Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
35,9646
EURO
37,1923
IMKB
9.952,000
ALTIN
3.307,960
 
Hava Durumu ANKARA
-5 / 3 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
TELEKOMUN VAHŞİ SOYGUNU
TELEKOMUN VAHŞİ SOYGUNU
 
Türk Telekom'un 1 saniye konuşmayı 1 kontör sayıp haksız yere 3 milyar doları cebine atması tüketicileri harekete geçirdi.
 
28.5.2007 - 08:50

Ülkenin milli değerlerini  üç beş kuruşa satan hainlerin cezalarını manda yapılmak istenen türk halkı çekiyor. İşte yabancılara satılan telekom'un aç gözlü işletmecilerinin türk halkına yeni bir kazık daha. Hiç bir yatırım ve iyileştirme yapmadıkları telekomda çok kısa zamanda 3 ilyar doları cebe indeirdiler. Kimsenin haberi olmadı.Tüketiciler Birliği uyanana kadar. 

Tüketiciler Birliği  Genel Başkan Yardımcısı Nazım Kaya, Türk Telekom'un sabit hat görüşmelerini kontör bazında ücretlendirdiğini belirterek, "Bir kontör, altmış saniye görüşmeye tekabül etmektedir. Bu durumda tüketici, bir saniye dahi konuşsa, altmış saniye parası ödemekte, 61 saniye konuşan tüketici, iki kontör parası ödemektedir. Dolayısıyla, tüketici kullanmadığı hizmetin bedelini ödemek zorunda kalmaktadır" dedi.

% 35 FAZLA
Kaya, "Türk Telekom, ücretlendirmede hemen saniye hesabına geçmelidir" dedi. Kaya, yazılı açıklamasında, tüketiciden yüzde 35 daha fazla bedel tahsil edildiği, haksız yere alınan bu bedellerin toplamının da, yıllık 3 milyar dolar olduğunu öne sürdü. Kaya, "Nitekim Telekomünikasyon Kurulu'nun, görüşme ücretlerinin süre bazında hesaplanmasına ilişkin yaklaşımı bulunmakta, ancak Türk Telekom tarafından kontör bazında ücretlendirme yapılmaya devam edilmektedir" dedi. Telekomünikasyon Kurulu'nu yasadan kaynaklanan görev ve yetkisini yerine getirmeye davet eden Kaya, "Aksi takdirde Telekomünikasyon Kurulu yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulunacağız" dedi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


HİSARCIKLIOĞLU: 'YARGI TAFASIZLAŞMALI'

UCUZ TATİL İÇİN SON GÜNLER

SAHİBİNİ TRİLYONER YAPAN FOTOĞRAF MAKİNASI
»  ON İŞÇİ ÇALIŞTIRANA VERGİ İNDİRİMİ
»  "TEK PARTİ OLSUN, MAO'CU OLSUN"
»  KEY ÖDEMELERİ KİŞİ BAŞINA 4 BİN YTL
»  İMAR BONOZEDELERİNE NAKİT ÖDEME YAPILACAK
»  ZİRAAT BANKASI, İSTANBUL YOLCUSU
»  AKP KENDİ ZENGİNLERİNİ YARATTI
»  GIDA VE TURİZM'DE KDV İNDİRİMİ MÜJDESİ!
»  SEÇİM SONRASI ELEKTRİĞE KATMERLİ ZAM GELİYOR
»  İKİNCİ EL ARAÇ PİYASASI DURGUN
»  GECİCİ İŞÇİLERE KADRO ÇALIŞMASI SÜRÜYOR
»  CARİ AÇIK BEKLENTİSİ, YIL SONU İTİBARIYLA 31,1 MİLYAR DOLARA ÇIKTI
»  ATO: "GERÇEK İŞSİZ SAYISI 5.5 MİLYON"
»  TÜSİAD PARTİ GENEL BAŞKANLARIYLA TOPLANTI DÜZENLEYECEK
»  TÜSİAD, BAŞBAKAN ERDOĞAN'I AĞIRLAYACAK
»  SÜREKLİ ZARAR EDENLERE MALİYE TAKİBİ
»  KESK: "KEY ÖDEMELERİ EN ENKEN 2008'DE"
»  KENE İMF'YE 5 MİLYAR DOLARLIK DAHA SATIŞ SÖZÜ VERDİLER
»  KREDİ KARTINA 12 TAKSİTLE TİYATRO OYUNU!
»  1 MİLYON 122 BİN İŞSİZ GENÇ SOKAKLARDA
»  FATİH KÖPRÜSÜ'NE İŞYAVAŞLATMA EYLEMİ YAPILACAK
»  ELEKTRİK ÜRETİCİLERİNDEN "KARANLIK GECELER" KORKUTMASI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.