Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
36,6812
EURO
40,1593
IMKB
10.802,000
ALTIN
3.579,680
 
Hava Durumu ANKARA
6 / 14 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
MUHAFAZAKAR TATİL PATLADI
MUHAFAZAKAR TATİL PATLADI
 
Kamuoyunda "tesettür otel" olarak bilinen "muhafazakarlara özel" tesislerin sayısının son 4.5 yılda 4 kat artarak 27’ye yükseldiği belirlendi.
 
9.6.2007 - 09:07
İlk örneği 1996’da açılan Didim Caprice Otel olan ve kadın müşteriye kadın garson, haremlik selamlık havuz, alkollü içki ve kameralı cep telefonu yasağı gibi uygulamalarıyla dikkat çeken altı "tesettür otele" son yıllarda 21 işletme daha eklendi.

BU YIL 5 TESİS DAHA AÇILACAK: Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği ile Ekin Grubu’nun birlikte yayınladığı Resort Dergisi’ndeki araştırmaya göre, "muhafazakarlara özel tesis" sloganıyla tanıtılan haremlik-selamlık otellerin sayısı 4.5 yılda 27’ye yükseldi. Açılış için gün sayan 5 ayrı tesisin de yıl içinde bu sayıya katılması bekleniyor Edremit Körfezi ve Didim ile başlayıp daha sonra Alanya’ya yönelen "Tesettür otel" uygulaması son dönmede termal tesisler ve şehir otellerini de içine alarak Kuşadası, İstanbul, Eskişehir, Kahramanmaraş, Afyon ve Çeşme’ye kadar yayıldı.

KOMBASSAN VE YİMPAŞ BAŞI ÇEKİYOR: Otellerin yatırımını ve işletmeciliğinde Kombassan, Kamer, Atlas ve Yimpaş Holding gibi şirketler başı çekiyor. Otellere son olarak Kombassan’ın geçen hafta açılan üçüncü tesisi Alanya’daki Bera Oteli ile Kamer Holding’in yine Alanya’da yapılan 1400 yatak kapasiteli ilk tesisi katıldı. Yimpaş ise tatil beldeleri yerine şehir merkezlerini tercih etti. Yimpaş’ın Eskişehir, Yozgat ve Kahramanmaraş’ta olmak üzere alkollü içki servisi yapılmayan 3 oteli bulunuyor. Yimpaş’ın ayrıca, Şanlıurfa, Malatya, Aydın, Düzce ve İstanbul’da da proje ve yapım aşamasında 5 oteli bulunuyor. Şehir merkezinde alköllü içki servisi yapmayan Taksim’deki Central Palace Oteli yöneticileri ise müşterilerinin sağlığını düşündükleri bu uygulamayı seçtiklerini belirtti. Otellerin ilanlarda da "Bayanlara ayrı havuz, ayrı mescid, ayrı plaj" vurguları dikkat çekiyor.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


YENİ TARİFE DANIŞTAYDAN DÖNDÜ!

TÜSİAD'DAN SERT AÇIKLAMALAR

TOPLADIĞI FİŞLERİ MALİYEYE GETİRDİ BİSİKLETİ GÖTÜRDÜ
»  İNTERNET BANKACILIĞINA PARMAK İZİ GELİYOR
»  TMSF, SAGRA'YA EL KOYDU
»  KONUT FİYATLARI DÜŞÜYOR
»  ASGARİ ÜCRET TEMMUZ'DA ZAMLANACAK
»  DP LİDERİ AĞAR FENA UÇTU!
»  ENFLASYON HEDEFİ AŞILDI
»  MORTGAGE'Yİ DUYAN ÇOK AMA BİLEN YOK
»  "EKONOMİ İYİ" DİYENLERİ OECD'NİN RAKAMLARI YALANLIYOR
»  UNAKITAN, ŞİMDİ DE BANKALARI SATACAK
»  KART AİDATINDA MAHKEME TÜKETİCİYİ HAKLI BULDU
»  SABAH GRUBU İÇİN SATIŞ SÜRECİ BAŞLADI
»  KREDİ KARTLARINA BOYKOT ÇAĞRISI
»  YAPI KREDİ'DEN SUPER ON LİNE AÇIKLAMASI
»  "DÖVİZ GELİRİ OLMAYAN, DÖVİZLE BORÇLANMASIN"
»  İŞÇİLERE MEMUR ZAMMI
»  YİNE TELEKOM YİNE BİLEMEDİĞİMİZ KAZIK!
»  HÜKÜMETİN, İŞÇİ İLE SİMİT ZAMMI PAZARLIĞI
»  KİRAYA OTOMATİK VERGİ HAZIRLIĞI
»  TÜRK TELEKOM, HAKSIZ KAZANÇ ELDE ETMİYORMUŞ!
»  EV SAHİPLERİ BUNDAN SONRA VERGİ KAÇIRAMAYACAK
»  MAKDUM, DAVALARI BAHANE ETTİ, PARAYI YATIRMADI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.