Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,1186
EURO
38,1555
IMKB
9.923,000
ALTIN
2.919,860
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ORTADOĞU SAVAŞI İSA'YI ÇAĞIRMAK İÇİN ÇIKARTILMIŞ
ORTADOĞU SAVAŞI İSA YI ÇAĞIRMAK İÇİN ÇIKARTILMIŞ
 
Dünyanın en önemli din bilimcilerine göre İsrail’in Lübnan saldırısının ardında başka “gerçekler” var. İşte o acaip gerekçeler ve vahşete davetiye çıkartmalar. ... Diyarbakır'daki dün gece meydana gelen patlamada ölenler arasında bir anne, 4 çocuğu ve kız kardeşinin de olduğu belirlendi.İşte bir anne ve kucağında ölen çocuğu ... İslami kesimin önde gelen yazarlarından Ahmet Taşgetiren, Ahmet Hakan'a bir yazısından dolayı "dönek, yavşak" gibi kelimelerle ağır biçimde yüklendi. İşte o iki yazı..... Diyarbakır Demokrasi Platformu, 10 kişinin hayatını kaybettiği bombalama olayının ardından, Diyarbakır’da üç günlük yas ilan etti. ... Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Maliye ile yaptıkları görüşmeler sonucunda toplam geçici sözleşmeli statüde 3 bin 500 öğretmen alacaklarını açıkladı. İşte branşlar...... Türkiye, NATO'nun Afganistan için ek asker talebinin önünü kesecek sürpriz bir hamle yaptı.. İşte ek asker talebinin önünü kesecek hamle....... Turkcell Süper Ligi'nin 6. haftasında oynanacak G.Saray-Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu. İlk derbi Cüneyt Çakır'ın. İşte diğer maçların hakemleri... ... Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, emekli Orgeneral Edip Başer'in Terörle Mücadele Koordinatörü olarak görevlendirilmesine ilişkin genelgeyi imzaladığını açıkladı. ... Türkiye ekonomisi yılın ilk altı ayında yüzde 7.5 oranında büyüdü. Peki vatandaş bu büyümeyi neden hissetmiyor? Yoksa bu büyüme rakamı doğru değil mi? İşte....... Irak’ta Yıldırım Tek adlı Türk vatandaşını kaçıran örgüt, Türk hükümetine taleplerinin yerine getirilmesi için 72 saat süre tanıdı. Tek'in görüntüleri internette yayınlandı....... “Kürdistan Devleti, Türkiye tarafından şekillendirilirse ne olur?” Cin şişeden çıktı… İşte korkulan soruya Türkiye’den verilen cesur yanıt… Ve 13... Türkiye Kandil Dağı'na girerse nelerle karşılaşacak? Kandil nasıl bir dağ, PKK'nın ne kadar gücü var? Türkiye bugüne kadar K. Irak'a kaç operasyon yaptı? ... Lübnan’a Tezkere Meclis’ten geçti. Şimdi gündem Kuzey Irak operasyonu. İşte Uluslararası Stratejik Araştırmalar Kurumu'nun Sınır Ötesi Operasyon raporu…...
 
14.9.2006 - 05:30

Dünyanın en önemli din bilimcilerine göre İsrail’in Lübnan saldırısının ardında başka “gerçekler” var. İsrail bu savaşı, ABD’li dindarların baskısıyla, bölgedeki muhalefeti ortadan kaldırıp, İsa’nın tekrar dirilmesi için çıkardı!

İsrail ve Lübnan arasındaki kriz tüm dünyada büyük yankı buldu. Sivillerin ölmesi ve can kaybının giderek artması hemen hemen tüm ülkelerin tepkisini çekti. Herkesin içinden sorduğu ancak cevabını alamadığı bir soru bölgede kısmen barış sağlansa da tüm dünya kamuoyunun aklını hâlâ meşgul ediyor: “İsrail gerçekten de bu savaşı Hizbullah iki askerini kaçırdı diye mi başlattı?” Ülkelerarası diplomaside Hizbullah operasyonu nedeniyle hareketli günler geçirilirken, bir başka “dünyada” sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor. Dünyanın en önemli eski yazı uzmanları, din bilginleri ve komplo teoricileri harıl harıl hiç ortada yokken başlayan savaşın, 1000’den fazla insanın hayatını kaybetmesinin altındaki “gerçek nedeni” bulmaya çalışıyor. Bunu yaparken de İncil ve Tevrat gibi kutsal kitaplara başvuruyorlar.

