Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,2034
EURO
38,0498
IMKB
9.602,000
ALTIN
2.907,900
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
İP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İLSEVER İÇİN AMELİYAT
İP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İLSEVER İÇİN AMELİYAT
 
Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra 21 Mart'ta tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi'ne konulan İşçi Partisi (İP) Genel Başkan Yardımcısı ve Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Ferit İlsever'in tetkikleri tamamlandı.
 
12.8.2008 - 22:55

Tekirdağ Cezaevi'nde tutuklu bulunan ve rahatsızlığı dolayısı ile hastaneye kaldırılan Ergenekon sanıklarından Ferit İlsever, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tamamlanan tetkiklerinin ardından Edirne'ye götürüldü. Hastane önünde toplanan bir grup; İlsever lehine slogan atarak, serbest bırakılmasını istedi.

Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra 21 Mart'ta tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi'ne konulan İşçi Partisi (İP) Genel Başkan Yardımcısı ve Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Ferit İlsever'in tetkikleri tamamlandı. Edirne'de hastaneye kaldırılan ve her iki böbreğinde kist olduğu tespit edilen İlsever, öğle saatlerinde tetkiklerinin yapılması için Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirildi. Tetkiklerinin tamamlanmasının ardından Ferit İlsever, jandarmanın yoğun güvenlik önlemleri
altından hastaneden çıkarıldı. Ferit İlsever'in hastaneden çıktığı sırada yaklaşık 10 kişilik bir grup İlsever lehine slogan atarak serbest bırakılmasını istedi. İlsever daha sonra Trakya Üniversitesi Hastanesi ambulansına bindirilerek Edirne'ye götürüldü. İlsever'in perşembe günü belirlenecek tetkik sonuçlarına göre ameliyat edilip edilmeyeceğine karar verileceği bildirildi.
Öte yandan, Ferit İlsever'in hastane önünde bekleyen eşi Dr. Ufuk İlsever, eşinin durumunun kötü olduğunu belirterek, "Eşimin gözümün önünde eridiğini görüyorum. Ben aynı zamanda doktorum. Eşimin durumu iyi değil. Bir an önce serbest bırakılsın. Oraya sağlam olarak bende girsem hasta olurum. Böbreklerinde kis var, böbrek üstü bezlerinde tümör tespit edildi. Eşim için ameliyat düşünüyor. Ancak yapılan tetkiklerinden ardından buna karar verilecek" dedi.
Ferit İlsever'in ağzından kan geldiğini, iştahsızlık ve kilo kaybı yaşadığını belirten Ufuk İlsever, "Eşimin kaçacak, göçecek hali yok. Bir an önce serbest bırakılsın. Eşimle ilgili bütün araştırmalar ve tedaviler dışardan yapılsın. Bu şekilde zindanlarda tutularak olmaz. Eşimin psikolojisi bozuk; bana, 'Tekirdağ'da kalsaydım' dedi. Bir gazeteyi bile çok gören anlayış, düşünün nasıl bir anlayış. Eşim 21 Mart'ta tutuklandı. 2 ayda 6 kilo kaybetti. Son bir hafta içinde de 1 kilo kaybetti. Tutuklandıktan sonra eşimin ilaç kullandığı ve hasta olduğu konusunda yetkililere uyarılarda bulunmuştum. En son 16 Temmuzda tomografisi çekildi. O da bizim yoğun çabalarımız sayesinde oldu. Eşim Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne elleri kelepçeli girdi. Eşimin sert tutumu üzerine kelepçeyi çıkarmışlar. Şu anda eşimin psikolojisi çok bozuk, dünyayla ilişkisi kopmuş durumda" diye konuştu.
Ferit İlsever'in Avukatı Zerrin Öztürk ise müvekkilinin durumunun oldukça ciddi olduğunu belirterek, "Müvekkilim bir an önce serbest bırakılsın. İlhan Selçuk ve Kemal Alemdaroğlu gibi imza şartı ile tahliyesini talep ediyoruz. Tahliye talebinede olumlu cevap bekliyoruz. Müvekkilim kaçacağı, göçeceği yoktur. Görevi ve mesleği icabı bu ülkededir. Tahliyesini talep ediyoruz" dedi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


PKK'YA TOZ KONDURMAYAN DTP ERGENEKONU KULLANACAK

BAŞBUĞ'UN İLK İCRAATI

BU GECE DİLEK TUTUN
»  AKP'Lİ BELEDİYE MAYOLU REKLAM PANOSUNU KALDIRTTI
»  İSTANBUL'DA 8 EYLÜL ALARMI
»  BAŞBAKANLIK, ELEMAN ALACAK
»  FENERBAHÇE, DEVLER ARASINDA
»  AKP’Lİ DİŞLİ HAKKINDAKİ “RÜŞVET” İDDİALARINI REDDETTİ
»  ERDOĞAN, EDİBE SÖZEN'İ TOPA TUTTU
»  ERDOĞAN, İZMİR'DE ŞEHİT CENAZESİNE KATILACAK
»  GÜL'DEN SAVAŞ DEĞERLENDİRMESİ
»  ŞEHİDİN SON MEKTUBU YÜREKLERİ DAĞLADI
»  TERSANEDEN AÇIKLAMA: ''ÜZGÜNÜZ''
»  PKK, DÖNERCİLİĞE BAŞLADI
»   ÇALIŞMA BAKANI DERHAL İSTİFA ETMELİ
»  ŞEHİTLER İÇİN ERZİNCAN'DA TOPLU TÖREN
»  İLKER BAŞBUĞ'UN İLK İCRAATI
»  EL KAİDE'DEN KADINLARA TUHAF YASAK
»  SİVAS'TA İNANILMAZ OLAY
»  KASASI BEŞ PARASIZ, AVUKATI MİLYONER!
»  BUNUN ADI 'KOBAY İNSAN' FACİASI !
»  "ÜLKEYİ SAVUNMAK BİLE SUÇ OLMAYA BAŞLADI"
»  BAKAN ŞOFÖRÜNE TRAFİK CEZASI
»  TÜRKİYE, ABD VE İSRAİLLE ORTAK TATBİKAT YAPACAK
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.