Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
35,8978
EURO
37,4411
IMKB
9.720,000
ALTIN
3.322,380
 
Hava Durumu ANKARA
-2 / 2 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
TECAVÜZCÜ ZAMAN AŞIMINDAN KURTULDU
TECAVÜZCÜ ZAMAN AŞIMINDAN KURTULDU
 
Samsun'da, ormanlık alana götürdüğü genç kıza silah zoruyla tecavüz ederek hamile bırakıp doğum yapmasına yol açtığı iddiasıyla yargılanan şahsa, 'olayın kızın isteği ile gerçekleştiği ve şikayet süresinin geçtiği' gerekçe gösterilerek ceza verilmedi ve dava düştü.
 
20.11.2008 - 21:05
Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davada, uzaktan akrabası olan Ö.S.'ye (21) zorla tecavüz ederek hamile kalıp çocuk doğurmasına sebep olduğu iddia edilen A.T.'nin (38), yargılanması sona erdi. DNA testi sonucu Ö.S.'nin dünyaya getirdiği bebeğin babasının A.T. olduğu tespit edildi. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen Ö.S.'nin bakire olup olmadığının ve sevişme sırasında direkt ilişki olmadan hamile kalınıp kalınmayacağının tespitini istendi.
Mahkemeye ulaşan raporda Ö.S.'nin halen bakire olduğu ve dışarıdan temas ile sürtme sonucu boşalmayla hamile kalınabileceği belirtildi. Sezaryenle çocuk dünyaya getiren Ö.S. ise A.T.'nin kendisine silah çekerek zorla tecavüz ettiğini iddia etti. A.T. ise Ö.S. ile seviştiğini doğrulayarak, zorla ilişkiye girmediğini savundu.
Mahkeme heyeti, Ö.S.'nin A.T. ile rızasıyla ilişkiye girdiği, 6 ay olan şikayet zaman aşımı süresini geçirdiği ve 11 ay sonra şikayette bulunduğunu göz önünde bulundurarak sanığa ceza vermezken, davanın düşmesini kararlaştırdı.
Samsun merkeze bağı Alibeyli köyünde ikamet eden Ö.S. (21) adlı kız, 2006 Mart ayında uzaktan akrabası olan A.T.'nin (38) kendisini aracıyla köyüne götürürken yolda silah gösterdiğini ve silahtan korktuğu için kendisinden geçtiğini, kendisinden geçmesini fırsat bilen A.T.'nin tecavüzüne uğradığını, bu olay sonrası hamile kaldığını ve İstanbul'da dayısının yanında sezaryenle bir erkek çocuk dünyaya getirdiğini ileri sürerek şikayetçi olmuştu.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


KAÇIRDIKLARI İŞ ADAMI İÇİN 500 BİN YTL İSTEDİLER

DÖRT ARACI YAKAN KUNDAKÇIYA ÖDÜL GİBİ CEZA

KAYIP BANKACI'DAN ŞOK SÖZLER
»  ATATÜRK HAVA LİMANI'NDA TECAVÜZ SKANDALI
»  DOKTOR'A KIZDI, ODASINI YAKTI
»  LAF ATMA AMASYA'YI KARIŞTIRDI, 14 YARALI
»  ÖLDÜRDÜKLERİNİ KUYU'YA ATAN SERİ KATİL YAKALANDI
»  POLİS GELMEN BİR GÜZEL DÖVÜP SONRA TESLİM ETTİLER
»  "SEVGİLİM BENİ SATTI"
»  İMZASIZ TERÖR E- POSTALARINI CİDDİYE ALMAYIN
»  11 YAŞINDAKİ KIZIN KATİLİ, ANNESİ ÇIKTI
»  ZİMMETCİ BELEDİYE BAŞKANI; "DERSİMİ ALDIM TAHLİYE EDİN"
»  DOLU BENZİN BİDONUYLA MECLİSE GİRMEYE KALKTI
»  MİLLETVEKİLİ, ADINI KULLANAN FIRSATÇIYI YAKALATTI
»  HİZBULLAH'IN DEVLET MEMURLARI
»  POLİSLER ONU YAKALAMAK İÇİN 3 GÜN MEZARLIKTA YATTI
»  İSTANBUL'DA JİTEM OPERASYONU
»  BAŞHEKİM SORGUDA KALP KRİZİ GEÇİRDİ
»  SAMSUN'DA MAGANDA DEHŞETİ
»  SAMSUN'DA MAGANDA DEHŞETİ
»  ADANA'DA KANLI SOYGUN
»  FLAŞ..FLAŞ.. REKTÖR'E YOLSUZLUK GÖZALTISI
»  MAÇA GİDEN TARAFTARI VURDULAR
»  ÇOCUK BAKICISI DİYE GETİRİP FUHUŞ YAPTIRIYORLAR
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.