Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,1549
EURO
38,2656
IMKB
10.030,000
ALTIN
2.915,690
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
TECAVÜZCÜ'DEN İLGİNÇ SAVUNMA
TECAVÜZCÜ DEN İLGİNÇ SAVUNMA
 
Samsun'da, ormanlık alanına götürdüğü genç kıza silah zoruyla tecavüz ederek hamile bırakıp doğum yapmasına yol açtığı iddia edilen şahsın yargılanmasına devam edildi.
 
12.9.2007 - 04:28
 Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, merkez Alibeyli köyünde ikamet eden Ö.S. (20) adlı kız,2006 Mart ayında uzaktan akrabası olan Ahmet T.'nin (37) kendisini aracıyla köyüne götürürken yolda silah gösterdiğini ve silahtan korktuğu için kendisinden geçtiğini söyledi. Kendisinden geçmesini fırsat bilen Ahmet T.'nin tecavüzüne uğradığını ileri süren Ö.S., bu olay sonrası hamile kaldığını veİstanbul'da dayısının yanında bir erkek çocuk dünyaya getirdiğini belirterek şikayetçi oldu.

Bugün görülen davaya ilk kez katılarak ifade veren Ahmet T., kendini savunarak daha önce dünyaya gelen bebeğin kendisinin olmadığını ve kız ile ilişkiye girmeyin kendisine iftira atıldığını söylemesine rağmen bugün ifade değiştirdi. Adli Tıp Kurumu'ndan gelen DNA testinde çocuğun kendisine ait olduğunu öğrenen Ahmet T.'nin bu kez, Ö.S. ile tam olarak cinsel ilişkiye girmediğini belirterek, "Herhangi bir cinsel ilişkim olmadı. Sevişme sırasında Ö.S.'nin cinsel organının üzerine boşalmışım, o yüzden hamile kaldı. Bu olay bir kez kendi evlerinde, bir kez de kendisini saçını boyamak için kuaförü götürdüğümde bir arkadaşının evinde gerçekleşti. Ancak, asla ileri bir ilişkimiz olmadı. Hatta kendi evlerinde seviştiğimizde evin yan odasında halası ve çocuklar vardı. Kızın anne ve babası da evlerinin önünde duruyorlardı. Zorla bir olay olmadı" dedi.

Duruşmada tanık olarak ifade veren Ahmet T.'nin 14 yıllık eşi Ayla T. (34), kocasını savundu. "Ö.S. benim tanıdığım kadarıyla fingirdek biri" diyen Ayla T., "Ben Ö.S.'nin bazı harekelerinden şüphelenmiştim. Eşime ondan uzak durması için uyardım. 14 yıllık evliyim ve bu olaya inanmadım. Ancak, çocuğun eşimden olduğuna dair DNA testi sonucunu öğrenince inandım. Bu olay kızın isteği ile olmuştur" diye konuştu.

Akrabaları olan Ahmet T.'nin 2 kez kendisine zorla tecavüz ettiğini iddia eden Ö.S., şikayetçi olduğunu tekrarladı. Olay anında baygın olduğunu ve tam birleşme olup olmadığını bilmediğini belirten Ö.S., bebeği İstanbul'a gidip dayısının yanında sezaryenle dünyaya getirdiğini kaydetti.Ö.S., "Babamın arkadaşı olduğu için haftada 5 gün bizim eve gelirdi. Kendisinden hiç şüphelenmedim. Aileden biri gibiydi. İlk olarak ormanlık alanda silah zoruyla tecavüz etti, daha sonra bizim evde de olayı tekrarladı.
Kendisinden şikayetçiyim" şeklinde konuştu.

Adli Tıp Kurumu'ndan gelen rapora göre Ö.S.'nin olay tarihinde 17 yaşında olduğu ve olaydan dolayı ruhsal dengesinin bozulduğu belirtildi.
Duruşma, Ö.S.'nin sezaryenle doğum yapması sonucu hala kız olma ihtimalinin göz önünde bulunduran mahkeme heyeti, Ö.S.'nin Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilmesine karar verdi. Duruşma ileri bir tarihe ertelenirken, Ö.S.'nin annesi L.S., duruşma çıkışı üzüntüsünden fenalaştı.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


POLİS ÜÇ ADET CEP TLEFONU BULDU

SİLAHLI GELİN'E SORUŞTURMA

TACİZCİ OKUL MÜDÜRÜ'NE REKOR CEZA
»  PARA HIRSI DERSANECİYİ İNSANLIKTAN ÇIKARTTI
»  MAHREM YERİ GÖRÜNEN KADIN POLİSLERDEN DAVACI
»  KURUYAN GÖLDEN İNSAN İSKELETİ ÇIKTI
»  10 YILLIK SAHTE SAVCI YAKALANDI
»  BACAK ARASINDA 300 BİN AVRULUK SAAT YAKALANDI
»  ANKAR'DA 'REVİZYON' OPERASYONU
»  TECAVÜZDEN PSİKOLOJİSİ ETKİLENMEDİ RAPORU VERİLDİ
»  GÜNÜ BİRLİK KAÇAMAK FACİA İLE BİTTİ
»  HIRSIZLIKTAN YAKALANDI, 'KREDİ BORCUM VAR'DEDİ
»  TEM'DE NEFES KESEN KOVALAMACA
»  ATM SOYGUNCULARINI DUMAN YAKALATTI
»  TAM 35 YILDIR 20 HAKİMİN BİTİREMEDİĞİ DAVAYI BİTİRDİ
»  MUHTAR'IN EVİNDE SAKLADIĞI TERÖRİST YAKALANDI
»  SAVCI OLAYA 19 GÜN SONRA BAKABİLDİ
»  AV TÜFEĞİ İLE KATLİAM YAPTI, 8 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ
»  POLİS'İ VURAN KÜÇÜK KIZ DEVLET KORUMASINDA
»  İŞÇİSİ'NİN KİMLİĞİYLE İKİNCİ KEZ EVLENDİ
»  TERÖRİSTLERE ŞEHİT DİYEN DTP'LİLER TUTUKLANDI
»  7 YAŞINDAKİ KIZ POLİSİ AYAĞINDAN VURDU
»  AĞRI VE VANDA 3,5 TON ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
»  350 BİN PORNO CD ELE GEÇİRİLDİ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.