Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
35,9965
EURO
36,9396
IMKB
9.816,000
ALTIN
3.239,800
 
Hava Durumu ANKARA
2 / 11 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
8 KİŞİLİK AİLESİNİ KATLEDEN OĞUL ASSUBAYLIKTAN ATILMA
8 KİŞİLİK AİLESİNİ KATLEDEN OĞUL  ASSUBAYLIKTAN ATILMA
 
Adana'da arkadaşının işe gelmemesinden endişe duyan bir doktorun ihbar telefonu büyük bir katliamı ortaya çıkardı. Huzurevler mahallesinde bir apartman dairesinde 3'ü çocuk 8 kişi başlarından vurulmuş şekilde bulundu. Dairede oturan hemşire kadın ile kardeşi ve çocuklarının öldürüldüğü anlaşıldı. Öldürülenler arasında Nalan Yüksel'in anne ve babası da var.Öğlen saatlerinde ise evin 38 yaşındaki oğlu silahla yakalandı.
 
2.6.2009 - 13:35
Adana'nın Ceyhan İlçesi'ndeki bir sağlık ocağında çalışan doktorun, çalışma arkadaşı hemşirenin işe gelmemesi üzerine zehirlenme şüphesi ile itfaiyeye haber vermesinin ardından Huzurevler Mahallesi'ndeki eve ulaşıldı. Polis ve itfaiye, saat 10.00 sularında çilingir yardımıyla girdikleri evin koridorlarında kanlarla karşılaştı.  

KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Yapılan incelemelerde değişik odalarda üçü çocuk, üçü kadın, ikisi erkek, sekiz kişinin cesedine ulaştı.

Cesetlerin ebe hemşire Nalan Yüksel, baba İbrahim Yüksel (64), anne Günay Yüksel (62), 6 yaşındaki Vedat Yüksel, lise öğrencisi Halil İbrahim Kopar (17), ÖSS'ye hazırlanan Arif Kopar (19), kardeşinin eşi Gül Yüksel ve kardeşi Ali Yüksel'e ait olduğu bildirildi. Öldürülen Halil İbrahim Kopar ile Arif Kopar'ın Nalan Yüksel'in 10 yıl önce Celal Kopar'dan olduğu öğrenildi.

Emniyet yetkilileri, komşuların silah sesi duymaması nedeniyle olayın susturucu kullanılarak işlendiğini tahmin ettiklerini kaydetti. Cesetlerden 3'ünün salonda, 1'inin mutfakta, diğerlerinin ise oturma ve yatak odalarında bulunduğu belirtildi.

EVİN OĞLU SİLAHLA YAKALANDI

Öğlen saatlerinde Adana Valisi İlhan Atış, evin 38 yaşındaki oğlunun silahıyla birlikte cinayet zanlısı olarak yakalandığını açıkladı. Katil zanlısı olarak yakalanan evin oğlu 38 yaşındaki Murat Y, yoğun güvenlik önlemleri altında getirildiği emniyet müdürlüğü binasının arka girişinden içeri alındı.Zanlı emniyete getildiğinde yüzünü sakladı ve hemer sorgusu başladı. Murat Y.'nin ordudan atılma eski bir astsubay olduğu ve bu yüzden cinayeti profesyonelce işlediği iddia edildi.

KOMŞULAR: BABA ÇOCUKLARINI SUÇLUYORDU

http://dosyalar.hurriyet.com.tr/haber_resim/cenaze_vinc.jpgÖldürülen İbrahim Yüksel'in kısa bir süre önce şehir içi hatlarda çalışan yüksek gelir getiren iki minibüsü sattığı ve bu olayın aile içinde büyük kavgalara neden olduğu öne sürüldü. Komşulardan biri, minibüslerin evin oğularının borçları yüzünden satıldığını, baba İbrahim Yüksel'in kendilerine sık sık "Beni bu oğlanlar yaktı" diye hayıflandığını söyledi.

Ancak yetkililerden bu husumetle ilgili bir açıklama yapılmadı.

CENAZELERE VİNÇ

11 katlı binanın son katında işlenen cinayetlerle ilgili savcılık ve olay yeri ekiplerinin incelemesinin sona ermesinin ardından cenazelerin otopsi için Adli Tıp'a götürülmesi için harekete geçildi. Ancak cesetlerin merdivenlerden indirilmesinin güç olacağı için dairenin demirleri kesildi. İtfaiyenin vinci ile cesetler teker teker aşağı indirildi.

