Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,2952
EURO
37,5348
IMKB
9.028,000
ALTIN
2.915,290
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
BAHÇELİ: "AKP'NİN KAPATILMASI DÜNYANIN SONU DEĞİL"
BAHÇELİ:  AKP NİN KAPATILMASI DÜNYANIN SONU DEĞİL
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis grup toplantısında partililere seslendi.
 
13.5.2008 - 11:10

Bahçeli konuşmasına engelliler haftasını kutlayarak başladı. Aktütün karakoluna baskın düzenleyen terör örgütünü lanetleyen Bahçeli, Alçak eylemlerini gereçekleştirmek için kuzey Irak'tan sızmaya çalışan teröristlere ağır darbeler indirmiştir.. Etkili başarılı harekat dolayısıyla güvenlik kuvvetlerini kalpten kutluyorum.
Brüksel elçileri şimdide kapatma davası ile ilgili baskı yapıyor. Bu garabet Venedik kriteri gibi süslü ambalajlarla dayatma çalışılıyor. Adalet mekanizmasına baskı yapan AB, laikliğe de el atmaya başlamıştır. Laikliğin zorla dayatıldığını savunmaya başlanmıştır. AB yetkilileri laiklik konusunda ahkam keserken bugün yaşanan taratışmaların laiklikle alakalı olmadığını anlamaya çalışmayarak afaki bir tartışmaya alet oldular. gerçeklere kulak tıkanıyor.

AB'nin etnik ayrıştırıcılığı savunmasına da hiç de şaşırtılmmalıdır. AB devletin temel dinamiklerini hedef alan beyanları AB'nin kapatılacağı konusundaki inanca fiilen kapıldığının kanıtıdır. AKP ve yandaşları dış müdahalellerle bir forma sokacağını düşünmektedir. Bu bir partinin düşeceği en büyük utançtır. Tarihte hiç bir parti dış baskılara sığınarak ülkesinin onurunu ve hassasiyetini terazinin diğer kefesine koymamıştır. Bu Türk milletini derinde üzmüştür. AB türkiye'ye at gözlüğü ile bakıyor ve ülkeyi AKP'den ibaret sanıyor. Milli değerlere dil uzatmayı bir hak zanneden Brüksel temsilcileri, Türkiye'yi bir müstemmleke olarak görmemeli ve bir hesap hatası yapmamalıdır.

AKP'NİN ÜÇ AYAĞI

AKP kapatma davasını üç ayaklı bir formülle atlatmaya çalışıyor. Biri AB'yi arakasına almak. İkincisi reformların arkasına sığınmak. Üçüncüsü milli eğemenlik laflarının arkasına sığınmaktır. Yargı reformu strateji taslağı görücüye çıkarılmıştır. Üniter devlet yapısının uygun bir ortam ve zemin yoklanacak bu zaman içinde görülecektir. AKP ülkenin hayati milli varlığını zedeleyecek adımlar atabilir. AB baskısı Kıbrıs'ta da kendini gösterecek. Örtülü adımlar yakından izlenmelidir. barzxani'ye a.çılım politikası da büyük önem taşımaktadır. AKP, 5 buçuk yılda Türkiye büyük bedeller ödetti. Ülke bir yangın yerine döndü. Büyük bir yıkım yaşanıyor. Dış politikada Türkiye'nin milli çıkaraları ateşe atılmıştır. Milli kaynaklar yandaşlarına peşkeş çekilmiştir. Bir gün bunu  hesabı verilecektir. Zamanı ve zemini ne olursa olsun bu hesaplardan kaçılamayacaktır.

Allah'ın hesabı da var diyen Sayın Başbakan'ın hesabının ne olduğu bizi ilgilendirmemektedir. Ancak vurgun hesabı bu dünyada görülecektir.

TÜRKİYE'Yİ SICAK GÜNLER BEKLİYOR

Hükümet kendini kontrol etmede acz içinde. Gayri ahlaki yollardan çıkış aranıyor. Yargıya baskı planları yapılıyor. Savunma yerine cevap verme suçluluk psikolojinin göstergesidir. Bu psikolojinin dışa vurumudur. AKP yargıyı baskı altına almak için psikolojik harp başlattı. AB ilişkileri biter, ekonomi batar gibi tehdit ve yıldırmalarala baskı yapılıyor. Kaphatılmazsa memnuniyet duyarız. Ama AKP'nin kapatılması dünyanın sonu değil"

KAPATILMAZSA MEMNUN OLURUZ

Kapatılmama gibi karar çıkarsa MHP demokrasinin devamı açısından memnuniyet duyacaktır. Ancak hiç bir parti vazgeçilmez değildir. TBMM görevinin başındadır. Millet bu konuda müsterih olsun. Asıl sorgulanması gereken bu krizin tahribat derecesi ne olacağıdır. Bunun sorumluluğu Sayın Başabakan'ın omuzlarındadır. Sayın Başbakan yargıya saldırmaktan vazgeçmeli ve Türkiye'yi germeyi bırakmalıdır. Demokratik yollarla çözüm aranmalıdır.

İŞSİZLİK VE EKONOMİ

Artık hükümetin söyleyecek yalanı ve mazeretşi kalmadı. ekonomideki sapmalar atık ortadadır. Başarısızlık saklanamayacak boyutlardadır. iktidarda panik havası var. işsizlik artıyor. İstihdam politikasında hedef yakalanamamıştır. İstihdam artırılmalıdır. Sanal büyüme planları temelsiz olduğu için halk çaresiz bırakılmıştır.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


CHP, KANALTÜRK'ÜN SATIŞI İÇİN NE DEDİ?

ARKA KOLTUKTA EMNİYET KEMERİ OLMAYAN ARACA CEZA

TUZLA'DA ÖLÜM SÖZLEŞMESİ
»  BAŞBAKAN'A KESKİN NİŞANCI MÜDÜR
»  FENER,BORSA ŞAMPİYONU
»  GENELKURMAY, CHP'Yİ DE FİŞLEMİŞ
»  BAŞBAKAN KORUMALARINA SUÇLAMA
»  BORDO BERELİLER KUZEY IRAK'TA ÇATIŞIYOR
»  RUHBAN OKULUNUN AÇILMASINA DA AZ KALDI
»  ÇİN'DE ÖLÜ SAYISI BİN BİN ARTIYOR
»  KAPATILMA DAVASI SONUNDA OLACAKLAR VE OLMAYACAKLAR!
»  BÖYLE YAĞMALAMA GÖRÜLMEDİ
»  BU BİR AŞAĞILAMADIR!
»  AKP'DE DAMAT OL KÖŞEYİ DÖN
»  TUNCAY ÖZKAN'DAN İLK AÇIKLAMA
»  CHP:"AKP'Yİ LİMON GİBİ SIKACAĞIZ"
»  BARZANİ'NİN 4 AJANINA DİYARBAKIR'DA SUÇ ÜSTÜ
»  DEMİREL, LENİN'DEN FEYZ ALMIŞ!
»  MHP'DE ANTALYA'YA YENİ İL BAŞKANI
»  DTP'Lİ KIRCAN'A TUTUKLAMA
»  'KEY'DE HAYAL KIRIKLIĞI
»  “TAYYİP’İN ÖMRÜ SEHPADA BİTER”
»  VEKİLLERİN YÜZDE KAÇI SİGARA İÇİYOR?
»  SİGARA'LI HAYATTA SON HAFTA
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.