Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
36,4935
EURO
37,8900
IMKB
9.659,000
ALTIN
3.350,270
 
Hava Durumu ANKARA
1 / 9 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ERDOĞAN'DAN ZAFER KONUŞMASI!
ERDOĞAN DAN ZAFER KONUŞMASI!
 
Başbakan Erdoğan, Ankara AK Parti Genel Merkezi'nde seçim sonrası balkon konuşmasını yaptı.
 
31.3.2014 - 01:14

Erdoğan AK Parti Genel Merkezi önünde toplanan kalabalığı selamladı. Erdoğan'ın yanında eşi Emine Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan da var.

Erdoğan’ın konuşmasından önce Uğur Işılak Ak Parti için yazdığı şarkıyı söyledi.

Erdoğan konuşmasına Türkiye'de ve dünyada AK Parti'ye destek verenlere teşekkür ederek başladı.

Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları şöyle:

En büyük teşekkürü bu aziz millet hak ediyor. Siz yeni Türkiye'nin İstiklal mücadelesine sahip çıktınız. Her birinize teşekkür ediyorum. Siz en başta kendi iradenize, geleceğinize, partinize, Başbakanınıza sahip çıktınız. Hepinize sonsuz şükranlarımızı sunuyorum.

Erdoğan'ın konuşması "Vur vur inlesin pensilvanya dinlesin" sloganlarıyla kesiliyor.

Bugün 30 Mart... Ne dediler 25 Mart'ta kaos dediler. Neydi o kaos bu milletin, bu devletin ulusal güvenliğine müdahale ederek, Dışişleri Bakanlığı'nı dinleyecek kadar ihanet içinde olanları bu ülke tanıma fırsatı buldu. Onların kaos planı buydu. Ben aylardır nediyordum. Bunların inine gireceğiz, inine...

Bana soruyarlar. Bu sene de balkon konuşması yapacak mısınız? Tamam da balkonkonuşmasından ne bekliyorsunuz?

Muhalefet liderlerine niye sormuyorsunuz? Sizde balkon konuşması yapacak mısınız diye? Bunların böyle derdi yok. Yarın ne diyecekler? Söyliyim ben 'Biz kazandık!"

Her ne kadar 27-28- 30 da alsalar biz kazandık diyecekler. Hayatları böyle geçti. Bu kardeşiniz ne dedi? Birinci parti olamazsak genel başkanlığı bırakırım dedim. Zira siyaset onur ister, asillik ister. Makamı zenginleştiremiyorsanız orada oturmayın, bırakın gidin.

Millet bugün Türkiye'ye dünyaya bir mesaj verdi: BİZ BURADAYIZ!

Türk milleti geçilmez dedi, bu ülkenin sahipleriyiz dedi. Millet eğilmez, Türkiye yenilmez dedi.

Biz TC'yi sokakta bulmadık, bu vatanı sokakta bulmadık.

Bu şehitlerin kanıyla yoğurulmuş toprakları biz Pensilvanya'ya yada buradaki hain uzantılarına asla teslim etmeyiz. Yarından itibaren... Şuanda kaçanlar kaçtı, yarından itibaren de kaçanlar olabilir. Bazıları için şahsen suç duyurusunda bulundum. Bunlar kaçabilir dedim. Bunların inlerine gireceğiz. Bunun hesabını ödeyecekler, bedelini ödeyecekler. Ulusal güvenliğimizi nasıl tehdit edersiniz. Suriye bizimle savaş halinde. 74 kardeşimizi sehit ettiler. Şuan da Süleyman Şah türbesi bizim topraklarımızdır. Oraya olan her saldırı bize yapılan saldırıdır. Bu hainler bu görüşmeyi dinliyor, sonra da dünyaya servis ediyorlar.

Bunlar Haşhaşilere rahmet okutur. Haşhaşiler bunların yanında hiç... Haşhaşi eserleri de prim yapmaya başladı niye iyi tanımak istiyorlar bunları.

Aziz milletin verdiği çok önemli bir mesaj var. Siyaset dışı yollardan siyasetin belirlenmesine itirazını ortaya koymuştur. Sandık sonuçları kimin kazandığından çok kimin kaybettiğini gösterir.

Ahlak dışı siyaset kaybetmiştir,Montaj,kaset siyaseti kaybetmiştir. Esersizlik, projesiz siyaset bugün kaybetmiştir.

Ey genel müdür... Ey güya genel başkan...

Kasetler olmasa siz ne konuşacaktınız bu seçimlerde. Biz proje konuştuk onlar yalan, fitne fesat konuştular. Statüko bugün çok büyük bir darbe almıştır. Kirli ilişkiler, adı konulmamış ittifaklar bugün kaybetmiştir. Vesayetçi odakların hertürlü odaklar milletten Osmanlı şamarı yemiştir. Kibir, gurur kaybetmiştir. Milletini küçümseyen, millete hakaretler yapan kibir sandıkta yenilmiştir.

EY Pensilvanya buradaki sermaye, medya... Hani siz demokrasinin karşısına konumlandırılmıştınız ne oldu? Sandıkta bugün irade kazandı

21. yüzyılda 2014 Türkiye'sinde halka hala darbe beklentisi içinde verilen mesajlarınız ne oldu? Halk, millet burada.