ARMAGEDDON’UN BAŞLANGICI

Komplo teoricilerine göre İsrail, bir anda çıkan “Onbaşı krizi” nedeniyle değil, çok uzun zamandır hazırlandığı belli bir amaç için saldırdı. Bu amacın altında ise, dünyanın sonunu getirecek savaşın başlatılması ve Hz. İsa’nın yeniden dünyaya gelmesinin sağlanması var. Arkasındaki güçler hiç de azımsanacak küçüklükte değil. İncil’e göre dünyanın sonu ve iyi ile kötü arasında yapılacak son savaş, yani Armageddon Savaşı’nın çıkması için önce Kudüs’te 2 bin yıl önce Romalılar tarafından yıkılan tapınağın yeniden inşa edilmesi gerekiyor. Bundan sonra 7 yıl boyunca kıtlık yaşanacak. Hz. İsa, Armageddon Vadisi’nde Şeytan’ı yenecek ve dünyanın sonu gelecek. İsrail’in amacı, Hizbullah, daha sonra da Suriye’ye saldırarak çevresindeki muhalefete son vermekti. Ve tepki çekmeden, arkasına ABD’yi de alıp Tapınak’ı inşa etmek...

ŞİFRELER KUTSAL KİTAPLARDA MI SAKLI?

Bazı teorisyenlere göre Ortadoğu’daki krizin Suriye’ye taşınması eninde sonunda kaçınılmaz. Çünkü İncil’deki kehanetler bunu gösteriyor. Onlara göre, Tanrı İsaih 17:1’de, “Şam (Damascus) şehirlikten çıktı. Yerle bir oldu” ve Amos 1: 3’de “Ve Tanrı dedi ki: Şam’ın 3 suçuna da göz yumdum. Ancak 4’ncüsünü affetmeyeceğim” diyor. ABD’li evangelist rahip Tony Scott’a göre bu açıkça İsrail’in Şam’a saldıracağının kanıtı. Çünkü, İncil’e göre Armageddon Savaşı İsrail’in kuzeyden kuşatılmasıyla başlayacak. Gerçekten de İsrail Güney Lübnan’da savaşırken, Kuzey İsrail roketlerle tehdit altında.

ARKALARINDA BUSH VE EVANGELİSTLER DE VAR

İşin belki de en ilginç tarafı, savaşın başından itibaren aşırı Hıristiyan (özellikle Evangelist grupların) ABD’de İsrail için destek toplamaya başlaması oldu. 19 Temmuz’da ABD’nin 50 farklı eyaletinden gelen Evangelistler, başkent Washington’da “Hıristiyan Siyonistler” adı altında 280 toplantı düzenleyerek ABD Kongresi’nden İsrail’e destek vermesini istedi. Teorisyenlere göre bu zaten bekleniyordu. Çünkü kendisi de koyu bir Evangelist olan ve Ortadoğu’yla yakından ilgilenen Bush da Hz. İsa’nın gelmesi için düzenlenen bir planın en önemli parçası.

GATES VE BUFFET DESTEKLİYOR

Komplo teorisyenlerine göre dünyanın sonunun gelmesi için düğmeye basıldı bile. Geri dönüş yok. Bunu bilet elit kişilerin arasında Bill Gates ve Warren Buffet gibi dünyanın en zenginleri de bulunuyor. Bu yüzden savaştan bir kaç ay önce tüm malvarlıklarını hayır kurumlarına bağışladıkları ve kendilerini sadece ibadete verdikleri söyleniyor.


