Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
IMKB
9.900,000
ALTIN
2.875,160
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Bankalardan Yeni Müşteri Kapma Yarışı
Bankalardan Yeni Müşteri Kapma Yarışı
 
Yeni müşteri kazanmak isteyen bankalar, arka arkaya sıfır faizli kredi kampanyaları açıklıyor. 10 bin TL ila 50 bin TL arasında değişen sıfır faizli kredi kampanyalarında yeni müşteri olma koşulu aranıyor.
 
21.9.2024 - 07:03

Yeni müşteri olma koşulunu tamamlayanlara verilen sıfır faizli kredilerde bazı bankalar findeks kredi notu istiyor. Findeks kredi notu 1.750 puanın üzerinde olanlara kredi direkt veriliyor. Ancak kredi notu düşük olanlarda faiz oranları değişiklik gösterebiliyor.
Sıfır faizli kredi veren bankalar faizsiz kredi başvurularını şubeden değil dijital uygulamaları üzerinden alıyor. Dijital olarak bankaların müşterisi olan vatandaşlar 0 faizli kredi imkânından faydalanabiliyor.
TEB, yeni gelen müşterilerine özel yüzde 0 başlayan faiz oranıyla 6 ay vadeli 25.000 TL hoş geldin kredisi ve yüzde 0 faizli 3 ay vadeli 25.000 TL taksitli nakit avans imkânı sunuyor

Akbank 6 ay vadeli 0 faizli 20.000 TL ihtiyaç kredisi, 3 ay vadeli 0 faizli 25.000 TL taksitli nakit avans kullanma imkânı sunuyor. Kampanyadan Akbank Mobil'i indirip "Akbanklı olmak istiyorum" adımından ilerleyerek yalnızca ilk defa müşteri edinimi sürecini tamamlayanlar faydalanıyor.
.
QNB Finansbank yeni müşterilerine özel yüzde 0 faizli 6 ay vadeli, 3 bin 333 taksitle 20.000 TL kredi imkânı sunuyor. Ayrıca yüzde 0 faizli 3 ay vadeli 25.000 TL taksitli nakit avans veriliyor. Böylece toplam 45 bin TL veriliyor. Kampanyaya, 30 Eylül'e kadar ilk kez CardFinans ya da CardFinans Xtra kredi kartı başvurusu yapan katılabiliyor.

İş Bankası İşCep'ten İş Bankası müşterisi olan vatandaşlara, 25.000 TL'ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans imkânı sunuyor. Faizsiz Taksitli Nakit Avans ise 3 (dahil) ay vade içni geçerli. Kampanyadan yararlanmak için, kullanılacak taksitli nakit avans tutarı 300 TL ile 25.000 TL arasında. Kampanyadan İş Bankası müşterisi olan kişiler yararlanabiliyor.
.
Garanti BBVA yeni müşterilere özel 6 ay vadeli 20.000 TL'ye varan faizsiz kredi ve 3 ay vadeli 25.000 TL faizsiz taksitli nakit avans veriyor. Toplamda 45 bin TL faizsiz kredi sunuluyor. Kampanyasından 1-30 Eylül tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil'i indirip "Müşteri Olmak İstiyorum" adımından ilerleyip ilk kez müşteri olanlar yararlanıyor.
.
ING Bank, yeni ING'lilere özel yüzde 0 faizle 6 ay vade ve 15.000 TL'ye kadar kredi imkânı sunuyor. Turuncu Ekstra programına katılan, kredi vadesi boyunca gerekli puan toplandığında (aylık 3.250 puan) her ay, 5.000 TL'ye kadar olan kredi faizi , nakit iade ile yüzde 0 faiz olarak yansıyor.

Denizbank yeni müşterilerine özel, 3 ay vadeli 15.000 TL'ye varan faizsiz taksitli nakit avans ve 6 ay vadeli 10.000 TL'ye varan yüzde 0 faizli kredi fırsatı sunuyor. Böylece toplamda 25 bin TL faizsiz kredi veriyor. Kampanyadan 30 Eylül'e kadar MobilDeniz'i indirip "Müşteri Ol" diyenler yararlanıyor.

Ziraat Bankası 1 Eylül-31 Ekim arasında Ziraat Mobil'den Ziraat Süper Şube müşterisi olan ve Bankkart Kredi Kartı başvuruları onaylananlara toplam 2.500 TL'ye kadar Bankkart Lira hediye ediyor.

ON Dijital Bankacılık yeni müşterilerine faizsiz 6 ay vadeli 15.000 TL kredi ve Yeni ON'lulara 35 bin TL'ye kadar Süper Ek Hesabı (KMH) yüzde 0 faizle sunuyor. Bir diğer dijital bankacılık şirketi olan Enpara da yeni müşterilere özel 3 ay vadeli faizsiz 10 bin TL kredi imkânı sağlıyor.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, bankaların sermaye yeterliliği hesaplamasında bireysel ve konut kredilerine uygulanan ilave risk ağırlıklarında eskiye döndü. Tüketicilere kullandırılan binek araç edinimi amaçlı taşıt kredileri ile finansal kiralama işlemleri, ihtiyaç kredileri, bireysel kredi kartları ve tüketicinin kendisinin, eşinin veya 18 yaş altındaki çocuklarının malik olduğu en az bir konutunun bulunması halinde bu kişilere konut edinmeleri amacıyla kullandırılan ikamet amaçlı gayrimenkul ipoteği ile teminatlı kredilerde ilave risk ağırlıkları kaldırıldı.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Uçaklarda Telsiz ve Çağrı Cihazına Yasak

Kışlık Kıyafetler Cep Yakıyor!

Tokat'da Telefon Şarjı Faciası
»  Damadına Ateş Etti,Kızını Öldürdü
»  İnstagram'a Yaş Sınırı Geliyor!
»  Zam Eleştirilerine Damacanalı Savunmama
»  Meteoroloji'den Sağanak Yağış Uyarısı
»  Aidat Fiyatları Kiralarla Yarışıyor
»  İkinci El Araç Satışında Yeni Dönem
»  19 İlde Ankara Merkezli Fetö Operasyonu
»  Miras ve Tapu İşemlerinde Yeni Düzenleme
»  Eyüp Sabri Tuncer'in Kolonyalarına Şokj
»  Sakarya'da Makarna Fabrikasında Patlama
»  Bu Gece Mevlit Kandili
»  Annesini Öldürüp 2 Gün Cesediyle Yaşadı
»  Tamer Karadağlı : Lale Devri Bitti
»  Şevket Yahnici'ye Yeni Görev
»  Dur İhtarına Uymayan Motosikletli Öldü
»  Türkiye Genelinde Narkotik Operasyonu
»  La Nina Kışı Geliyor
»  Okullar Açıldı, Yumurta Zamlandı!
»  Apple'dan Zam Yağmuru!
»  Erzurum’da Mevsimin İlk Karı Yağdı
»  Şehit Olduğu Gün Baba Oldu...
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.