Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
IMKB
9.777,000
ALTIN
2.918,510
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
SAAT 19'00'DA TÜRKİYE'DE HAYAT DURACAK
SAAT 19 00 DA TÜRKİYE DE HAYAT DURACAK
 
Türk futbolunun devleri, Ali Sami Yen Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak müthiş karşılaşmada 3 puan mücadelesi yapacak, Türkiye’de hayat adeta duracak.
 
27.4.2008 - 17:10

Fırat Aydınus’un yöneteceği maçı kazanan taraf ligde bitime 2 hafta kala mutlu sona ulaşma yolunda dev bir adım atacak, beraberlik ise Sivas’ın iştahını kabartacak

STAT: Ali Sami Yen, SAAT: 19.00,
HAKEM: Fırat Aydınus, YAYIN: Lig TV,
SAKAT: Lincoln, Linderoth, Serkan, Uğur (G.Saray), Deniz, Appiah, R.Carlos (Fenerbahçe)

Ezeli rakiplerin sezonun en önemli derbisine çıkması beklenen 11'leri şöyle: 
Galatasaray: Aykut, Sabri, Servet, Emre, Hakan Balta, Barış, Mehmet Topal, Ayhan, Arda, Volkan, Nonda (Hakan Şükür)
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan, Edu, Lugano, Vederson, Deivid, Aurelio, Maldonado (Selçuk), Uğur, Alex, Kezman 

Kapılar açıldı, güvenlik önlemleri en üst seviyede

Turkcell Süper Lig’de Galatasaray ile Fenerbahçe futbol takımları arasında bu akşam yapılacak ve sezonun şampiyonunu belirlemesi açasından büyük önem taşıyan derbinin başlamasına saatler kala Ali Sami Yen Stadı’nın kapıları açıldı.         Stat kapıları saat 14.00’den itibaren açılırken, maç için bileti olan taraftarlar, stat çevresinde oluşturulan güvenlik çemberinden sıkı bir kontrolden geçirilerek, tribünlere alınmaya başlandı.
         Bu arada, erken saatlerde stat çevresine gelen Galatasaraylı taraftarlar, stadın hemen yanındaki Galatasaray Store çadırında alışveriş yapıp, stat çevresinde vakit geçirdiler.
         Öte yandan, geçen sezon aynı statta yapılan ve olaylara sahne olan lig derbisinde Fenerbahçeli taraftarların stada geldiği yöndeki yollar tamamen trafiğe kapatıldı. Bu yol üzerine belediye ve polis otobüsleri yerleştirilerek, her iki takım taraftarlarının karşı karşıya gelmeleri engellendi.

FLORYA'DA TANSİYON YÜKSELDİ

 

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Florya'da oynanan PAF derbisini seyretmek ve 16.30'da Florya'dan Ali Sami Yen Stadı'na hareket edecek olan Galatasaray A takımının otobüsünü uğurlamak için tesislerde toplanan Galatasaraylı taraftarlar Fenerbahçe bayrağı yaktı. Tesislerin önünden geçen bir aracın üzerinde asılı olan Fenerbahçe bayrağını koparan Sarı-Kırmızılılar önce bayrağı yaktılar. Çok sayıda taraftar yanan bayrağın parçaları ile ise çevredeki araçların camlarını silmeye başladılar. Ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye küfür eden sarı-kırmızılılar kendi takımlarını şarkılarla desteklediler. Takım otobüsü tesislerden çıkarken ise izdiham yaşandı. Coşkulu kalabalık Fenerbahçe derbisi öncesi takımı tesislerden uğurlarken galibiyet sözü de aldılar.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ
         Turkcell Süper Lig’de Galatasaray ile Fenerbahçe takımları arasında bu akşam yapılacak ve şampiyonluk yarışını önemli ölçüde etkileyecek derbi maç için olağanüstü güvenlik önlemleri uygulanıyor.
         Ali Sami Yen Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak maç öncesi, sırası ve sonrasında toplam 4 bin polis görev yapacak. Ayrıca, Galatasaray Kulübü de 250 özel güvenlik görevlisini çalıştıracak.
         Bu arada, dev maç için 89 güvenlik kamerasıyla tespit yapılacak. Emniyet güçleri soyunma odası koridorlarında da üst düzey tedbirler alacak ve kameralar burada da kayıt yapacak.

Aslan evinde üstün

Galatasaray’ın, Fenerbahçe’ye karşı Ali Sami Yen’de oynanan maçlarda üstünlüğü bulunuyor. Ezeli rakipler Mecidiyeköy’de 43 kez karşılaşırken, bu maçlardan 18’ini Aslan, 10’unu ise sarı-lacivertli takım kazandı. Taraflar Ali Sami Yen’de 15 kez de eşitliği bozamadı. Bu karşılaşmalarda Cim-Bom rakip ağları 57 kez sallarken, Fenerbahçe 45 gol attı.

