Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
IMKB
9.900,000
ALTIN
2.875,160
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
VAHŞET ÇETESİ LİDERİNİN EVİNDEN 11 KİŞİLİK LİSTE ÇIKTI
VAHŞET ÇETESİ LİDERİNİN EVİNDEN 11 KİŞİLİK LİSTE ÇIKTI
 
Tüm Türkiye'nin kanını donduran cinayetler işleyen Kuşadası'ndaki vahşet çetesinin eski hava korsanı olan liderinin evinde polisin 11 kişilik gömü listesi bulduğu ortaya çıktı.
 
25.10.2008 - 19:30
Sadece Kuşadası ve Ege Bölgesi değil, tüm Türkiye'nin kanını donduran cinayetler işleyen Kuşadası'ndaki vahşet çetesinin eski hava korsanı olan liderinin evinde polisin 11 kişilik gömü listesi bulduğu ortaya çıktı. Vahşice öldürüldükten sonra boş arazilerde gömülü bulunan iki gencin cesetlerini ulaşan Kuşadası Polisi, şimdi vahşet çetesi lideri N.A.'nın tuttuğu 11 kişilik gömü listesindeki diğer 9 kurbanın gömülü olduğu yerleri tespit etmeye çalışıyor.

Yaptığı cinayetler ve vahşi yöntemleriyle Kuşadası ve çevresine korku salan ve işadamlarını korkutup para almak için seçtikleri kurbanları vahşice öldüren N.A liderliğindeki 10 kişilik çete, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Amirliği ile Asayiş Büro Amirliği'nin iki ay süren ortak çalışmasıyla önceki gün çökertilmişti.

Bilindiği gibi, Kuşadası'nda yaklaşık 2 ay ara ile 26 yaşındaki Hüsredin Özçelik ve 28 yaşındaki Gürkan Yılmaz isimli şahıslar kaybolmuş ve aileleri de çocuklarından haber alamamaları ve hayatlarından endişe duymaları üzerine Kuşadası Emniyet Müdürlüğü'ne müracaat etmişti. Kuşadası Emniyet Müdürlüğü de bu çalışmalar üzerine "Organize-1 " kod adlı bir projeli çalışma başlatmış ve çalışma sonucunda 26 Ağustos tarihinde kaybolan matbaa işçisi Hüsredin Özçelik ile 19 Ekim tarihinde kaybolan temizlik işçisi Gürkan Yılmaz'ın eski hava korsanı N.A. liderliğindeki M.K.K., S.S., A.A., M.A., Y.B., G.O., S.Y. ve O.K.'nin üye olduğu çetenin işadamlarına korku salmak amacıyla rastgele seçip öldürdüğü ve daha sonra da gömdüğü belirlenmişti. Hüsredin Özçelik ve Gürkan Yılmaz'ın cesetleri Kirazlı yolu üzerinde ve Davutlar'da boş bir arazide toprağa gömülü olarak bulunmuştu. Söz konusu çetenin, bu iki cinayet karşılığında bir işadamından 160 bin YTL haraç alırken, bir başka işadamının da işletmesine baskı yoluyla el koyup, ortak olduğu belirlenmişti. Eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonlarda çete üyesi şüphelilerden aralarında çete liderinin de bulunduğu 7 zanlı Kuşadası'nda ve bir zanlı da İstanbul'da olmak üzere yakalanan 8 zanlı dün sabah saatlerinde Kuşadası adliyesine çıkarılmıştı. "Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve yönetmek, örgüte üye olma, haksız menfaat temin etmek, yağma, planlayarak adam öldürme ve adam öldürmeye yardım etmek" suçlarından tutuklanarak, Söke Cezaevi'ne konulmuştu.

