Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
36,0970
EURO
37,4758
IMKB
9.837,000
ALTIN
3.353,320
 
Hava Durumu ANKARA
-3 / 3 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
TÜRK BAYRAĞI BULANAN ARAÇLARI YAKTILAR
TÜRK BAYRAĞI BULANAN ARAÇLARI YAKTILAR
 
Antalya'nın Kepez ilçesine bağlı Yeşilyurt mahallesinde 4 otomobil kimliği belirsiz kişiler tarafından benzin dökülerek yakıldı.
 
4.1.2010 - 03:35

Kundaklamada araçlardan birisinde  Türk bayrağı bulunan kısmın taşla kırılarak bayrağın özellikle yakıldiğı tespit edildi.
Bu sabaha karşı03.00 sıralarında meydana gelen olayda park halindeki Yaşar Aygün'e ait 07 AFU 58 ve Mustafa Eker'e ait 07 Y 7917 plakalı otomobiller ile Ali Akgün'e ait 07 BUN 86 ve Fevzi Yıldızlı'ya ait 07 CBN 94 plakalı minibüsler, kimliği belirsiz kişiler tarafından kundaklandı. Üzerlerine benzin dökülerek yakılan otomobillerin bazılarının cam kısımlarının taşla kırıldığı belirlendi.


Çıkan yangın ve gürültü üzerine çevrede oturan vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yanan otomobillere su ve köpük ile müdahale etti. Alevler kısa sürede kontrol altına alınırken olay yerine gelen terörle mücadele ekipleri inceleme yaparak delil toplamaya çalıştı.


Otomobili kundaklanan Yaşar Aygün'ün , otomobillerinin, araçta bulunan Türk bayrağı nedeniyle yakıldığını öne sürerek, "Türk bayrağı bulunan camı taşla kırmışlar. Türk bayrağını da yakmışlar" dedi.
Olaydan sonra çevredeki apartmanlarda bulunan bazı vatandaşlar da tepki olarak evlerinin camlarına ve balkonlarına bayrak astıklaır görüldü.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


TREN KAZASINDA ÖLEN MAKİNİST'İN DRAMI

BİZANS'IN ATLARI METRO'DAN ÇIKTI

KAÇAK ELEKTRİK'TE AKDENİZ, GÜNEYDOĞU'YU SOLLADI
»  AMERİKA'LI ASKERLERDEN POLİS'E ŞİKAYET MAİL'İ!
»  ÇIPLAK GÖRÜNME TARTIŞMASI!
»  CEZAEVİNDE ÇIKAN YANGIN KORKUTTU
»  ONUN RAKI İÇTİĞİ SAATLERDE 32 İŞÇİ İŞSİZ KALDI
»  BORÇLULARINI DÖNSÖZ OYNATIRKEN YAKALADI
»  GİRESUN'DA ATIBAŞI OPERASYONU!
»  FLAŞ..FLAŞ..İRAN 10 TÜRK VATANDAŞINI GÖZ ALTINA ALDI
»  DOMUZ VE KUŞ GRİBİNE KARŞI MUCİZE 'PASTİL'
»  YAPAY DAMARLA BY- PASS
»  VATANDAŞ EN ÇOK KİMDEN ŞİKAYETÇİ?
»  AYSUN KAPTAN'A ŞOK SUÇLAMA
»  2010'DA HAYATIMIZI DEĞİŞTİRECEK İŞLEMLER!
»  BU YIL, 117 GÜN TATİL YAPACAĞIZ!
»  75 TON HAMSİYE EL KONULDU
»  SİLAH ZORUYLA EĞİTİM!
»  KAÇ KURUMDA EŞEK ETİ VERİLİYOR?
»  KANADA'YA GİTTİ SIR OLDU!
»  GÖKTEN ÇAMAŞIR YAĞDI ODA KAPTI
»  "BU NASIRLAR YANGELİP YATMAKTAN OLMADI!"
»  FELEZLERDE CAN PAZARI
»  CANLI YAYINDA EVLENME TEKLİFİ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.