Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
36,4296
EURO
38,2752
IMKB
9.911,000
ALTIN
3.387,660
 
Hava Durumu ANKARA
3 / 8 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
AVUKAT DEĞİL SUÇA AZMETTİRİCİ SANKİ!
AVUKAT DEĞİL SUÇA AZMETTİRİCİ SANKİ!
 
ESKİŞEHİR’de gece sokakta kız arkadaşını döverken araya giren iki gençten biri öldürüp diğerini de bıçakla yaralayan Gökhan Çam, 21 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. Sanığın avukatı Füsun Tunçok, “Mağdurlar bir anlamda belalarını aramışlardır. Gördükleri tartışma olayını polisi arayarak bildirmek yerine kendileri macera aramışlardır” dedi.
 
16.7.2009 - 21:30
Eskibağlar Mahallesi Üniversite Caddesi’nde 7 Nisan 2008'de meydana gelen olayda, tartıştığı kız arkadaşını sokak ortasında döven 24 yaşındaki Gökhan Çam, araya girerek kendisine engel olmak isteyen 22 yaşındaki Ersin Deniz’i bıçaklayarak öldürmüş, 23 yaşındaki Serdar Dinç’i de yaralamıştı. Olay yerinden kaçan Gökhan Çam bir ay sonra polis tarafından yakalanmıştı. Daha önce gasp, hırsızlık ve yaralama suçlarından 9 ayrı sabıkası bulunan Gökhan Çam tutuklanarak Eskişehir H Tipi Cezaevi’ne gönderilmişti.

Adam öldürmek ve öldürmeye teşebbüs suçundan Eskişehir 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ömür boyu hapis istemiyle tutuklu olarak yargılanan Gökhan Çam bugün yapılan duruşmada “Olay günü kendimi savunmak için bıçağı rasgele salladım. Amacım kimseyi öldürmek değildi. Ben sadece kendimi savunmak istedim. Beratımı ve tahliyemi istiyorum” dedi.

KADIN AVUKATTAN İLGİNÇ SAVUNMA

Sanık Gökhan Çam’ın avukatı Füsun Tunçok ise savunmasında ölen Ersin Deniz ile yaralanan Serdar Dinç’in olay günü belalarını aradıklarını söyledi. Avukat Tunçok ilginç savunmasında şöyle konuştu:
“Gökhan Çam, olay günü kız arkadaşı ile tartışarak evlerine gitmekteydi. Geçmişleri pek parlak olmayan ölen Ersin Deniz ve arkadaşı Serdar Dinç, tartışmaya müdahale etmek istemişlerdir. Mağdurlar bir anlamda belalarını aramışlardır. Gördükleri tartışma olayını polisi arayarak bildirmek yerine, kendileri macera aramışlardır. Toplu olarak sanığa saldırma hakları yoktur. Olay yerinin karanlık olması ve sessiz olması nedeniyle sanık Gökhan Çam kendisini korumak istemiştir. Bu nedenle bıçağı rasgele sallamıştır. Ayrıca ölen Ersin Deniz’in kollarındaki iğne delikleri uyuşturucu kullandığını ve vücudunda daha önceden oluşmuş bıçak yaraları olması, masum olmadıklarını göstermektedir. Olay bize göre kastı aşan öldürme olabilir ve bu nedenle müvekkilimin beraatini ve tahliyesini talep ediyorum.”

Eskişehir 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi heyeti sanık Gökhan Çam’ı önce ömür boyu hapis cezasına çarptırdı, ardından olayı tahrik altında gerçekleştirdiğine kanaat getirerek Ersin Deniz’i öldürmek suçundan 18 yıl, Serdar Dinç’i yaralamak suçundan da 3 yıl 9 ay olmak üzere toplam 21 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırdı.

Ölen Ersin Deniz’in 49 yaşındaki babası İbrahim Deniz duruşma sonrasında gazetecilere “Adalet yerini buldu” dedi.
Hürriyet


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


HAKİM'DEN MAĞDUREYE TUHAF SORULAR!

CEMİL İPEKÇİ HASTANEYE KALDIRILDI

ANNE'NİN YAPACAĞI TEK ŞEY OYDU..!
»  KİLER, RAMAZAN'DA 50 BİN ÇEYREK ALTIN DAĞITACAK
»  TURKCELL'DEN HIZLISI YOK
»  'DÖVME BİZİM GENÇLİĞİ BOZAR.'!
»  3 GÜN SONRA ŞEMSİYE ALTINDA BİLE SİGARA YASAK!
»  FAKİR FUKARA HAKKINDAN SALTANAT
»  "KIZIM İNTERNETTE BENİMLE KONUŞUYORDU"
»  AFGANİSTAN'LILARIN SEVGİLİSİ TÜRK KOMUTAN ŞEHİT OLDU
»  SİZ MİDYE YEDİĞİNİZİMİ SANIYORSUNUZ?
»  GÖKÇEK'E "KAVŞAK" MESAJI
»  YAŞLI NÜFUSUN ARTTIĞI TEK ŞEHİR
»  YASAK AŞK, PKK'YI KARIŞTIRDI
»  MERSİN"DE BALAYI KABUSU
»  MALİYE, MEMUR ALACAK
»  "ÖLÜM KORKUSUNU ENSEMDE HİSSETTİM"
»  İKİ KALPLİ, MUCİZE KIZ!
»  BU İNEK İKİ ÜLKE ARASINDA KRİZ ÇIKARTACAK
»  MİLLİ KALECİ RÜŞTÜ'NÜN VİLLA RUHSATI SAHTE ÇIKTI
»  SABUN KÖPÜĞÜNÜN MUHTEŞEM PATLAYIŞI
»  SOMALİ'LİLERDEN VALİLİK ÖNÜNDE TÜRK BAYRAKLI EYLEM
»  LEVENT KIRCA'DAN URFA'LILARA CEVAP GELDİ!
»  HASAN USTADAN TÜRK İŞİ ÇAKMA FERRARİ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.