Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,2470
EURO
37,5806
IMKB
9.109,000
ALTIN
2.907,710
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
BU ÇOCUK FİLİSTİNDE DEĞİL TÜRKİYE'DE
BU ÇOCUK FİLİSTİNDE DEĞİL TÜRKİYE DE
 
Adı başörtüsü eylemi diye gösterilip şeriat düzencilerinin gösterisine dönüştü.
 
16.2.2008 - 17:05

 Küçüçük çocukları Filistinde  Yahudilere cihat açmış hamas örgütü gibi küçükcük çocukların başlarına arapça band bağlayıp çıkmanın neresi, neyin özgürlüğünü istemek . Asıl istediklerini dile getiremedikleri için ufak ufak özgürlük diyerek arrkalarındaki arap sermayesinin ve yeşil sermayenin istediğini yapmak ve şeriatı getirmek olduğunu şimdilik söylemiyorlar. İstediklerini elde edince bununda arkası gelecek ve yeşil bayraklarla bu kezde şeriatın gelmesini isteyecekler. Aslında bu yaptıkları şimdiden birer test testler iyi sonuç verirse dozu dahada arttıracaklar. duruma göre hareket ediyorlar ve şimdilik kopartmak istedikleri yanlızca türbana özgürlük.
87 bin camisi olan buna karşılık derslik okullardaki derslik sayısı danha az olan bir ülkede hangi dini özgürlükten bahsediliyor. Şimdiye kadar insanlar camilere gidemiyorlarmıydı. İbadetlerini edenlere işkence mi ediliyordu. Buradaki amaç din kisvesi adı altında insanları yozlaştıran tarikatların daha iyi at oynatmalarını sağlamak. ruhban sınıfı olmamasına rağmen türkiye'de tarikatlar  bu ruhban sınıfını ihdas ederek insanları sömürmenin en iyi yolunu buldular ve bunun içinde insanları kullanmaktan çekinmiyorlar.
Kendilerine göre din icat eden bu kesimlerin en fazla kullandıkları kesimlerde kadınlar oluyor. Türkiye'yi karanlığa götüreceklerini ve emellerine ulaşacaklarını sanarak din üzerinden ticaret yapan bu karanlık yarasalar hiç bir zaman ve hiç bir şekilde istediklerine ulaşamayacaklar.

 Ankara İnanç Özgürlüğü Platformunca "Başörtüsü yasağının tamamen kaldırılması" istemiyle eylem yapıldı.
 Eyleme daha üç yaşında bile olmayan çocukların başlarına arapça harflerle yazılmış bandajlar bağlanarak Sıkmabaşlara özgürlük istendi. Sözde türbana özgürlüğü isteyen ise kadınlardan çok Eğitim-Bir- Sen başkanı Ahmet Gündoğdu oldu.
Bazı sivil toplum örgütlerinden oluşan platform üyeleri, çeşitli döviz ve pankartla Sıhhiye'deki Abdi İpekçi Parkı'nda toplandı.
Eyleme destek veren Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, burada yaptığı konuşmada, "özgürlüğünün peşinden koşan başörtülü kadınları" kutladı. "Bazı rektörlerin başörtüsüyle okula girmek isteyen öğrencilere karşı yaptırım düşüncelerinin kabul edilemez olduğunu" savunan Gündoğdu, rektörleride tehdit ederek şunları söyledi:
"Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ilgili yasa değişikliğini onayladığı günden itibaren bütün üniversitelerin önünde noter bulunduracağız. Anayasa'da yasak olduğu belirtilmeyen başörtüyü yıllarca yasaklayanlar ya anayasaya uyacaklar ya da suç işleyecekler. 12 eylül, 28 şubatların yeniden yaşanmasını istemiyoruz. Toplum mühendisleri ülke geleceğine yön vermemeli."


BU ÇOCUKTA FİLİSTİNDE O YAHUDİLERE KARŞI,SİZ KİME KARŞISINIZ?

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Aksu da "Türkiye'nin hak ve özgürlü kler konusunda çok kritik bir dönemece girdiği" görüşünü dile getirerek, "Bunun sadece üniversitelerde değil, tüm kamu kurumlarında serbest olmasını istiyoruz. Yıllarca görmezden gelinen hakların aranmasını destekliyoruz" dedi.
Daha sonra çeşitli sivil toplum örgütleri temsilcileri başörtüsüyle ilgili konuşmalar yaptı. Gruptakiler daha sonra dağıldı.
Suudi ve nereden kaynaklandığı karanlıkta olan güçlerin örgütleyip sokağa döktüğü bu insanlar esas niyetlerini ise el kadar çocuklarıda buna alet ederek gösterdiler.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


TÜSİAD'DAN "2008 KAYIP YIL OLMASIN" UYARISI

ŞEERFSİZLER CİZREDE TÜRK BAYRAĞINI İNDİRİP ÇİĞNEDİ

TÜRBANLI YAZAR, ERDOĞAN'I UYARDI
»  HAİNLERDEN TÜRK BAYRAĞINA BÜYÜK SAYGISIZLIK
»  TÜRBAN İÇİN GÖZLER CUMHURBAŞKANI GÜL'DE
»  FLAŞ..FLAŞ..PKK'LILAR, LİDERLİK İÇİN BİRBİRİNİ YEDİ
»  ÖĞRENCİ AFFI SİTESİNİ HACKLEDİLER!
»  KEZZAPÇI YAKALANDI
»  HAKİM VE SAVCILARI KIZDIRAN MAİL
»  MASONLARDAN FLAŞ BAŞÖRTÜSÜ ÇIKIŞI
»  BAHÇELİ'DENAKP VE YÖK'E ÜLTİMATOM
»  TURUNCU AJANA BİLE BİLE TESLİM OLDULAR
»  "EKONOMİK KRİZ GELİYOR"
»  "BELEDİYECİLİK, AKP'NİN İŞİDİR, CHP ANLAMAZ"
»  ERTUĞRUL GAZİ'NİN PKK'LI TORUNU
»  BAYKAL'IN KONUŞMASI DİNCİ BASIN'I ACITTI..
»  SEZER SANATSEVER OLDU
»  VALİ GÜLER, HALKI KAR DUASINA DAVET ETTİ!
»  TÜRBAN İÇİN KÖŞK ONAYI YETMEZ!
»  ŞIRNAK'TA ORTALIĞI SAVAŞ ALANINA ÇEVİRDİLER BİR ÖLÜ
»  DİNCİ BASIN YALAN DİYE TEPİNİYOR AMA GERÇEK
»  ULUSALCI PANEL'DE OLAY YARATACAK SÖZLER
»  AĞAR: "KARGADAN KORKAN DARI EKMEZ"...
»  NORVEÇ, 4 BİN DOLAR MAAŞLA 100 BİN TÜRK İŞÇİSİ ÇAĞIRIYOR
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.