Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
IMKB
9.900,000
ALTIN
2.875,160
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Pop Yıldızı Metin Arolat'dan Acı Haber
Pop Yıldızı Metin Arolat dan Acı Haber
 
Türk popuna damga vuran Metin Arolat, sahnede fenalaşıp hayatını kaybetti: İki gün önce "Hayatta en çok mutlu olduğum yer sahne" demiş Metin Arolat, Armağan Çağlayan'ın "Çok mutlu görüyorum seni sahnede. Hayatta en mutlu olduğun sahne mi Metin?" sorusuna, "Sahne, çok mutluyum sahnede" yanıtı vermişti. Arolat, Mevlana'nın 23'üncü kuşak torunuydu
 
21.9.2024 - 06:56

90'lardan bu yana Türk pop müziğinde birçok şarkının klibine imza atan, şarkıcı, söz yazarı ve yönetmen Metin Arolat, sahnede fenalaştıktan sonra iki kez kalbi durdu, tüm müdahalelere rağmen 52 yaşında hayatını kaybetti. Hastane önünde açıklama yapan Arolat'ın yakın arkadaşı şarkıcı Demet Sağıroğlu, "Rejim yapıyormuş yine, bizde vardır hep öyle ölüm diyetleri. Herhalde kalbi kaldırmadı. Çok neşeyliymiş. Güzel bir yere gittiğini düşünüyorum, Metin'ciğim güle güle gitmiş çünkü her zamanki gibi" dedi.

Arolat, bugüne kadar mega star Tarkan ve Demet Sağıroğlu gibi birçok şarkıcının birden fazla klibini yönetti. Bunlar arasında Tarkan'ın 90'lardaki pek çok şarkısı başta olmak üzere, "Kuzu Kuzu" ve "Salına Salına Sinsice" gibi şarkılarının pop tarihine geçen klipleri de bulunuyor. Arolat, en son Mauro Icardi ile Wanda Nara'nın rol aldığı reklam filmini çektiŞarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti - Tele1

Yere yığıldı, kalbi durdu
1995 yılında hem "Dert Değil" şarkısıyla hem de bu şarkıya çektiği kliple adını duyuran Metin Arolat, Türk pop tarihine damga vurdu.

Bu akşam İstanbul Kozyatağı'nda bir otelde sahne aldığı sırada kendini kötü hissetmeye başladı. Sahneden bir süre ayrılıp geri dönen Metin Arolat, bir anda sahneden yere yığıldı.

Arolat, en son Mauro Icardi ile Wanda Nara'nın rol aldığı reklam filmini çekti
Mekânda bulunan bir hemşirenin kalp masajı yaptığı 52 yaşındaki şarkıcının kalbi ilk durduğunda, çağrılan ambülasnta çalıştırıldı ancak ikinci kez durduğunda tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Arolat, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Menajeri Halil Yıldırım, Arolat'ın kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı.

Demet Sağıroğlu'ndan dikkat çeken ifadeler

Arolat'ın ölüm haberinin ardından hastaneye koşan Sağıroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada "Çok yakın arkadaşımdı. Çok sevdiğim özel bir kardeşimdi. Yine rejim yapıyormuş. Bizde hep vardır ölüm diyetleri. Herhalde kalbi kaldırmadı. Gülerek gitti. Menajeri öyle söyledi. Çok neşeliymiş.

Benim de bugün bir şarkım çıktı, onu paylaşmış. Kaç aydır konuşmuyorduk. Onu paylaşmış hatta DM'den bana komik bir şeyler yazmış. Ailesi İzmir'deymiş. İstanbul'da ailesi yok. Birkaç sene önce annesini kaybetmişti. Onun da ağırlığı vardı üstünde. Menajeri ile güle oynaya gelmişler işe. Sahnede bir ara kötü olmuş.

"KOLUM UYUŞUYOR DEMİŞ"
Sahneye çıktıktan 20 dakika sonra arka tarafa gitmiş. Orada gömleğini çıkarmış. Sonrasında kolum uyuşuyor falan demiş. Bakmışlar orada, sonra verin gömleğimi iyiyim ben, demiş. Çıkmış sahneye tekrar. Sonrasında sahnede tekrar yere yığılmış. Orada bir hemşire varmış. Hemşire onu yan yatırmış. Hemen ambulans çağırmışlar. Ambulans gelene kadar kalbi durmuş. Ambulansta çalıştırmışlar. Sonra yolda bir daha kalbi durmuş. Çalıştığı yer buraya çok yakındı. Çalıştıramamışlar kalbini. Sevenlerine sabır dilerim. Güzel bir yere gittiğini düşünüyorum, Metin güle güle gitmiş çünkü. Her zamanki güleç yüzü ile. Mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Resmi Gazetede Dikkat Çeken Karar!

Mansur Yavaş'tan İstifa Tepkisi

Şamil Tayyar'dan Partisine Tepki
»  Bahçeli'yi Kızdıran 'İdam'Sorusu
»  CHP Oy Farkını Açıyor!
»  KuzeyIrak'ta Terör Hedeflerine Operasyon
»  Seçimin Gazı da Petrolü de Kayıp!
»  Flaş..16 İlin Valisi Değişti!
»  Kılıçdaroğlu'ndan Dikkat Çeken Çıkışlar
»  Erdoğan'dan HÜDA PAR'a Anayasa yanıtı
»  Narin'in Ölüm Nedeni Belli Oldu
»  Beştepe'den HÜDA PAR'a Anayasa Yanıtı
»  Hakim ve Savcılarda Görevde Yükselme
»  CHP Seçim Beyannamesini Yazmaya Başlıyor
»  İmam'a Grup Seks Soruşturması
»  İsrail'den Akıl Almaz Dijital Saldırı
»  Ehliyetini Yenilemeyene Rekor Ceza
»  MHP'den Hüda Par'a Tepki :Boş Yapma
»  Kılıçdaroğlu Hakkında 4 Yıl Hapis Talebi
»  Altın'a Dolar Darbesi,Zirveden Düştü
»  Yapıcıoğlu'ndan 'Yıkıcı' Sözler
»  Bakan Şimşek'ten İddialı Sözler!
»  "Asıl Hedef İmamoğlu'na YASAK"
»  Beşiktaş'a Şenol Güneş Çelmesi1-1
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.