KOMŞULAR SİLAH SESİ DUYMADI

22 daireli apartmanın 11'inci katında oturan ailenin komşuları minibüsü bulunan İbrahim Yüksel ve ailesinin 5 yıldır bu dairede oturduğunu, eşi Celal Kopar'dan boşanan hemşire Nalan'ın da 4 ay önce çocuklarıyla birlikte babasının ve kardeşinin oturduğu ev gelip yerleştiğini söyledi.

Katliamın yapıldığı apartmanın 10’uncu katında oturan Hasan Cingöz, “Ben 11 yıldır burada oturuyorum. Olayın meydana geldiği dairenin çaprazlarında oturuyorum. Bu aile de burada 5 yıldır oturuyor. Silah sesi filan duymadık. Daha önce de 1-2 defa kavga gürültü olmuştu. Ama net olayı bilmiyoruz” dedi.

NALAN YÜKSEL EVE MİSAFİR OLARAK GELMİŞTİ

Adana İl Sağlık Müdürü Aytekin Kemik, öldürülen 8 kişi arasında bulunan ebe-hemşire Nalan Yüksel'in 22 yıllık memur olduğunu, 1997 yılından bu yana Adana'da görev yaptığını söyledi.

Kemik, Küçük Dikili Ana Sağlık Merkezi'nde ebe hemşire olarak çalışan ve öldürülen 8 kişi arasında bulunan Nalan Yüksel'in (40), 22 yıllık memur olduğunu bildirdi.

Nalan Yüksel'in göreve 1987 yılında Elazığ'da başladığını, 1995 yılında Kars'a tayin olduğunu belirten Kemik, Yüksel'in 1997 yılından bu yana Adana'da görev yaptığını ifade etti.

Kemik, olayın çok üzücü olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Bu çağda böylesine bir durumun yaşanması çok acı. Olayın zanlısı olarak gözaltına alınan kardeşin astsubaylıktan atıldığı yönünden duyumlar aldık. Ayrıca, ruh sağlığı da iyi değilmiş.”
Komşular ise Nalan Yüksel'in katliamın gerçekleştiği evde oturmadığını ve baba evine ziyarete geldiğini söyledi.(HÜRRİYET)



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ADANA KATLİAMININ KATİL ZANLISI YAKALANDI

İŞÇİ PARTİSİ'NDE TACİZ SKANDALI

NATO HATTINDAN PETROL ÇALDILAR
»  BAGAJ'DAKİ CESEDİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ
»  KADINLAR KAVGASI ERKEKLERİ ARATMADI
»  GÜZELLİK MERKEZİNE FUHUŞ BASKINI
»  DSP İL BAŞKANI SAHTEKARLIKTAN GÖZALTINA ALINDI
»  EŞİNİ BİRA ŞİŞESİYLE KESEREK ÖLDÜRDÜ!
»  BAŞKENT'TE BANKA SOYGUNU!
»  HALI SAHA MAÇINA GİDEN 5 GENÇ'İN FECİ ÖLÜMÜ
»  GÜVERCİN KÜMESİ'NDEN EL BOMBASI ÇIKTI
»  O ANNEYE LİNÇ GİRİŞİMİ
»  MÜNEVVER'İ ÖLDÜRMEK İÇİN SEÇMİŞLER!
»  SAHTE HANIMAĞA, PİYASAYI FENA ÇARPTI
»  'CİN ÇIKARIYORUM' TECAVÜZÜ
»  ÜZMEZ'İN TACİZ DOSYALARI BİRLEŞTİRİLDİ
»  KONYA'DA MAZOT CİNNETİ, 3 ÖLÜ, 1 YARALI
»  KORKUNÇ ŞÜPHE: FİŞLERİ Mİ ÇEKİLDİ?
»  8 İL'DE RÜŞVET OPERASYONU
»  GENÇ KIZIN TECAVÜZ OYUNU
»  KAYIP ÇOCUĞUN CESEDİ SANDIKTAN ÇIKTI
»  CEZAEVİ'NE GİRDİ, 11 SAAT SONRA ÖLDÜ!
»  PKK'NIN UYUŞTURUCU DEPOSUNA BASKIN
»  200 BİN DOLAR KARŞILIĞI RUSYA'YA KAÇIRILDI!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.