Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,0803
EURO
38,0645
IMKB
9.976,000
ALTIN
2.837,010
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
AFERİN !!! EMRE NOBRE'DEN ÖZÜR DİLEDİ
AFERİN !!! EMRE NOBRE DEN ÖZÜR DİLEDİ
 
''Tamamen bir refleksti''
 
3.11.2004 - 18:02
Derbi maçta Fenerbahçeli Nobre'ye yaptığı hareket televizyon görüntüleriyle tespit edilen Emre Aşık ise, yine BJK TV'de açıklamalarda bulundu. Olayın ''etki-tepki''den ibaret olduğunu, ancak çok abartıldığını anlatan Emre, ''Eğer Nobre'nin onurunu küçük düşürücü bir harekette bulunduysam özür diliyorum'' dedi. Emre, şunları kaydetti: ''Maçın atmosferi çok yükselmişti. O pozisyonun öncesinde Nobre'nin bana yapmış olduğu hareket vardı. Tamamen etki-tepki meselesi diyorum. Canım yanmıştı. Ben bir şekilde onun canını yakmak istemiştim. Eli de beli de olabilirdi. Arkamdaydı, tam olarak göremedim. Sonuçta bu bir çimdik. Koluna da olabilirdi. Birtakım medya bunu yanlış aksettirdi. 12 yıldır Birinci Lig'de oynuyorum, böyle bir şey de yapmadım. Bugün de yapmadım. Bütün samimiyetimle söylüyorum, Türk halkı buna inansın. Birkaç gündür telefonlarım susmuyor. Çok fazla abartıldığını düşünüyorum. Bu tip çok hareketler oluyor. Nobre de benim meslektaşım. Onun onurunu ya da kendisini küçük düşürücü hareket yaptıysam özür dilerim. Tamamen bir refleksti. Bütün Beşiktaşlıların benim arkamda olduğunu biliyorum. Kesinlikle yanlış bir şey yapmadım.'' DEL BOSQUE: FUTBOLA KARŞI YAPILMIŞ HAREKETLER DEĞİL Del Bosque, basın mensuplarının, Fenerbahçe maçında Carew ve Emre'nin rakip takım oyuncularına yaptığı hareketleri değerlendirmesini istemeleri ve ceza kuruluna sevkedilmeleriyle ilgili görüşünü sormaları üzerine şöyle konuştu: ''Ben, birçok kişi gibi futbolu zedeleyecek her şeye karşıyım. Ama bu hareketleri futbola karşı yapılmış olarak görmüyorum. Belki dikkatsizlik... İspanya'da yıllar önce benzeri bir olay olmuştu. Kolombiyalı Valderrama bu tarz bir hareket yapmıştı ve futbolun içinde olan bir hareket diye değerlendirilmişti. Bu hareketinden dolayı ceza almadı. Konu sadece basının ilgisini çekti. Disiplin kurulunun bu tarz hareketleri değil, tamamen futbola karşı olan hareketleri cezalandırması gerekir.'' Son günlerde medyada hep Fenerbahçe maçının konuşulmasının, Athletic Bilbao maçı öncesi takımın konsantrasyonunu bozup bozmadığının sorulması üzerine İspanyol teknik adam, ''Fenerbahçe maçı bittikten sonra tek düşüncem, yarın oynayacağımız maçla ilgiliydi. O maç geride kaldı ve artık ileri bakmalıyız. Bu bizim konsantrasyonumuzu bozmamalı'' diye konuştu.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 1   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 
Bülent Boz
17 Ekim 2011 Pazartesi 14:22
bu yazıya bir işletme sahibi olarak destek veriyorum.. aynı konu üzerinde diğer bir ayrıntı ise aileler.. aileler aman biz çektik çocuğum çekmesin aman biz ezildik çocuğum ezilmesin gibi düşüncelerin peşinden gidince çocuğuna bomboş bir gelecek hazırlıyor.. hamama giren terlermiş sıkıntısız hiç bir yere varılmıyor hele bu dönemde..ticaret artık çok zorlaştı mesleğin sanatın yanında artık maddi gücede dayanıyor..Saygılar..
Katılıyorum  Katılmıyorum  
%50 %50
  Bu kategorideki diğer haberler


BEŞİKTAŞ DERBİ MAĞDURU ÇOCUĞU UNUTMADI....

TACİZ'E 2 MAÇ CEZA

ALEMCİ YATTARA EVDEN KOVULDU
»  ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE GECENİN SONUÇLARI
»  LE GUEN: "İKİ TAKIM İÇİN DE KİLİT MAÇ"
»  DAUM: "AMACIMIZ KAZANMAK"
»  ERMAN TOROĞLU BU KEZ DE "HAKEMLERİN MAL VARLIĞINA BAKILSIN" DEDİ
»  SAHADA CİNSEL TACİZ
»  FENER LİDER AMA MUTSUZ !
»  ALMANYA'DA İLHAN MANSIZ CLAUDİA ROTH BULUŞMASI
»  AZİZ YILDIRIM'DAN YAYLIM ATEŞİ
»  RÜŞTÜ: 5 YIL DAHA FENERBAHÇEDEYİM, EMEKLİ OLMAYA NİYETİM YOK
»  AZİZ YILDIRIM'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
»  MUSTAFA ÇULÇU, MISIR LİGİ'NDE MAÇ YÖNETECEK
»  FENER, AVERAJLA LİDER
»  ANTEP YÖNETİMİ İSTİFAYI KABUL ETMEDİ
»  CAVCAV'IN ARABASINA SALDIRI
»  FİORENTİNA TARAFTARI FATİH TERİM'İ İSTİYOR
»  TOROĞLU DAUM'A ,"SEN TEKNİK DİREKTÖRSEN BEN DE BUSH'UM" DEDİ
»  MEHMET OKUR'A ABD'DE BÜYÜK ONUR
»  TRABZON'A DİYARBAKIR MORALİ 4-1
»  NEFESLER TUTULDU, BEŞİKTEŞ VE FENER MAÇ 'I BEKLİYOR
»  DERBİ'YE GENÇ HAKEM
»  ŞİKE RUSYADA DA GÜNDEMDE
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.