Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
IMKB
9.900,000
ALTIN
2.875,160
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
TÜYLER ÜRPERTEN DÜŞÜK DEHŞETİ
TÜYLER ÜRPERTEN DÜŞÜK DEHŞETİ
 
Bebeğin karnında hareket edince hamile olduğunu anladı. ilaç kullanarak düşük yaptı. Bebek o sırada ses çıkardı, ellerini oynattı. Başı morarak can verdi. İstanbul'daki vahşet gecesi.
 
14.1.2008 - 18:01

Karnındaki 5 aylık bebeğini ilaç kullanarak düşüren hemşire anne ve eyleme yardım eden arkadaşı gözaltına alındı.

Görgü tanıklarının bebeği düştüğü sırada yaşadığını gördüklerini söylemeleri soruşturmanın seyrini değiştirdi. Hemşire D.Ç "adam öldürme" suçlamasıyla tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Adli Tıp Kurumundan gelecek rapor bebeğin düşürüldüğü sırada yaşadığını kesin olarak belirlerse anne hakkında "kasten adam öldürme" suçlamasıyla ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılabilecek.

BODRUMDAKİ BEBEK CESEDİ

Fatih'te önceki gece tüyler ürperten olay iddiaya göre şöyle gelişti: 155 polis ihbar hattını arayan Z.S. Fatih Sofular Mahallesi Yeşil Tekke Sokak 16 numaralı aprarmanın bodrum katındaki dairede bir bebek cesedinin olduğunu, doğum yapan annenin de hastaneye götürüldüğünü söyledi.
Verilen adrese giden polis ekipleri içerde insanın kanını donduran bir manzarayla karşılaştı. Evde bir bebek cesedi vardı. Evin her yanı kan içindeydi. Kanlı çarşaf ve bıçak, şırıngalara kriminal polisi incelemek üzere el koydu. Polis, hastaneye ambulansla gönderilen anne hemşire D. Ç. ile Acil Serviste çalışan ev arkadaşı T.A'yı yakaladı.
Fatih Asayiş Büro Ekipleri tarafından gözaltına alınan D. Ç. ile T. A. (22) ifadelerinde olayı itiraf etti. Ambulans hemşiresi olarak çalışan D. Ç. polise verdiği ifadesinde E. C. isimli erkek arkadaşıyla ilişkiye girdiğini, hamile olduğunu 1 hafta öncesine kadar bilmediğini söyledi.

"BEBEK KARNIMDA HAREKET EDİNCE HAMİLE OLDUĞUMU ANLADIM"

Bebeğin karnında hareket etmesinin ardından konuyu öğrendiğini söyleyen D. Ç. önceki gece sancılarının başlamasıyla düşük yapmaya karar verdiğini söyledi. D. Ç'nin ev arkadaşı T. A. arkadaşının düşüğe neden olan bir ilacı kullanarak bebeğin düşürülmesini sağladığını söyledi.

"BEBEK O SIRADA SES ÇIKARDI, ELLERİNİ KOLLARINI OYNATTI"

Polise ihbarda bulunan Z. S. gece yaşanan vahşeti anlattı: Z. S. polise verdiği ifadesinde " T. A. Cuma gecesi beni arayarak doktorların kullandığı ameliyat eldiveninden getir dedi. Ben de eldiven bulduktan sonra eve gittim. D. bana ayağın uğurlu geldi, bebek düştü dedi. Ama bebeğin göbek bağı kopmamıştı. T. A. doktor arkadaşını aradı. Doktora bağını nasıl keselim diye sordu. Doktor da tıbbi makas gerekir dedi. Evde tıbbı makas olmadığı için kullanılmamış bir permatikle kesmesini söyledi ama o da evde yoktu dedi. T. mutfaktan getirdiği bıçakla kordonu kesti, bebek o sırada ses çıkardı.

"BEBEK 5 DAKİKAYA EKS OLUR" DEDİ

Bu sırada bebek ellerini ve ayaklarını oynattı, yaşıyordu. "Bebek ne olacak" diye sordum, T.A 5 dakika sonra ölecek dedi. T.A doktora içinde kordon kaldığını söyledi. Doktor da acil hastaneye gidin aksi halde D.Ç zehirlenir dedi. Ambulans çağırıp D.Ç'yi hastaneye götürdük. Eve döndüğümüzde bebeğin başı morarmıştı. Hareket etmiyordu. T.A cesete bakarak "üzgünüm bebek" dedi.

