Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
IMKB
9.900,000
ALTIN
2.875,160
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
İSPATLAYAMAZLAR ÇÜNKÜ ONLAR....
İSPATLAYAMAZLAR ÇÜNKÜ ONLAR....
 
“Türk milletinin değerlerine bağlılığımızdan rahatsız olanlar, Türk Metal Sendikası’nı arkadan vurmak için fırsat kolluyor” diyen Mustafa Özbek “Biz bu sendikayı 2 daire, 16 bin üyeden bugünlere getirdik. AKP bize istediği gömleği giydiremez.” ifadelerini kullandı.
 
7.11.2008 - 00:30

Yandaş medya'nın en büyük puştluğu (ustalığı) tek merkezden servis edilen haberleri yazmak. O merkez işine gelmeyen yerleri sırası geldikçe yandaş medyaya sızdırıp kendi egemen güçlerini devam ettirmek.
Buna karşı olanları susturmak, hatta bunların içerisinde karısına bile dışkı atan adamı o tarafa transfer edip  kadroya alarak bunu çok daha yukarılara taşıdıklarını açıkça gösterdiler.

Şimdi ellerinde tescilli bok atanların bile bulunduğunu herkes biliyor. Onlar bunlar çakma dinci, abd uşagı, iktidar yalakası şeklinde serpiştirilmiştir. Hasım gördüklerine her şeyi atarlar  ve bunu ispat etmeklede kandilerini mükellef hissetmezler. Çünkü onlar şerefsizdir. şerefsizlerden de ancak bu beklenir.

“Türk milletinin değerlerine bağlılığımızdan rahatsız olanlar, Türk Metal Sendikası’nı arkadan vurmak için fırsat kolluyor” diyen Mustafa Özbek “Biz bu sendikayı 2 daire, 16 bin üyeden bugünlere getirdik. AKP bize istediği gömleği giydiremez.” ifadelerini kullandı.

İddiasını ispatlayamayan namerttir, şerefsizdir!
Hakkındaki iddialara meydan okuyan Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Özbek “Türkiye’de muhalif ses istemiyorlar. Saldırıyorlar çünkü bizi ne satın alabilirler, ne de susturabilirler” dedi 

Yandaş medyanın iddialarına Türk Metal Sendikası Genel Başkanı ve Avrasya Televizyonu Onursal Başkanı Mustafa Özbek’ten jet yanıt geldi. Haberlerin tamamen yalan ve maksatlı olduğunu ifade eden Özbek, Kuzey Kıbrıs’ta bahsi geçen tapuların kendisine değil, sendikaya ait olduğunu söyledi. Özbek, şöyle devam etti: “Haberlerde bahsi geçen ihtiyaç sandığı Türkiye’de SSK gibi devlete ait bir kurumdur. 1992 yılında iş adamı Asil Nadir’in iflas etmesiyle kuruma geçen şimdiki adıyla Grand Avrasya Otel ve 8 daire, hükümetle yaptığımız görüşmeler sonucunda 20 milyar liraya sendika adına satın alınmıştır. Aynı yıl otelin arkasındaki havuzun bulunduğu 3.5 dönüm arazi 150 bin Sterlin, onun arkasındaki 14 dönümlük arazi de 350 bin Sterlin’e sendika için satın alınmıştır. ’Devletin arazileri Özbek’e değerinin altında verildi’ denmemesi için dönemin Başbakanı Derviş Eroğlu çok büyük özen göstermiştir.”

Allah’a havale ettim
“ ’Tapu imparatoru’ diye yalan haberler yazmanın basın ahlakıyla bir ilgisi var mı?” diye soran Özbek şu ifadeleri kullandı: 70 milyon dolarlık zeytinliğim varmış. Getirsinler tapusunu 700 bin dolara vereceğim. O malların şahsıma ait olduğunu ispat etsinler her şeyi bırakacağım. 300 bin kişilik bir sendika yalama medya tarafından ancak bu kadar karalanır.  Allaha havale ediyorum. Eğer ispat edemezlerse namerttirler, şerefsizdirler. 

Kendi pisliklerine baksınlar
Hakkında ortaya atılan iddiaları “hayadan, edepten ve Müslümanlıktan uzak” söylemler olarak nitelendiren ve tüm bu iddialara işçilerin huzurunda cevap vereceğini belirten Özbek şöyle devam etti: “Bizim Türkçü, ümmetçi ve milliyetçi olduğumuzu, sürekli rota değiştirdiğimizi iddia ediyorlar. Biz sadece peygamberin ümmetiyiz. Kimsenin ümmeti değiliz. Türküz, Türk milliyetçisiyiz. Bugüne kadar çizgimden yarım santim taviz vermedim. Rotamı değiştirdiğim an Allah canımı alsın.” ART’ye yapılan saldırıların da normal olduğunu söyleyen Özbek, “Muhalif ses istemiyorlar. Saldırıyorlar çünkü bizi ne satın alabilirler, ne de susturabilirler. ART’nin yayınlarını hazmedemeyenler, karalamak isteyenler önce kendilerine bakacak. ATV hangi parayla alındı? Deniz Feneri kimlerin parasıyla kuruldu? Önce kendi pisliklerini ortaya çıkarsınlar” dedi.

 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


"ÇİÇEK SULARKEN YAKALANAN AK PARTİ'Lİ YOK"

ABD GERÇEKTEN OBAMA'YI MI SEÇTİ ?

ERGENEKON'DA GÜNÜN İDDİASI: TOLON İNTİHAR EDECEKTİ
»  GİZLİ DOĞALGAZ GÖRÜŞMESİNDE GİZLİLİK NİYE?
»  BORU HATTINDA KONTROLLÜ YANGIN
»  DTP OBAMA'YA İŞBİRLİĞİ ÖNERDİ
»  HALACOĞLU'NDAN OBAMA'YA SERT İFADELER
»  BÜYÜKÇEKMECE'DE KAZA 16 YARALI
»  SEVİGEN'DEN ŞAHİN'E AĞIR "301" ELEŞTİRİSİ
»  ÇUBUKÇU " EN ÇOK YANDAŞ ZİHNİYET"DENMESİNE ALINMIŞ
»  "MUSTAFA" BELGESELİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
»  RTÜK BAŞKANI AKMAN'A DOLANDIRICILIK DAVASI
»  O ARTIK ERMENİLERİN HEDEFİ
»  ADLİ TIP İŞTE BU KAFALARA EMANET
»  İŞTE GÜL İLE SEZER ARASINDAKİ BÜYÜK FARK
»  BAKAN ÇELİK MAAŞ KONUSUNA AÇIKLIK GETİRDİ!
»   AKP'DEN DENİZ FENERİ AÇIKLAMASI
»  DTP'Lİ VEKİLİN EVİNE BASKIN
»  TURGUT ALTINOK'TAN GÖKÇEK'E GÖZ DAĞI
»  NE KADAR PRİM O KADAR MAAŞ
»  İLHAM ALİYEV, MECLİS'TE AYAKTA ALKIŞLANDI
»  'ÇEVRECİ BAŞBAKAN'IN KÖYÜNDE HES PAZARLIĞI DANİSKASI
»  ZAHİT AKMAN'A ŞOK DAVA
»  ÜZMEZ'İN TAHLİYESİ KESİNLEŞTİ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.