Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
35,9965
EURO
36,9396
IMKB
9.816,000
ALTIN
3.239,800
 
Hava Durumu ANKARA
2 / 11 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
200 BİN DOLAR KARŞILIĞI RUSYA'YA KAÇIRILDI!
200 BİN DOLAR KARŞILIĞI RUSYA YA KAÇIRILDI!
 
Münevver'in katili olarak aranan Cem Garipoğlu'yla ilgili savcılığa bir ihbar mektubu ulaştı. Cem'in 200 bin dolar karşılığında Rusya'ya kaçırıldığı iddia edildi
 
24.5.2009 - 08:26
İstanbul Etiler'deki bir çöp konteynırında kesik başı ile vücudu bulunan liseli Münevver Karabulut'un 2.5 aydır yakalanamayan katil zanlısı sevgilisi Cem Garipoğlu'yla ilgili savcılığa şok bir ihbar mektubu ulaştı. Posta yoluyla gelen ihbar mektubunda adını saklı tutan ihbarcı, katil zanlısının 200 bin dolar karşılığında bir TIR içinde karayoluyla Samsun'a buradan da deniz yoluyla Novorosisk Limanı'na ve ardından yine karayoluyla Moskova'ya ulaştırıldığını anlattı.

18 MAYIS'TA GELDİ

Polisin her yerde kırmızı bültenle aradığı katil zanlısıyla ilgili savcılığa şok bir ihbar mektubu ulaştı. 18 Mayıs günü, savcılığa ulaşan ihbar mektubu gelen yüzlerce isimsiz ihbar mektubu arasına konuldu. Ancak bu mektuplar arasından açılan bir mektup, bir türlü yakalanamayan katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun 200 bin dolar karşılığında nasıl Rusya'ya kaçırıldığını gözler önüne serdi. Savcı, hemen kolları sıvadı ve zaman geçirmeden 'görevsizlik' kararıyla mektubu cinayeti soruşturan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdi. "Vicdanımın sesini dinledim' diye başlayan mektup, şüpheli Cem Garipoğlu'nun 200 bin dolar karşılığında kaçırıldığını anlatıyor. İhbar mektubuna göre Cem, 31 HH ... plakalı TIR'a bindirildi. TIR, şüpheliyi Samsun'a ulaştırıldı. Aynı TIR'la yoluna devam eden Cem gemi yolculuğuyla Novorosisk Limanı'na ulaştı. Son durak ise Moskova oldu. İhbarcı mektubunda, Cem'i Rusya'ya kaçırma işini organize edenin ise K.A. isimli bir kadın olduğunu anlattı. İhbarcı savcılığı heyacanlandıran cümlelerine şöyle devam etti: "K.A. Moskova'da bulunan yeğeni Z.A.'yı telefonla arayarak 'Elimize bir kaz düştü, 200 bin dolar aldım. Babana yeni bir TIR, sana da Moskova'da bir cip alacağım' dedi. K.A., bu tür kaçış planları yaptığı için Novorosisk'te krallar gibi karşılandı. Kadın, bu işlerle servet sahibi oldu. K.A'nın yeğenine ait telefon numarasını da veren meçhul kişi, Cem Garipoğlu'nun Moskova'dan Ermenistan'a oradan da Fransa'ya geçmeyi planladığını da anlattı. İhbarcının tüm detayları bilmesi ise Cem'i kaçıran grup arasından biri olması ihtimalini gündeme getirdi. İşte bu ihbar üzerine K.A. "şüpheliler listesi"ne alındı ve dosya 'görevsizlik' kararıyla İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na gönderdi.
TIR TEDBİRLİ İHBARCININ

Cem'in kaçırıldığını ileri sürdüğü Volvo marka, 2004 model beyaz renkli TIR, Hatay Trafik Müdürlüğü'ne kayıtlı. Trafik tescil kayıtlarında "çekici" olarak yer alan TIR üzerinde Samandağ Asliye Hukuk Mahkemesi'nce 2 Mart 2009 tarihinde verilen bir tedbir kararı bulunuyor. TIR üzerinde ayrıca bir bankanın Antakya Şubesi'nin rehin ibaresi de bulunuyor.

3 ARKADAŞI KAN-DOKU ÖRNEĞİ VERECEK
Adli Tıp Kurumu'nun ölüm raporunda, Münevver Karabulut'un cesedindeki incelemede başka kişilere ait olduğu belirlenen doku ve tükürük örneklerinin ortaya çıkması üzerine, Cumhuriyet savcısının, Cem'in 3 arkadaşının ikinci kez ifadelerine başvurduğu belirtildi. Bu 3 kişinin kan ve doku örneklerinin alınmasına, ayrıca her gün ikamet ettikleri yerdeki polis merkezine giderek, adli kontrol defterine imza atmalarına karar verildiği öğrenildi. Münevver'in birden fazla kişi tarafından öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


EMNİYET MÜDÜRÜ DE BUNU YAPARSA!

ÖLDÜRÜLEN KADIN 3 KEZ ŞİKAYET DİLEKÇESİ VERMİŞ

KENE'YE İKİ KURBAN DAHA
»  ZİMMETÇİ BANKACI VE EŞİNE 12 YIL HAPİS İSTEMİ
»  ZENGİN KOCA'DAN FİLM GİBİ TUZAK
»  EŞİNE TECAVÜZ EDEN AMCASINI ÖLDÜRDÜ
»  YÜKSEKOVA'DA POLİS'E HAİN SALDIRI
»  RÜŞVET ALAN POLİSE 40 YIL HAPİS
»  UZMAN ÇAVUŞ, OKUL BASTI
»  1 MİLYON KORSAN KİTAP YAKALANDI
»  PROVOKATÖR ÖMER ULUSOY'DAN MEKTUPLU SAVUNMA
»  40 YILLIK KAÇAK 40 YIL SONRA BÖYLE YAKALANDI!
»  FLAŞ.. SAKARYA'DA HAVAİ FİŞEK FABRİKASINDA PATLAMA
»  YAKALANAN CAMİ KURDAKÇISI TANIDIK ÇIKTI
»  ADANA HAVAALANINDA TEMİZLİKÇİLERİN BIÇAKLI KAVGASI
»  KATLİAM KÖYÜNDE PETROL HIRSIZLIĞI DAVASI
»  KAFE'DE OTURAN İKİ KADINA KURŞUN YAĞMURU
»  POLAT ALEMDAR'A ÖZENİP, AVUKATI DİZİNDEN VURDU
»  SİİRT BELEDİYESİ OTOPARKI'NDA PATLAMA
»  FLAŞ.. İSTANBUL'DA 4 CAMİ KUNDAKLANDI!
»  EMNİYET'E KRİPTOLU TELEFON
»  İZMİR'DE PATLAMA
»  YAŞLI KADININ KATİLİ RUS TEMİZLİKÇİSİ ÇIKTI
»  GAZİ MAHALLESİNDE DEHŞETE DÜŞÜREN SALDIRI
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.