Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,1503
EURO
38,0766
IMKB
9.989,000
ALTIN
2.886,200
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ÜNLÜ İŞ ADAMI SORGUDA
ÜNLÜ İŞ ADAMI SORGUDA
 
Aranan Muzaffer Nasıroğlu, eski milletvekili olan yakını Mehmet Nezir Nasıroğlu ile yurtdışına çıkmak için önceki gün geldiği Esenboğa Havalimanı VIP'te kayıplara karıştı
 
26.10.2007 - 08:38
BOTAŞ'taki ihalelere yönelik olarak başlatılan Mavi Hat operasyonunda aranan işadamları arasında yer alan Fernas firmasının sahibi Muzaffer Nasıroğlu, eski milletvekili olan yakını Mehmet Nezir Nasıroğlu ile yurtdışına çıkmak için önceki gün geldiği Esenboğa Havalimanı VIP'te kayıplara karıştı. Nasıroğlu'nun pasaportu, işlem yapmak üzere verdiği poliste kalırken, Mehmet Nezir Nasıroğlu ise savcı talimatıyla ifadesi alınıp bırakıldı.
Milliyet'in edindiği bilgilere göre, Mavi Hat soruşturması kapsamında önceki gün ilginç bir olay yaşandı. Soruşturma kapsamında yer aldığı belirtilen ve daha önce de "Beyaz Enerji" soruşturmasında gündeme gelen Fernas firmasının sahibi Muzaffer Nasıroğlu, beraberinde Mehmet Nezir Nasıroğlu ile birlikte Esenboğa Havalimanı VIP bölümüne geldi.

Özel uçakla

Kendilerini bekleyen özel uçakla yurtdışına çıkış yapmak isteyen Mehmet Nezir Nasıroğlu ve Muzaffer Nasıroğlu, işlemlerinin yapılması amacıyla pasaportlarını polise verdi. Bu sırada, Muzaffer Nasıroğlu için Mavi Hat soruşturması nedeniyle savcılıkça yurtdışına çıkış yasağı konulduğu ve arandığı ortaya çıktı.
Bu gelişme üzerine, havalimanı polisi durumu yetkililere bildirirken, Mehmet Nezir Nasıroğlu devreye girerek çıkış yapmak istediklerini söyledi. Bu sırada hakkında yakalama ve yurtdışına çıkış yasağı olduğu ortaya çıkan işadamı Muzaffer Nasıroğlu bir anda kayıplara karıştı.
VIP bölümünde bulunamayan Nasıroğlu'nun pasaportu poliste kalırken, durumun aktarıldığı savcılık talimatıyla Mehmet Nezir Nasıroğlu gözaltına alındı. Emniyet'te ifadesi alınan Nasıroğlu, daha sonra serbest bırakılırken, Muzaffer Nasıroğlu ise bulunamadı. Nasıroğlu'nun soruşturma kapsamında aranmasına devam ediliyor.

İkinci aşama başladı

Bu arada, Savcı Mehmet Tamöz'ün yürüttüğü soruşturmanın ikinci aşaması da dün başladı. Aralarında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve BOTAŞ'ın eski bürokratlarının da bulunduğu 26 kişinin tutuklanmasının ardından savcılık talimatıyla yeni gözaltı işlemleri yapıldı. Polis, eski BOTAŞ Genel Müdürü Osman Gökhan Bildacı'yı dün sabah gözaltına aldı.
Soruşturmanın kilit ismi olduğu belirtilen işadamı İbrahim Selçuk'la bağlantısı olduğu gerekçesiyle bir bilgisayar firmasının sahibi olan Metin K. da yakalandı.
Nihat Özdemir de sorguda
 
BOTAŞ'taki ihalelere yönelik olarak başlatılan Mavi Hat operasyonu kapsamında, Limak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nün İkinci Başkanı Nihat Özdemir gözaltına alındı.
PSV Eindhoven-Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi karşılaşması için Hollanda'da bulunan Özdemir, Türkiye'ye döndükten sonra avukatıyla birlikte Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne gitti. Özdemir'in Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesine başvurulduğu öğrenildi.ANKARA Milliyet


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


KIZ KAÇIRMA YÜZÜNDEN 3 KİŞİ ÖLDÜ

ÜNLÜ İŞADAMI N.Ö GÖZALTINA ALINDI

BÖREK GASPETTİ DİYE 5 YIL YEDİ
»  MEHMET AĞAR'IN ESKİ KORUMASI TUTUKLANDI
»  KONTÖR DOLANDIRICILARINA DİKKAT
»  CİNNET GEÇİRİP AİLESİNİ ÖLDÜRDÜ
»  OGÜN SAMAST AYRICALIKLI İDDASINA 10 AY HAPİS
»  TECAVÜZCÜ, KATİL HIRSIZ YAKALANDI
»  5 GÜNLÜK BEBEĞİ TUVALETE ATTILAR
»  MALATYA'DA GERGİN GECE
»  GAZİ MAHALLESİNDE KORKUTAN EYLEM
»  HIRSIZLAR ÇALDI, POLİS GÖTÜRDÜ ÇETE BİRBİRİNE GİRDİ
»  "KATRAN OPERASYONU BÜYÜDÜ"
»  GÜCÜ KADINA TECAVÜZ ETTİ 13 YIL YEDİ
»  DİYARBAKIR'DA SAPIK İSYANI
»  TANJU ÇOLAK'TAN YALANLAMA
»  BOTAŞ OPERASYONU'NDA 26 TUTUKLAMA
»  TANJU ÇOLAK, GÖZALTINA ALINDI
»  ÇALINTI KREDİ KARTLARI İNTERNETTE SATILIYOR
»  KADİRLİ BELEDİYA BAŞKANI'NA SİLAHLI SALDIRI
»  TRABZONSPOR'U YAKAN FANATİĞİ VURDULAR
»  SOKAKTA ÜÇ ADET EL BOMBASI BULUNDU
»  SEZER'İN DAMADININ EVİNİ SOYDULAR
»  RUS GEMİSİ'NDE SİLAH ÇIKMADI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.