkü Sivas'tan kalma tecrübeleri var. Hatta katli vaciptir diye yakaladıkları her başı açık kadını İran'da an'da olduğu gibi vinçlerle üçer beşer ya asarlar veya zevki yavaş yavaş çıksın diye o hayvani hislerini tatmin için RECM ettirirler.

Okuyun okuyunda kimler kimleri nelerle korkutuyor ve analar ne senaryolar yazan yazarlar doğuruyormuş görün. Bunlar zaten bu işin PUŞT'u olmuşlar (puşt usta demektir) Anlayanlar anladı da biz anlamayanlarda öğrensin istedik.
Murat Belge, Ergenekon operasyonunun faturasını orduya çıkarmaya çalışıyor. Taraf gazetesine konuşan Belge, "Devlet herhalde bu işin halen görevde olan uzantılarını emekli ederek tasfiye edecek" diyerek, görevdeki askerlerin de işin içinde olduğunu ima etti. Operasyon sırasında ortaya atılan "2009'da darbe yapılacak" sözlerinden yola çıkan Belge, darbenin senaryosunu da yazdı. Belge'ye göre önce "Güruhlar evlerin kapısını kırıp içeride kim varsa temizleyeceklerdi. Dört-beş gün böyle devam ettikten sonra darbe olacaktı." Belge, "Darbecilerin güvendiği bir şey vardı" diyerek de halen görevdeki komutanları zan altında bırakmaya çalıştı.
Bilgi Üniversitesi Öğretim üyesi, gazeteci-yazar Murat Belge; "Ergenekon Örgütü’nün gene üstü örtülecek ama, devlet herhalde bu işin halen görevde olan uzantılarını emekli ederek tasfiye edecek." diyerek Ergenekon operasyonunun faturasını orduya çıkarmaya çalıştı.  Murat Belge, Ergenekon Örgütü soruşturmasının “derin devletteki bir iç hesaplaşmanın sonucu” olduğunu söyledi.

Murat Belge’nin,  2009’da darbe planı söylentisini yorumlarken halen görevde bulunan komutanları zan altında bıraktı. Belge, Taraf Gazetesi'nden Neşe Düzel'e konuşurken şunları söyledi:


“Adamın aklına durup dururken 2009 iyi bir sene, diye gelmedi herhalde. 2009 insanın aklına bir şeyler getiriyor. Şimdiki Genelkurmay Başkanı 2008 yazında emekli oluyor. Darbecilerin dayandığı güvendiği bir şeyler olmalı ki, 2009 için böyle bir hesap yapıyorlardı.”

Murat Belge bahsedilen türden bir darbeyle yaşanabilecekleri de şöyle anlatıyor: “Hayatta herşeyin sonuçları var. ‘Ben böyle bir çeteyle var olacağım’ diye karar verirse, bir kere bu ülkede bir sürü insan buna olmaz diyecek. O zaman bu insanları susturmak gerekecek. Son yakalananların bir darbe ortamı hazırlamak istedikleri açıklandı. 2009 darbe planında kıyamet gibi kan akacaktı. Linçler yaşanacaktı. Sonra da ordu gelip bu kanı durdurmuş olacaktı. Fakat ordu saldırıları durduruncaya dek, asıl istenmeyen unsurlar zaten temizlenmiş olacaktı.

2009 için planlanan 12 Eylül’den beter bir şey olacaktı. Çünkü 12 Eylül’den farklı olarak Yasin Hayaller, O.S. gibi adamlar gelecekti. Sıkıyönetimin başındaki üsteğmen gibi size ‘Giyinin, Selimiye’ye gidiyoruz’ denmeyecekti. Güruhlar evinizin kapısını kırıp içeride kim varsa temizleyeceklerdi.

Dört -beş gün böyle devam ettikten sonra da muhtemelen kardeş kavgasına son vermek üzere darbe olacaktı.

 Bilindiği gibi Murat Belge'nin babası Burhan Asaf Belge, Menderes döneminde örtülü ödenekten aldığı paralarla gazete çıkararak Menderes hükümetini desteklediği için Yassıada'da yargılanmıştı.Yani adamda büyük bir kuyruk acısı var ve eline fırsat geçmişken bunu en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyor.

Ayrıca Taraf gazetesinde Apoletika adlı köşede soruşturma bilgilerini yayınlayan Önder Aytaç ve Emre Uslu, Emniyetteki Fethullahçı polis grubunun önde gelen kişilerinden olarak biliniyor.
(ulusalkanal)



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


TÜRBAN'A YENİ TANIM: " ÇENE ALTI BAĞLAMA"

MUAZZEZ ABACI İBO'YU FENA FIRÇALADI..!

BÜYÜK REİS: "TÜRKLER ABD'DEN ORTA ASYAYA GÖÇTÜ"
»  ADALET BAKANI ŞAHİN: “İNANIYORUM Kİ ERGENEKON DERS OLMUŞTUR
»  TRABZON,RİZE'Yİ EVİNDE DEVİRDİ 4-0
»  ÜNİVERSİTEDE TÜRBAN'DA TOP ,BAHÇELİ VE ERDOĞAN'DA
»  DEMİREL'DEN TÜRBAN YORUMU
»  ÜNİVERSİTE'DEN TÜRBANA YÖNELİK ÇOK SERT AÇIKLAMA
»  AKP VE MHP TÜRBAN İÇİN YENİDEN BİR ARAYA GELDİ
»  ERMENİLER TÜRKLER TARAFINDAN SOYKIRIMA MARUZ KALMADI"
»  ANKET'E GÖRE MEMUR HAYATINDAN MEMNUN!
»  FATİH TERİM'İN MAAŞI ERDOĞAN'IN KAÇ KATI ?
»  BEKİR COŞKUN, DOĞAN GRUBU İLE YOLLARINI AYIRIYOR
»  EMEKLİYE AYRILAN PAŞA KONUŞTU
»  CHP'DEN DEMİRYOLLARI İÇİN MECLİS ARAŞTIRMA İSTEMİ
»  301'E TÜRBAN ERTELEMESİ
»  GALLER'DEKİ ERMENİ SOYKIRIM ANITI SALDIRIYA UĞRADI
»  İSTANBUL'A YAĞMUR BOMBASI ATILDI
»  AKP'NİN ŞAŞIRTAN TÜRBAN OYUNU,
»  PROF. YAYLA'YA ATATÜRK'E HAKARETTEN HAPİS CEZASI
»  "GENEL AHLAKA UYGUN KIZ YARATMA PROJESİ"
»  YP LİDERİ SAADETTİN TANTAN'DAN ŞOK AÇIKLAMALAR!
»  KOMUTANLAR NEDEN İSTİFA EDİYOR?
»  DİLİNİ TUTAMAYIP ERKEN KONUŞAN VEKİLE DİSİPLİN YOLU
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.