Üyeleri tam bir suç makinesi olan uçak kaçırma, adam kaçırma, yağma, 6136 S.K.M., gasp ve hırsızlık suçlarında sabıkaları belirlenen vahşet çetesinin lideri eski hava korsanının evinde polisin yaptığı operasyonda ilginç notlara ulaşıldı. 18 adet mermi, 4 adet telefon sim kartı, 2 adet cep telefonu, 3 adet uyuşturucu hap, tapu senedi, vekaletnameler, 55 bin YTL para bulan ve öldürülen kurbanlara ait kan izleri tespit eden polis ekipleri ayrıca çete lideri N.A.'nın odasında da önemli belgelere ulaştı. Gömü listesi olarak adlandırılan belgelerde çete lideri N.A.'nın tüm öldürdükleri kurbanlar için numaralandırarak tek tek gömü listesi tuttuğu ve gömü listesinin 11 kişiden oluştuğu belirlendi. Gömü listesindeki krokilerle hareket eden polis, Kuşadası'nda 2 ay arayla öldürülen 26 yaşındaki Hüsredin Özçelik ve 28 yaşındaki Gürkan Yılmaz isimli genç kurbanlarının gömülü olduğu arazilerde cesetlere ulaşırken, gömü listesinde bulunan diğer 9 kişiyle ilgili henüz bir ipucu elde edilemedi. Hem polisteki sorgulamasında konuşmaya ve savcılık ile mahkemede de susma hakkını kullanan vahşet çetesinin lideri eski hava korsanı N.A.,'nın evinden çıkan 11 kişilik gömü listesi ile ilgili açıklamama yapmaması üzerine polis, muhtemel diğer kurbanların kimlikleriyle ilgili henüz bir bilgiye ulaşamadı. Çete liderinin evinden çıkan gömü listesiyle ilgili yoğun bir soruşturma başlatan polis, bu listedeki kurbanların başka şehirlerde işlenmiş cinayetlerden oluşabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Bu arada, vahşet çetesinin çökertilmesinin ardından bir açıklama yapan Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, İki aydır yürütülen operasyonun başarıyla sonuçlandığını belirterek," Kuşadası güvenli bir yer. Bu güveni devam ettirmek için elimizden geleni yapacağız. Gece gündüz her türlü şartta suçlularla ve olumsuzluklara mücadelemiz sürecek. Bu vahşet çetesini çökerterek, suçluları adalete teslim eden tüm polis ekiplerini ve yöneticilerini kutluyorum" dedi.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


EMNİYET'TE KÖKLÜ DEĞİŞİM

BELGEDE İÇİŞLERİ BAKANI'NINDA İSMİ VAR

ÇÖPLÜK KAVGASINDA SON NOKTA
»  "ATATÜRK BU ÜLKEYİ YENİDEN DİRİLTTİ"
»  İKİ TÜRK MÜHENDİS KAÇIRILDI
»  ÇUVALÇI PAŞA TÜRKİYE'DE
»  DTP'LİLER, VAN'DA YİNE OLAY ÇIKARDI
»  UFUK URAS'TAN DİYARBAKIIR'LILARA ÇÖP TEŞEKKÜRÜ
»  ANKARA'DA SÜRPRİZ BULUŞMA
»  ERDOĞAN'DAN PANKART TEPKİSİ
»  SİYAH KASKLI TECAVÜZCÜ
»  BAŞSAVCI'YA TAHRİFAT SUÇLAMASI
»  GÜRBÜZ ÇAPAN'DAN MEKTUP VAR
»  MHP'DEN 180 DERECELİK U DÖNÜŞÜ
»  ÖZEL HAREKATÇILARA ATEŞ AÇAN 4 TERÖRİSTEN 2 Sİ YARALI
»  O TARAFLARA KİMLER GÖRÜNTÜ VE BİLGİ YARDIMI YAPIYOR?
»  ÖCALAN ERBAKAN İLE NASIL GÖRÜŞTÜ?
»  ERDOĞAN VE AYDIN DOĞAN AYNI MASADA
»  KARTAL'A SİVAS ÇELMESİ, BJK 1- SİVASSPOR1
»  CEBER'İN İŞKENCE ZANLILARI TESPİT EDİLDİ!
»  HAİNLERİN BASKIN SALDIRISI BU KEZ GERİ TEPTİ
»  ERDOĞAN'IN, TUNCELİ'DEKİ AFİŞLERİ KALDIRILDI
»  "DENİZ FENERİ'NDE ALMANLARIN CEVABI BEKLENİYOR"
»  İŞTE HAŞİM KILIÇ'IN KIZIL ROSA'SI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.