Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
IMKB
9.900,000
ALTIN
2.875,160
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ÖZ KIZINA ORMANDA TECAVÜZ ETTİ
ÖZ KIZINA ORMANDA TECAVÜZ ETTİ
 
Mardin'de 19 yaşındaki genç kıza önce dayısının oğlu sonrada öz babası tecavüz etti. Ardından da erkeklere pazarladı.
 
19.1.2008 - 03:18

MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde 19 yaşındaki M.K. yaklışık 1.5 yıl önce dayısının oğlu ile öz babasının tecavüzüne uğradı. Ardından babası tarafından para karşılığı erkeklerle ilişkiye zorlanan ve 8 ay önce bir erkek çocuk dünyaya getiren genç kız, jandarmaya yapılan ihbarla kurtarılarak koruma altına alındı. Baba ile birlikte, genç kızla ilişkiye giren 4 kişi ise tutuklandı.

Olayla ilgili soruşturma sürerken zanlı sayısında artış olabileceği ifade edildi. Diyarbakır Barosu Kadın Hakları Uygulama Merkezi Üyesi Av. Meral Danış ise genç kızın yaşadıklarını "Çok vahim bir olay" olarak değerlendirerek, davanın takipçisi olacaklarını söyledi.

AİLE ALDIRIŞ ETMEDİ

Nusaybin'e bağlı Süryani köyü olan Üçköy Köyü'nde 19 yaşındaki M.K., yaklaşık 1.5 yıl önce dayısının oğlu G.A.'nın tecavüzüne uğradı. Kuzeni tarafından sürekli cinsel istismara uğrayan M.K., ailesi tarafından öldürüleceği korkusuyla başından geçenleri kız kardeşi Z.K.'ya anlattı. Z.K. da kardeşinin durumunu anne ve babasına anlattı, ancak aile aldırış etmedi.

BABA ORMANDA TECAVÜZ ETTİ

Olaydan kısa süre sonra 50 yaşındaki baba H.K., kızı M.'yi yanına alarak ormana avlanmaya gitti. Sapık baba burada tüm yalvarmalarına rağmen kızı M'ye tecavüz etti. Sapık baba, bu olaydan sonra defalarca tecavüz ettiği kızı M.K.'yı iddiaya göre Üçköy köyü ile civar köylerde bulunan erkeklerle para karşılığında ilişkiye zorladı.

Yaklaşık 1.5 yıl boyunca birçok kişiyle ilişkiye zorlanan M.K., 8 ay önce de babasının kim olduğu bilinmeyen bir erkek çocuk dunyaya getirdi.

JANDARMAYA YAPILAN İHBARLA KURTULDU

Hamileliğinin belli dönemlerinde ve doğum yaptıktan sonra da babası tarafından tecavüze uğrayıp, erkeklerle ilişkiye zorlanan M.K., bu olaylara tanık olan ve kimliği gizli tutulan bir kişinin jandarmaya yaptığı ihbarla kurtarıldı. Bu kişinin, "H.K. kendi kızına tecavüz ediyor, ayrıca köyde para karşılığında erkeklere satıyor" diye yaptığı ihbar üzerine jandarma köye giderek, önce genç kızın ifadesini aldı.

SAPIK BABA İLE 4 KİŞİ TUTUKLANDI

M.K.'nın başından geçen olayları anlatması üzerine baba H.K., kuzeni G.Ü. ile tecavüz mağduru genç kızla para karşılığında ilişkiye giren S.Ç., T.L. ve soyadı öğrenilemeyen Abdo adlı kişiler gözaltına alındı. Sorgulamaları bu akşam saatlerinde tamamlanan sanıklar sevk edildikleri Nusaybin nöbetçi hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu. M.K. ise Mardin'deki Kadın Sığınma evine teslim edildi.

DOĞAN BEBEĞİN BABASI BELİRLENECEK

Nusaybin Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma kapsamında M.K.nın dünyaya getirdiği 8 aylık bebeğin, babasını belirleyebilmek için baba H.K. dahil olmak üzere tüm sanıklardan, mağdur M.K. ve bebekten kan örneği aldıktan sonra DNA testi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu İhtisas Başkanlığı'na gönderecek. Baba H.K.'nın `Öz kızına tecavüz etmek', diğer sanıkların ise `Reşit olmuş mağdurenin zorla isteği dışında ırzına geçmek' suçundan haklarında Mardin Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılacak.

Bu arada olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü ve zanlı sayısın artabileceği ifade edildi.

`DAVANIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ'

Diyarbakır Barosu Kadın Hakları Uygulama Merkezi Üyesi Av. Meral Danış, işlenen suçun aile içi bir suç olması nedeniyle TCK'da artırım olduğunu belirterek, "Aile içi olduğu için bu suçun cezası 15 yıldan başlıyor. Zorla baskı yoluyla olunca ceza katlanarak artıyor. Çok vahim bir olay. Kızın bizzat babası tarafından iradesi dışında kullanılması, fuhuşa teşvik edilmesi vehameti artırmıştır. Biz Baro Kadın Hakları Uygulama Merkezi olarak bu davanın takipçisi olacağız" dedi. Avukat Danış, mağdur M.K.'nın yaşam hakkı ve güvenliğinin sağlanması gerektiğini da belirterek, "Bu konuda yetkililerin koruma mekanizmasını işletmesi gerekiyor. Yapılması gereken en önemli işlemlerden biri de budur. Bu suçun faillerinin cezalandırılması halinde yeni suçların önlenmesi çok daha kolay olacaktır" diye konuştu.
 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


SEVGİLİSİNİ "ANNEME TECAVÜZ ETTİ"DEYİP HAPSETTİRDİ

İSTANBUL'DA BOMBALI MİNİBÜS PANİĞİ

DİYARBAKIR'DA TENCERELİ BİDONLU ÇİFT BOMBA KULLANILMIŞ
»  SAVCI: ATATÜRK'E HAKARET EDEN YOUTUBE YASAKLANSIN
»  ÇETE BASKININDA YAKALANAN BİNBAŞIYA 15 YIL
»  YEŞİL'İN DAVASI "JİTEM"E TAKILDI
»  TAPU MÜDÜRÜ RÜŞVET PARALARIYLA VİLLA ALMIŞ
»  HASTANE'DE İNANILMAZ ÖLÜM
»  ADANA'DA FİLM GİBİ BANKA SOYGUNU
»  FLORYA ORMANINDA LİSELİ KIZA TECAVÜZ
»  AYDIN AYAYDIN'I TEHDİT EDEN GÜMRÜKÇÜYE 5 YIL İSTENDİ
»  İSTANBUL SEFAKÖY'DE PATLAMA
»  BORU HATTINI DELİP, PETROL ÇALDILAR
»  ANITKABİR ÖNÜNDE İNTİHAR
»  "POLİS BENİ DÖVDÜ"DEDİ 13,5 YIL HAPİS İSTENDİ
»  EMNİYET MÜDÜRÜ HAYRANI ÇETE
»  MÜSTEŞAR YARDIMCISI:"RÜŞVET İSTEDİM VERDİLER"
»  POLİSLERDE ASKER GİBİ GAZİ OLMAK İSTİYOR
»  BANKA SOYGUNUN FAİLLERİ YAKALANDI
»  AĞCA İÇİN TAHLİYE TALEBİ
»  KOMEDİ FİLMİ GİBİ BANKA SOYGUNU
»  NAYLON FATURADA ASRIN OPERASYONU
»  KAYSERİ'DE DOĞALGAZ FACİASI, 5 KİŞİ ÖLDÜ
»  MALATYA KATLİAMINDA DEHŞET VEREN İFADE !
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.