Kudüs’teki kutsal Süleyman Tapınağı


Yahudiler için kutsal olan Tapınak, ilk önce Kudüs’te Hz.Süleyman tarafından M.Ö 10’uncu yüzyılda inşa edildi ve Babilliler tarafından M.Ö 586 yılında yıkıldı. M.Ö 515 yılında tekrar inşa edildi. Ancak Romalılar tarafından M.S 63 yılında yıkıldı. Bugün Kudüs’teki Ağlama Duvarı, bir zamanlar orada bulunan Tapınak’ın ayakta kalan Batı duvarı. Evagelistler’in inanışına göre Hz. İsa’nın tekrar dünyaya gelmesi, kehanetlerin yerine getirilmesi ve insanlığın kurtuluşu Tapınak’ın 3’üncü kez inşa edilmesine bağlı. Bu yüzden 1947’de İsrail devletinin kuruluşu Tapınak’ın yapımı için atılmış bir adım olarak görülüyor.


Evangelistler’e göre Yahudiler seçilmiş insan


Protestanlığın bir kolu olan Evangelizm’de amaç tüm insanları kilise çatısı altında toplamak. İyi ve kötü arasındaki Armageddon Savaşı’na ve insan eliyle yaratılacak kıyamet fikrine inanıyorlar. Başkan Bush’unda 1985’ten beri koyu bir Evangelist olduğu biliniyor. Bush, bu kiliseye desteğini de saklama gereği duymuyor. Özgür iradenin “Tanrı” tarafından çizilen kaderin dışına çıkamayacağını öngören Evangelistler, büyük savaşla gelecek olan kıyameti ve Mesih’i hızlandırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Seçilmiş insanlar olduklarına inandıkları Yahudiler’in, bir kıyamet koşulu olarak desteklenmesi gerektiğini düşünüyorlar.

PazarVatan



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


IRAKTA BİR TÜRK ŞOFÖR KAÇIRILDI

ÖĞRETMENLER ÇIRILÇIPLAK!

KİSSİNGER'DEN BUSH YÖNETİMİNE HAYATİ UYARI
»  HOLLANDA'DA ŞERİAT İSTEYEN BAKAN
»  HOLLANDA'DAN ŞERİAT SESLERİ YÜKSELİYOR
»  SAĞ TERÖRİST KALMADI
»  AKPM'DE İSRAİL'E IRAK PROTESTOSU
»  İSRAİL ORDUSU İLK KURBANINI VERDİ!
»  ÇİN, LÜBNAN'A ASKER GÖNDERİYOR
»  YEMEN'DE MİTİNG İZDİHAMI, 50 ÖLÜ
»  CHİRAC'IN AÇIK UNUTULAN MİKROFONDAN LÜBNAN İTİRAFI!
»  ŞAM'DA ABD BÜYÜKELÇİLİĞİ BASILDI, 3 SALDIRGAN ÖLDÜ
»  SADDAM:"PEŞMERGELERE AYAKLANMACI DEYİN"
»  CİA:"5 YILDA 5 BİN TERÖRİST YAKALANDI VE ÖLDÜRÜLDÜ"
»  FRANSIZ TANKLARI BEYRUT'TA
»  BUSH, ORTADOGU'YU ÖZGÜRLEŞTİRECEKMİŞ!
»  SUUDİ ARABİSTAN'DA İDAM VAHŞETİ
»  PUTİN'DE KOSOVA'NIN BAĞIMSIZLIĞI ENDİŞESİ
»  MADAGASKAR AÇIKLARINDA GEMİ BATTI: 33 YOLCU KAYIP
»  HER ALDIĞI BİLETE 1 MİLYON DOLAR ÇIKAN KADIN
»  GÜMRÜKLERİNİZİ TÜM AB ÜLKELERİNE AÇIN UYARISI
»  İŞTE ABD'NİN ANTİ TERÖR BALIKLARI
»  EL KAİDE, BM BARIŞ GÜCÜNÜ İSLAM DÜŞMANI İLAN ETTİ
»  BLAİR BASKINA UĞRADI!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.