Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
IMKB
9.916,000
ALTIN
2.441,870
 
Hava Durumu ANKARA
15 / 24 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Beşiktaş Malmö'de Kaybetti 2-0
Beşiktaş Malmö de Kaybetti 2-0
 
Beşiktaş maçının dakika dakika özeti HTSPOR ARENA'da! UEFA Avrupa Ligi I Grubu'ndaki Beşiktaş, İsveç'in Malmö ekibine konuk oldu. Gruptaki ilk maçında Genk deplasmanından 2-0'lık mağlubiyetle dönen Malmö, siyah-beyazlı temsilcimiz karşısında ikinci yarıda bulduğu 2 golle galibiyete ulaştı ve ilk 3 puanını aldı. Beşiktaş ise bu sonuçla mağlubiyetle tanıştı. Gruptaki diğer karşılaşmada Sarpsborg, Genk'i 3-1'lik skorla mağlup etti ve liderliğe yükseldi. Beşiktaş bu sonucun ardından lider girdiği haftayı 2. sırada tamamladı
 
5.10.2018 - 00:02

 

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'ndaki ilk maçında Sarpsborg'u 3-1 mağlup eden Beşiktaş, Genk'e 2-0 mağlup olan Malmö'ye konuk oldu. İlk 45 dakikası golsüz sona eren mücadelede Beşiktaş, 53. dakikada şanssız bir golle geriye düştü. Siyah-beyazlılar 71. dakikada Pepe ile skoru eşitlese de Portekizli futbolcunun attığı gol, ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Beşiktaş'ta Caner Erkin, 77. dakikada bir penaltıya sebebiyet verdi ve Malmö ikinci golü buldu. Mücadelede başka gol olmayınca Beşiktaş, sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

Malmö, 13. dakikada gole yaklaştı: Sağ kanattan ceza sahası içine gönderilen top savunma oyuncularımızdan sekti. Topu önünde bulan Arnor Traustason kaleye sırtı dönük şekilde vuruşunu yaptı ancak bu top Loris Karius'un kontrolünde kaldı.

24. dakikada Beşiktaş gole yaklaşan taraf oldu: Hızlı gelişen atağımızda topla ilerleyen Adem Ljajic pasını ceza sahası içine hareketlenen Vagner Love'a gönderdi. Savunmadaki Rasmus Bengtsson'den seken topla buluşan Vagner Love vuruşunu yaptı ancak bu top kaleci Johan Dahlin'in kontrolünde kaldı.

Mücadelenin ilk 45 dakikasında gol sesi çıkmayınca iki takım da devre arasında soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti.

ŞANSSIZ AN!

Malmö, 53. dakikada 1-0 öne geçti: Sağ kanattan gelişen atakta Lasse Nielsen kısa pasını sağ kanattaki Andreas Vindheim'e gönderdi. Topla buluşan Andreas Vindheim sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yapmak istedi. Caner Erkin'e de çarpan bu top kaleye doğru yöneldi ve ağlarla buluştu. Golde Karius, topa müdahale edemedi.

Beşiktaş, 64. dakikada gole yaklaştı: Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Caner Erkin ceza sahası içine ortasını yaptı. Bu topa hareketlenen Vagner Love dokunuşunu yaptı ancak araya giren savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı.

Beşiktaş, 66. dakikada bir kez daha rakip kale önünde pozisyon buldu: Sol kanatta topla ilerleyen Caner Erkin kısa pasını Vagner Love'a gönderdi. Ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Vagner Love kaleye şutunu çekti ancak bu top Johan Dahlin'i geçmedi. Kalecinin müdahalesiyle top tehlikeli bölgeden uzaklaştırıldı.

Beşiktaş, 71. dakikada kullandığı duran topta Pepe'nin attığı golle eşitliği yakaladı ancak hakem Aleksandar Stavrev, Portekizli yıldızın bu pozisyonda ofsaytta olduğu görüşünde karar verdi ve gol iptal edildi.

FARK 2'YE ÇIKTI

Malmö, 76. dakikada penaltı kazandı: Caner Erkin, Andreas Vindheim'ı ceza sahası içinde müdahalesiyle yerde bıraktı ve bu hareketi sonrasında penaltıya sebebiyet verdi. Topun başına geçen Markus Rosenberg tam ortaya sert bir şut çekti ve topu ağlarla buluşturarak Malmö'yü 2-0 öne geçirdi.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında gol olmayınca Malmö, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Gruptaki diğer karşılaşmada Sarpsborg, Genk'i 3-1'lik skorla mağlup etti ve liderliğe yükseldi. Beşiktaş bu sonucun ardından lider girdiği haftayı 2. sırada tamamladı. Öte yandan gruptaki dört takımın da puanı ikinci hafta sonunda 3 oldu.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Belhanda'nın Çıldırtan Görüntüsü

Galatasaray Porto'dan Eli Boş Döndü 1-0

Porto Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?
»  Comoli Ali Koç'u Fena Kazıklamış
»  Başakşehir'e Y.Malatya Çelmesi 1-1
»  Mustafa Denizli Kasımpaşa İle Anlaştı
»  Kasımpaşa'da Şok Gelişme
»  Fenerbahçe'de Ersun Yanal Bombası
»  ''Aykut Kocaman Hakkını Helal Etsin''
»  Rıdvan Dilmen: Bu Fener Rezalet
»  "F.Bahçe'nin Ligden Kopuş Gecesi
»  Ali Koç taraftardan Özür Diledi
»  Fenerbaçhe'ye Rizespor Darbesi 3-0
»  Ünal Karaman: Özel Bir geri Dönüştü
»  Trabzonspor'dan Müthiş Geri Dönüş 4-2
»  Alanyaspor Dörtte Dört Yaptı 2-1
»  Beşiktaş: 2 - Kayserispor: 0
»  Totti ve Rossi'nin Cengiz Ünder Diyaloğu
»  Maicon'dan Altın Gol 1-0
»  FIFA'dan Tarihi Karar!
»  Trabzon'da Şimdi de Kucka Depremi
»  Hasan Ali Sosyal Medyayı Salladı!
»  Rıdvan Dilmen: "Futbolu Katlettiler..."
»  Kadıköy'de Kardeş Payı 1-1
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.