Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,2475
EURO
37,6234
IMKB
9.109,000
ALTIN
2.919,350
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Nazmi Bilgin Güven Tazeledi
Nazmi Bilgin Güven Tazeledi
 
Gazeteciler Cemiyeti Genel Kurulu'nda ,Uzun süren toplantının ardından yapılan oylamada mevcut başkan Nazmi Bilgin, 403 oy alarak yeniden başkan seçildi. Rakibi Nursun Erel ise 295 oyda kaldı, 7 oy ise geçersiz sayıldı.
 
7.10.2024 - 00:07

Gazeteciler Cemiyeti Genel Kurulu'nda Başkan Nazmi Bilgin ve Nursun Erel başkanlık için yarıştı. Mevcut Başkan Bilgin 403 oy alarak yeniden başkan seçildi.  Kurulu'nda  

Başkan Bilgin, sonuçların açıklanmasının ardından yaptığı teşekkür konuşmasında: "Gazeteciler Cemiyeti’nin değerli üyelerine ve Bodrum’dan buraya gelerek destek veren Can Pulak ile başkanlık divanına teşekkür ediyorum. Her seçim yeni bir öğretidir ve bizler her kongreden dersler çıkarıyoruz. En büyük mutluluğum, bana duyulan sevginin devam ettiğini görmek" dedi.

Kırgınlıkları geride bırakma çağrısı yapan Bilgin, "Yeni bir döneme el ele geçeceğiz. Değişim zamanının geldiğinin farkındayım ve bir sonraki seçimlerde muhtemelen ben olmayacağım. Ancak yeni yönetimi hep birlikte seçeceğiz. Bu cemiyeti seven arkadaşlarla çalışacağız ve onlara saygının önemini öğreteceğiz. Yalan söylemek ve iftira atmak kazanmanın yolu olamaz. Gelecek dönemde cemiyeti yönetecek olanlar, doğru ve temiz gazeteciler olmalıdır. Cebinde basın kartı olmayanların yönetimde yer alması, gazetecilik mesleğine haksızlık olur. Tartışmaların yeri burası olacak; cemiyeti başka mecralarda eleştirenlerin sonu hüsranla sonuçlanacaktır" ifadelerini kullandı.

Yönetim kurulu

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin’in yönetim kurulu listesinde Ali Oruç, Ali Topçu, Ayhan Aydemir, Emin Özgönül, Güray Soysal, Kenan Şener, Kudret Doğandemir, Mustafa Yoldaş, Özlem Akarsu Çelik, Önder Yılmaz, Ümit Gürtuna, Yusuf Kanlı, Zeynep Gürcanlı Ürektürk yer aldı.

Onur kurulu

Onur kurulunda Can Pulak, Ertürk Yöndem, Ergin Ünal, Fethi Akkoç, İbrahim Saraçoğlu, İsmet Orhan, Mehpare Çelik, Osman Nuri Üntürk, Sencer Güneşsoy, Sökmen Baykara, Talay Ulusu’nun isimleri yer aldı.

Denetim kurulu

Denetim kurulu Abdulkadir Çağlar, Doğan Bulgun, Ertuğrul Bülent Danacı, Figen Yerlikaya Balcı, İzzet Dağıstanlı, Metiner Erdem, Murat Eralp Gürgen, Mustafa Salihoğlu, Serkan Güler, Tülay Öçten, Türkay Koç’tan oluştu.

Seçici kurul

Seçici kurulda Besim Güçtenkorkmaz, Devrim Gürkan, Göksel Bozkurt, Orhan Karadağ, Remzi Dilan, Seçil Keskin, Sedat Bozkurt, Semra Topçu, Seva Erten Ülman, Sultan Özer, Tülin Daloğlu yer aldı.

Basın meclisi ise şu isimlerden oluştu:

Ahmet Dirican, Ahmet Ertüm, Ahmet Temürtürkan, Ali İnandım, Ali Tartanoğlu, Alpaslan İpek, Ateş Tümer, Aytekin Polatel, Bekir Erdem, Burhan Dodanlı, Bülent Çaplı, Cezmi Sayılgan, Coşkun Kartal, Çınar Coşkunserçe, Dicle Kavak Ekmekçi, Ercan Ata, Ercan Gürses, Esat Çıplak, Faruk Bildirici, Fikret Bila, Fikret Dadaş, Gökçer Tahincioğlu, Gökhan Akengin, Gülsen Solaker, Haluk Yılmaz, Hulisi Turgut, İsa Yaşar Tezel, Kemal Bostan, Metin Balcı, Muharrem Sarıkaya, Mustafa Bozdemir, Mustafa Kadıoğlu, Necati Güngör, Nevzat Balım, Okay Göçer, Olcay Göker Aksoy, Oya Armutçu, Özkan Tamer, Saygı Öztürk, Serpil Çevikcan, Süha Örtülü, Süleyman Demirkan, Şener Mete, Taner Dedeoğlu, Tansu Polatkan, Tolga Şardan, Tunca Bengi, Turgut Er, Tümer Argın, Ufuk Baykal Ülger, Utku Çakırözer, Ülkü Kuranel, Ünsal Ünlü, Yaşar Aysev, Yaşar Seyman, Yıldız Yazıcıoğlu Özmen, Zeynel Abidin Lüle



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


RTÜK'te Dikkat Çeken Atamalar

24 TV'de Bomba Ayrılık

Sözcü'de Beklenen İstifalar
»  Güneri Civaoğlu Yaşamını Yitirdi
»  GazetecilerCemiyeti'nde Kılıçlar Çekildi
»  TBMM'de PMD Başkanına Büyük Ayıp
»  PMD Başkanı Kemal Aktaş Güven Tazeledi
»  Gazeteci Faruk Zabcı'dan Acı Haber
»  Karadağlı’yı Eleştiren Sanatçıya Sorgu!
»  Spor Yazarı Ercan Güven'den Acı Haber
»  Sözcü'de TV-Gazete Kavgası
»  Reha Muhtar'ın Son Sağlık Durumu
»  Erkan Tan, A Haber'den İstifa Etti
»  Gülbin Tosun'un Yerine Sürpriz İsim!é
»  Nagehan Alçı Ameliyet Oldu
»  "Mansur Yavaş’a Kumpas Kurulmuş."
»  Albayrak Grubu'ndan Yeni TV Kanalı
»  Ağırel'i Tehdit Eden Kişiler Yakalandı
»  YouTube Sokak Ropörtajları Ayarı
»  Murat Ağırel'e Ölüm Tehdidi Videosu
»  CNN Türk’te Yaprak Dökümü!
»  Youtube'a ve Sokak Röportajlarına Ayar!
»  Gazeteci Savaş Kıratlı hayatını kaybetti
»  Reha Muhtar'dan Üzücü Haber
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.