FLORYA’DA SON DAKİKA
Alex’e, Topal kilidi
Cim-Bom’da teknik heyet, derbi maçta Fenerbahçe’nin kaptanı en önemli kozu Alex de Souza’yı adam markajıyla durdurmanın hesaplarını yapıyor. Türkiye Kupası’nda oynanan karşılaşmalarda Mehmet Topal’ın, Brezilyalı yıldıza adeta adım attırmamasını dikkate alan sarı-kırmızılı teknik heyet, Alex’i yine genç futbolcuyla etkisiz hale getirmeyi planlıyor. Topal’ın derbideki en önemli görevinin Alex’i durdurmak olacağı, ayrıca savunma ile orta saha arasında köprü işlevi göreceği bildirildi.

SAMANDIRA’DA SON DAKİKA

Sürpriz konuk
Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa giren Fenerbahçe’nin idmanından sürpriz bir konuk vardı. Başkan Aziz Yıldırım ile yöneticilerin de izlediği çalışmaya Tümer Metin de çıktı. Yunanistan liginin sona ermesi üzerine İstanbul’a gelen tecrübeli oyuncu, derbi öncesi eski takım arkadaşlarına başarılar diledi. Tümer,  Zico’nun “İdmana katılmaya ne dersin? Bizimle çalışmayı özlemişsindir” teklifini geri çevirmedi ve hemen soyunarak antrenmana katıldı. Tümer, “Derbiyi Fenerbahçe’nin kazanacağını düşünüyorum. 1-0 biter ve golü de Semih atar” dedi. Bu arada idmana çıkmayan kalaci Volkan’ın durumu bugün belli olacak.

‘Galibiyete gidiyoruz’
Lugano, Galatasaray derbisiyle ilgili, “Beraberlik için değil galibiyet için gidiyoruz” yorumunda bulundu. Uruguaylı yıldız, maça hazır olduklarını belirtti, “Her zaman olduğu gibi bu kez de bilinçli bir şekilde antrenmanlarımızı yaptık. Ligdeki final maçını iyi şekilde bitireceğiz, çünkü son düzlüğe geldik. Uluslararası anlamda tecrübeye sahip bir çok oyuncumuz var. Bu da bize güven getiriyor. Bir sürü oyuncu çok önemli maçlarda önemli görevler almışlar. Bu sakinlik tecrübelerinden kaynaklanıyor. Bunu kullandığımız takdirde iyi bir sonuç çıkartabiliriz” dedi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


İŞTE O KIZIN EMNİYETTEKİ ŞOK İFADELERİ

ESKİ AKP'LİLER ALTERNATİF ARAYIŞINDA

"DAVA SÜRERKEN DEĞİŞİKLİK HUKUKA AYKIRIDIR"
»  "BENLE DEĞİL GİDİN ERDOĞANLA UĞRAŞIN"
»  BİNGÖL'DE ÇATIŞMA, 2 ŞEHİT
»  TERÖRİST BAŞINDAN YENİ İFTİRA
»  GIDA KRİZİNDE SOROS PARMAĞI
»  TÜRKEŞ İÇİN ŞOK İDDİA
»  CHPKURUL KURULTAYINDA 2. GÜN
»  "PİRİNÇ YOK BULGUR ,BULGUR BİTERSE. MAKARNA YERİZ"
»  CİNER:"1,5 MİLYAR DOLAR'I YERİN ALTINA GÖMDÜK"
»  KAHRAMAN KÖPEK, KÖŞK'E TRANSFER OLDU
»  SABAH'IN YAZI DİZİSİ BAŞLAMADAN TEKZİP YEDİ
»  AĞAR VE MUMC'NUN ZORUNLU SIRDI
»  HEM ANAYASAYI ÇİGNİYORLAR HEMDE MİLLETİN HAKKINI
»  İMDAT! KARABÜYÜCÜLER PENİSİMİZİ KÜÇÜLTÜYOR
»  BU ADAM İÇİN YASA VE HUKUK'TA YOK
»  SAVUNMAYI İŞTE BÖYLE YAPACAKLAR
»  İŞTE YENİ VALİLER
»  CUMHURBAŞKANI GÜL, BAYKAL'I KUTLADI
»  ABD İLE KIRAN KIRANA HELİKOPTER PAZARLIĞI
»  BAYKAL, YENİDEN CHP GENEL BAŞKANI
»  TAKIM ELBİSESİNİ GİYDİ SONRA ŞEHİT HABERİNİ DİNLEDİ
»  BAYKAL'A RAKİP ÇIKAMADILAR.TEK ADAY BAYKAL
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.