E.C. İLE DOKTORUN İFADESİ ALINDI

Polis bebeğin babası olduğu iddia edilen E. C.'nin de ifadesine başvurdu. E.C. ifadesinde "D. Ç'yi 6 aydır tanıyorum. Hamile olduğunu söyledi. Ben de gerekirse evleniriz dedim"dedi. Polis, kadınlarla telefonda konuştuğu belirlenen M.H.nin de bilgisine başvurdu.

Fatih Asayiş Büro'da ifade veren E. C. Basın mensuplarının sorularına çelişkili cevaplar verdi. E.C. "Zorla hiçbir şey yapmadım. Zaten suçlu olsaydım polis beni bırakmazdı." dedi

ANNE TUTUKLANDI

Karakolda ifadeleri tamamlanan anne D.Ç.ile T.A. Fatih Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi Savcılığa ifade veren T.A savcılık tarafından serbest bırakılırken, anne D.Ç. "adam öldürme" suçlamasıyla tutuklandı. D.Ç'nin " Ailemin korkusundan bu yola başvurdum. E.C. gerekirse evleniriz dedi ama ben reddettim. Ailem çok tutucu pişmanım. "dediği öğrenildi.

TIBBEN ANNE KARNINDAKİ BEBEK

Tıp anne karnındaki bebeği 10 haftalık gelişimine kadar embriyon olarak tanımlıyor. Bu süreden sonraki kürtaj ve düşükler tıbbi zorunluluklar dışında kabul görmüyor ve suç sayılıyor. Bu süreden sonra ilaçla müdahale sonucu yapılan düşükler anne için de hayati risk taşıyor.

HUKUKEN ANNE KARNINDAKİ BEBEK

Hukuk, anne karnındaki bebeği 26 haftalık (6 buçuk ay) gelişimini tamamlandıktan sonra birey olarak kabul ediyor. Bu süreden sonra bebeğe karşı işlenen her türlü suç ve muamele sıradan bir bireye karşı işlenen suç olarak kabul ediliyor ve ceza kanununun ilgili hükümlerine göre işlem görüyor.




Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


2'Sİ KADIN 9 NERON YAKALANDI

"BU KEZ ÖLDÜRECEĞİM" SÖZÜ TEHDİT SAYILDI

AYRILDIĞI EŞİNİN EVİNİ YAKMAK İSTEDİ
»  SİİRT DTP İL BİNASI'NDA 11 GÖZ ALTI
»  BU DA DERİ YÜZEN ÇETE LİDERİ
»  TERÖRİSTLERE AİT BU GERÇEKLERİ BİLİYORMUSUNUZ?
»  DERİ YÜZEN ÇETE REİSİ!
»  ŞARKICI CAVİT KARABEY, OTEL ODASINDA ÖLÜ BULUNDU
»  AK PARTİLİ BAŞKANIN ARACI TARANDI
»  ÇETENİN SIRLARI KİLOTUNUN İÇİNDEN ÇIKTI
»  BU DA TACİZCİNİN ÖDÜLLÜSÜ
»  BABASINI BİLE DOLANDIRDI
»  TECAVÜZCÜ TUTUKLUK YAPINCA KURTULDU
»  AVA GİDEN ÖZEL HAREKATÇI KENDİSİNİ VURDU
»  KARISINI VE ÖZ KIZINI PAZARLADI
»  CEP'TEN KADIN PAZARLAMACILIĞI
»  GALATASARAY OTOBÜSÜ'NE SALDIRI
»  TAKSİCİYE DİREKSİYON BAŞINDA İNFAZ
»  BAŞKANI DÖVDÜLER KARAKOLU BASTILAR
»  İSTANBUL TERÖRİST SALDIRISINDAN SON ANDA KURTULDU
»  DİYARBAKIR'DA İKİNCİ FACİA KILPAYI ATLATILDI.
»  TÜYLER ÜRPERTEN İTİRAF
»  SUÇ CENNETİ TÜRKİYE
»  TÜRK İNSANI BÖYLE ADALET İSTEMİYOR
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.