Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
35,9677
EURO
37,1790
IMKB
9.952,000
ALTIN
3.308,250
 
Hava Durumu ANKARA
-4 / 4 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ÖLDÜRDÜ, KULAĞINI KESİP ANAHTARLIK YAPTI
ÖLDÜRDÜ, KULAĞINI KESİP ANAHTARLIK YAPTI
 
Eyüp’te, "güvercin besleme yüzünden tartıştığı bir kişiyi öldürüp, kulağını keserek anahtarlık yaptığı" öne sürülen şüpheli gözaltına alındı.
 
29.6.2008 - 04:15

Edinilen bilgiye göre, İslambey Mahallesi Mektebi Sokaktaki gecekonduda yalnız yaşadığı belirtilen İlker A. (32) ile başka bir gecekonduda kalan komşusu Hasan Karakaş (54) arasında 25 Haziran Çarşamba sabahı güvercin besleme yüzünden tartışma çıktı.Karakaş’ın İlker A’ya, "güvercin beslemek yerine düzgün bir işte çalışmasını" söylemesi üzerine başladığı belirtilen tartışmanın ardından ayrılan taraflar, akşam saatlerinde aynı nedenle yeniden tartıştı.

Kavgaya dönüşen olayda İlker A, kaçarak gecekondusuna giren Karakaş’ı yakalayarak bir süre odun parçasıyla dövdü. Ardından Karakaş’ı bıçaklayarak öldürdüğü ve sağ kulağını keserek aldığı belirtilen İlker A, olay yerinden kaçtı.
Cinayetten bir gün sonra, evden gelen koku üzerine Karakaş’ın cesedinin bulunmasının ardından, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince fail ya da failleri yakalamak amacıyla araştırma başlatıldı.
Bölgedeki şüpheliler üzerinde yoğunlaşan ekipler, bu süreçte mahalle sakinleri arasındaki, "İlker A. cebinde insan kulağıyla dolaşıyor" söylentisi nedeniyle, bu kişiyi kısa sürede gözaltına aldı. İlker A’nın evinde yapılan aramada, "Karakaş’ın kesilerek verniklenen ve kurumaya bırakılan sağ kulağı" bulundu. Ayrıca, olay yeri yakınında  suçta kullanılan odun parçası ile bıçak ele geçirildi.

Bu deliller doğrultusunda ifadesi alınan İlker A’nın, "Karakaş’ı, aralarında kuş meselesinden çıkan tartışma dolayısıyla öldürdüğünü itiraf ettiği ve kestiği kulağını kuş kümesinin kapısına takmak için anahtarlık yaptığını" söylediği belirtildi.

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İlker A’nın, "adam yaralamak" suçundan sabıkalı olduğu kaydedildi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


TECAVÜZCÜ KADININ KARARI AÇIKLANDI

LÜKS CİP'TE KALAŞNİKOFLA GEZİYORLAR

30 KİLO ALTINI TOPRAĞA GÖMMÜŞLER
»  KOCA KATİLİNİ, TERS ÇORAP YAKALATTI
»  KENDİSİNİ,"MEMATİ"ZANNEDEN EŞİNDEN BOŞANIYOR
»  TELEFONLA TEHDİT VE TACİZE HAPİS YOLU
»  NEFES KESEN TARİHİ ESER OPERASYONU
»  BAŞÇAVUŞ, İNTİHAR ETTİ
»  ESKİ REKTÖRE 9 YIL HAPİS CEZASI
»  İSTANBUL'DA BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ 2 ERKEĞE AİT CESET BULUNDU
»  HASTANE'DE TELEKULAK SKANDALI
»  POLİS'TEN KÜRT AHMET'E 'KENE' OPERASYONU
»  DAĞLICA BASKINI İŞBİRLİKÇİLERİ VE ŞİFRELERİ
»  İŞTE UYGUNSUZ VAZİYETTE BALIK TUTAN O KADIN
»  ABD'NİN İSTEDİĞİ RUS HACKERİ VERMEDİK
»  KATİL KOLYE'YE KIZ KARDEŞİNİN RESMİNİ KOYDU
»  BİR GARİP SORUŞTURMA
»  DÖVDÜKTEN SONRA ÖPTÜK ÖLMÜŞ
»  İKİYE BİÇİLEN BU ARABADAN SAĞ ÇIKTILAR
»  PKK'LI MAGANDA 11 KİŞİYİ VURDU YEĞENİNİ ÖLDÜRDÜ
»  TECAVÜZ ETTİĞİ ERKEKTEN OĞLU OLDU!
»  ADINA ŞİRKET KURDULAR 150 MİLYAR BORÇLANDIRDILAR
»  ÇEVRE İL MÜDÜRÜ RÜŞVETTEN TUTUKLANDI
»  KIZ ARKADAŞINI TOKATLAYAN POLİSİ HALK DÖVDÜ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.