Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
IMKB
9.109,000
ALTIN
2.922,340
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
İŞÇİ ÜZERİNE SU SIKTIRAN,COPLATANLAR NERDESİNİZ!
İŞÇİ ÜZERİNE SU SIKTIRAN,COPLATANLAR NERDESİNİZ!
 
Tekel çalışanları fabrikalarını peşkeş çektirmemek için yaptıkları haklı eylemlerinde üzerlerine buz gibi su sıktıranlar, bölücülerin bu gösterisine kuzu gibi baktılar
 
28.2.2008 - 20:20

tekel Fabrikalarını yok pahasına yabancılara peşkeş çektirmek isteyenlere diren tekel çalışanlarına copla karşılık verdirtenler, buz gibi soğuz suları haklı oldukları eylemle dile getiren işçilerin üzerine sıktıranlar, türkiye'yi babalar gibi satanlar bölücülerin yaptıkları bu tahrik gösterilerini görmezden geldiler.

Bu ülkede bölücülük yapmak Türkiye cumhuriyetine küfretmek serbest hale gelirken hak aramak ve haklarını istemek için gösteri düzenlemek  suç oldu.

İşte bölücülerin pankartlarına yazdıkları artık işi ölüm kalım meselesi haline getirdiklerinide açıkça ifade etmelerine karşı bunları yaptıranlara ele başılarına halkı sokağa dökenlede bu milletin vergileriyle maaş alan leyla zanalara geçit veren görmezden gelen vatan hainlerinin gözlerine sokuyoruz bu görüntüleri belki ayılırlar diye.

DİYARBAKIR'ın Bismil İlçesi'nde DTP'lilerin sınır ötesi kara harekatını protesto etmek için düzenledikleri yürüyüşte, Kürtçe `Ya ölüm ya özgürlük' yazılı döviz taşındı. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı yürüyüş ve basın açıklamasında PKK terör örgütü ve teröristbaşı Abbdullah Öcalan lehine sloganlar atıldı.

DTP Bismil ilçe teşkilatı yürüyüş ve basın açıklaması düzenledi. Parti binası önünde toplanan yaklaşık 2 bin kişi, Kürtçe `Yaşasın başkan Apo', Türkçe, `Selam selam İmralı'ya bin selam', `Katil Erdoğan', `Katil AKP' ve `AKP şaşırma bizi dağa taşırma' sloganları atarak yaklaşık 300 metre yürüdü. Yürüyüş sırasında `Ne operasyonlara, ne işgale geçit yok', `Yeter artık Kürtler onurlu bir yaşam istiyor', `Kimliğimizi istiyoruz', `Başbakan insanlar ölüyor sen milletin başına türban geçir' yazılı döviz ve pankartlar taşındı. Bir kadın üzerinde Kürtçe, `Ya ölüm ya özgürlük' yazılı bir döviz taşıdı.
Belediye Meydanı'nda toplanan protestocular adına basın açıklamasını okuyan `Bismil Kent Meclisi' sözcüsü Garip Kandemir, Kürt sorununun barışçıl çözüm istemlerine karşın AKP'nin ordu ile birleşip operasyonel cevap vermesini kınadıklarını söyledi. Operasyonun sadece PKK'yı değil, Kuzey Irak'taki Kürtler'in de kazanımlarını hedeflediğini ileri süren Kandemir, "Bizler bugün burada ne hava ne kara operasyonlarının Kürt sorununun çözümünde katkı sunmadığını, aksine halklar arasında derin boğazlaşmaya sebebiyet verebildiğini belirtmek üzere bulunduk. Derhal operasyonların durdurulup soruna halkların taleplerine denk düşecek demokratik barışçıl çözümün geliştirilmesi gerektiğini düşünüyoruz" dedi.

Teröristbaşı Abdullah Öcalan'dan `Sayın' diyerek söz eden Kandemir, "Sayın Abdullah Öcalan, 1999'dan beri Kürt sorununun demokrasi ve barış içerisinde çözülmesini imkan dahilinde olduğunu her defasında dile getirmesine rağmen duyulmazlıktan gelindiği gibi tecrit koşulları daha da ağırlaştırıldı. Bunun çözüm olmadığını bir kez daha yenilemekte fayda görüyoz" dedi.

Diyarbakır'dan gelen takviye çevik kuvvet ekiplerininde geniş önlem aldığı basın açıklamasından sonra grup DTP ilçe binasına kadar yürüdükten sonra sesizce dağıldı.

Bugüne kadar hakkında onlarca göstermelik soruşturma açılan Diyarbakır Belediye başkanı Osman Baydemir hakkında, bölücülerin şahı olan ve her fırsatta halkı Devlete karşı isyana teşvik eden Leyla Zana hakkında kılını kıpırtmayan işbirlikçe vatan hainleri nerelerdesiniz. Bu günkü bu manzara karşısında da sessizliğinizi koruyacakmısınız. bunları gözmezden gelip ve bir işlem yapmayacaksanız onları koruyup kollayan vatan hainlerinin yanında sizlerde yerinizi almış olmayacakmısınız.

Bu görüntüler size bir şey hissetttirmiyorsa sizde o satılık vatan hainleriyle eş değersiniz.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


BUGÜN ŞEHİT VERMEDİK İMHA EDİLEN TERÖRİST SAYISI 237

ŞEHİTLER, SON YOLCULUĞUNA GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

YANLIŞ TEŞHİS'E BAKANLIK TAZMİNATI
»  CEM UZAN'A YAKALAMA EMRİ
»  MEHMETÇİK ZAP KAMPININ STARATEJİK NOKTALARINDA
»  AKP, TURHAN ÇÖMEZ'İ İHRAC EDİYOR
»  EFSANE KOMUTAN ARTIK 'TAVACI'!
»  "AFGANİSTAN'A BİR TEK ASKER BİLE GÖNDERMEM"
»  ÖĞRENCİLER TÜRBAN'A NE DİYOR?
»  ERDOĞAN DA ABD'YE REST ÇEKTİ
»  AKP İLE REKTÖRLER ARASINDA YÜKSEK GERİLİM
»  AKP'DEN REKTÖRLERE İÇİN SAVCILARI GÖREVE ÇAĞIRDI
»  GÜL'E,"YÖK BAŞKANINI GÖREVDEN ALIN" ÇAĞRISI
»  GÜL: "OPERASYON TAMAMEN TERÖRİSTLERE KARŞI"
»  MECLİS'TE, 'KESTİRME' TARTIŞMASI
»  TUZLA TERSANELERİNDEKİ EYLEM SONA ERDİ
»  BÜYÜKANIT'TAN ABD'Lİ SAVUNMA BAKANINA JET YANIT
»  "EMEKLİLİK HAYAL OLACAK"
»  SAVUNMA BAKANI GÖNÜL: "GEREKTİĞİ KADAR KALACAĞIZ"
»  HASAN CEMAL'DEN ERDOĞAN'A 'ÖZAL' UYARISI
»  ÜNİVERSİTELER ARASI KURUL'DA GERİ ADIM YOK
»  CHP'DEN YÖK .BAŞKANI ÖZCAN HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
»  KIZ ÖĞRENCİYLE KAHVE MOLASINA 180 KIRBAÇ
»  CERRAH'A AĞIR SUÇLAMA
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.