Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,1710
EURO
35,0738
IMKB
10.159,000
ALTIN
2.470,430
 
Hava Durumu ANKARA
10 / 19 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Rıdvan Dilmen'den Tudor'a Eleştiri
Rıdvan Dilmen den Tudor a Eleştiri
 
NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, 1-1 sona eren Antalyaspor - Galatasaray maçını değerlendirdi
 
11.9.2017 - 00:56

:

Galatasaray bugün ikinci deplasmanda. İçeride coşku ve desteğe oyun eklemişlerdi. Galatasaray kafaya koymuş. Bu sene şampiyon olacağım havasında oynuyorlar. Gol için hayatını verecek olan bir Gomis var. Onunla da golü buldular."


"Tek problemleri hücumda. Tek kanattan gidiyorlar. İlk yarıda 3-4 kez Rodrigues kanadından geldiler. Çok fazla beceremediler. Becerdiklerinde golü buluyorlar."


"Antalyaspor oyunu kendi sahasında çok fazla kabullendi. Skor ile de ilgili tabi ki. Antalyaspor da fena bir takım değil. 1-0'ın verdiği bir dezavantajla oynuyorlar. Sakat oyuncuları var. Nasri ve Deniz de oynayamıyor. Antalya kolay bir deplasman...

"Galatasaray'ın sol taraftan da mutlaka gelmesi lazım. Belki daha atletik bir oyuncuyu ikinci yarıda oyuna alabilirler. Bu tip maçlar çok zordur. Çünkü ; ikinci golü atamazsanız rakibi hep umutlandırırsınız. Sol çizgiye atlet bir oyuncuyu oyuna...


İKİNCİ YARI"4. haftada golsüz maç olmuyor. Galatasaray için 1 puan iyi. Sıcak ve nem de etkendi. Ancak; Antalyaspor daha pozitif oynamaya çalışan bir takımdı. Kötü oynarken öne geçiyor sonra yaslanıyorsunuz."

"10 korner, 1 gol oldu. 3 korner 1 penaltı değil, böyle oldu. Muslera'nın çıkardığı bir pozisyon var. Galatasaray bir ara uyudu ve yerleşemedi." Galatasaray korner atamadı."

"Maçın özeti burada yatıyor. Fizik olarak sıcaktan etkilenebilirsiniz. 4 maçta 10 puan kötü değildir. Teknik direktörlerle ilgili yorum yaparken, doneler sunmamız lazım."

"Devre arasında bu maçı 1-0 bitiremezsin, ikinciyi bulmazsan olmaz demiştim. Galatasaray da Tudor da işin kolayına kaçtı. Ndiaye çıkarıldı, Selçuk'u aldı. Pasla rakip yarı alana yerleşemediler."

"Galatasaray gitmiyor ki kaleye. Yaslandılar ve Gomis de mecburen geriye geldi. Antalyaspor, soldan ve sağdan geldi. Aradılar, aradılar ve golü de buldular. Eto'o tecrübeli bir futbolcu. Bulduğu fırsatı değerlendirdi."


"Antrenörün böyle bir maçı 1-0 bitiremeyeceğini görmesi lazım. Galatasaray bu oyunla 1 puana bence sevinmeli. Belki gol atarız dedikleri pozisyonlar, Selçuk'un kullandığı frikiklerdi."

"İstatistiklerle birlikte oyunu gözlemlediğimizde Galatasaray'ın aldığı puanın değerli olduğunu düşünüyorum. Galatasaray'ın bir daha bu kadar kötü oynayacağını düşünmüyorum. Kötü oynadı Galatasaray... Ayrıca Linnes'in kart görmesi gerekirdi. Halis..."Ligimizde 30 yaşından aşağı yaşta yıldız oyuncular gelmiyor. Antalyaspor için ilk 3'te olabilmek kolay değil. Rıza Çalımbay oraya gittiğinde çok sıkıntılı durumdaydılar. Rıza Çalımbay ile iyi şeyler yaptı.""Eto'o profesyonel bir futbolcu. İyi para kazanıyor ve karşılığını fazlasıyla veriyor. İcraat olarak ve şehrin tanıtımı açısından faydalı. 1-1'den sonra bir kontra yakaladılar, arkadaşı ofsayt pozisyonundaydı ve atmadı."

 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


G.Saray'a Eto'o Freni 1-1

Kartal'ı Karabük'te Babel Uçurdu 1-0

"Fenerbahçe tarihine geçecek bir sezon"
»  Kadıköy'de Kocaman Yıkım 2-3
»  Volkan Şen Yeniden Trabzonspor'da
»  Arda Turan kararını verdi! Galatasaray..
»  'Fenerbahçe, MBengue'yi kiralıyor'
»  F.Bahçe Yeni Golcüsünü Buldu!
»  Trabzonspor Sosa'yı KAP'a bildirdi
»  Süper Lig'e yeni yayıncı!
»  Aykut Kocaman:Yılgınlığa Gerek Yok
»  Türkiye,Gruptan Nasıl Çıkar?
»  Dev Adam'dan Dev Galibiyet
»  Milliler Eskişehir'de Esti Geçti, 1-0
»  Antalya'da Samuel Etoo Depremi
»  Milliler Son Anda Yıkıldı
»  Almanya Norveç'e gol Yağdırdı
»  Finlandiya Türkiye'ye çalıştı
»  Demirören: Hakem Yüzünden Kaybettik
»  İşte yeni Fenerbahçe
»  Sinan Engin'den Ağır Ağır Sözler
»  Lucescu İle Milli Kahır 2-0
»  Fenerbahçe Neto'yu resmen açıkladı
»  Andreas Beck Stuttgart'a transfer oldu
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.