Şimdi siz neredesiniz? Montaj iftira siyaseti bugün yerle bir olmuştur. Kimin ne meselesi varsa bunu artık siyasetle, sandıkla çözme yoluna gitmelidir.

Muhalefet partilerine açık çağrı yapıyorum. Bu seçim sonrası tüm boyutlarıyla sonuçları değerlendireceğiz. Bunu niye biz 50-60 yapamadık bunu konuşacağız. Bunları konuşup neticeye bağladıktan sonra sizlerle beraber yolumuza eksikliklerimizi giderip devam edeceğiz. Ama muhalefetin böyle derdi yok. Onlar hazırlıksız yakalanıyorlar.

Bize oy verenin de vermeyenin de mesajını samimiyetle değerlendireceğiz.

Neye üzüldüm biliyor musunuz? Şahsıma yapılan iftiraların hepsini bir kenara koyuyorum. Dışişlerindeki bu olaydan sonra muhalefetin bir tek açıklamasını duydunuz mu? Bu casusluktur bu ihanettir biz iktidarın yanındayız diyebildiler mi? Buradan bile birşey bekliyorlardı. 25'inden sonra kaos dedikleri buydu. Ekonomi çöktü mü? Ekonomide de güçleneceğiz. Daha güçlü demokrasiyi geçireceğiz.

Sadece iktidarın Türkiye'yi kucaklaması yetmiyor. Krizden beslenen muhalefet ülkeye fayda getirmiyor. Kibirli, aşağılayıcı siyaset muhalefet partilerinde yok olmalıdır. Muhalefet partilerinin liderleri aynaya bakıp, kendilerini yenilemeliler.

Adeta AK Parti'nin karşısında kamplaştılar. Ne oldu? 40 çürük yumurta 1 sağlam yumurta etmez!

Adı konulmamış ittifakları gördük. Biz diyoruz ki gelin yeni bir sayfa açalım. Yeni sayfada ey muhalefet... ey muhalefete gönül veren vatandaşlarım. Türkiye'nin menfaati hep yukarıda olsun. AK Parti kaybetsin de Türkiye'ye ne olursa olsun anlayışı artık kaybetsin. Türkiye'yi hep birlikte yüceltelim.

Türkiye'ye saldıranlar bugün hayal kırıklığına uğramışlardır. Bu millete ihanet eden taşeronlar bu milletin ne kadar aziz ne kadar kahraman olduğunu bir kez daha gördü.

Millet istiklaline uzanan elleri sandığa gömmüştür.

Bu millet ümmetin umududur. Rabbim bu milleti doğru yoldan ayırmasın. Her tür tuzağa karşı korusun diye dua ediyorum.

Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Biz büyük bir dava taşının sadece hamallarıyız. Dün biz yoktum ama bu dava vardı. Yarın biz olmayacağız ama bu daa devam edecek.

İnşallah ay yıldızlı bayrağımız bu dünyanın umudu olarak en yüksek burçlarda yer alacak.

Bizler de iyi niyetimizin kurbanı olduk. Ama artık bunları hukuk içinde temizlemek zamanı gelmiştir. Rabbime şükürler olsun ki bu davanın bayraktarlığını yapma şerefini nail etti. Bundan sonra da bu can bu tende oldukça, hangi emanet üzerime yüklenirse ona sahip çıkacağız. Son nefesimize kadar bayrağımızı yüceltme amacında olacağız.

77 milyon bilsin ki bugün Türkiye kazanmıştır. Bugün yeni Türkiye kazanmıştır. Bugün yeni Türkiye'nin düğün günüdür. Bugün 77 milyon bir ve beraber olarak yeni Türkiye'nin zafer günüdür. Bugün barışı savunan Türkiye kazanmıştır. Bugün 2023 hedefleri, çözüm süreci, milli birlik ve kardeşlik süreci kazanmıştır.

77 milyon içinde tek bir kişi bile kaybetmemiştir. Bize küfretmiş, hakaret etmiş olabilirler. Darbe girişimleri kaybetmiştir, ihanet kaybetmiştir. 77 milyonun her bir ferdi kazanmıştır. Dudaklarından duaları düşmeyen dedelere, ninelere, gençlere, çocuklara, hanım kardeşlerime, beyefendilere teşekkür ediyorum.

Bize güvenen, inanan kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Zaferimizi kutlu ve mübarek olsun.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


İŞTE SEÇİMİN İLK KAZANANLARI!

İLK KOMÜNİST BELEDİYE BAŞKANI

CHP, TUNCELİ'Yİ BDP'YE KAPTIRDI!
»  SEÇİM GÜNÜ AKP'DE ŞOK İSTİFA!
»  SANDIKLARDA SÜRPRİZ SONUÇLAR!
»  SANDIKLAR KAPATILDI, SIRA SAYIMDA!
»  SIRRI SÜREYYA KENDİNE OY VEREMEDİ!
»  BAHÇELİ: HAYIRLI OLSUN
»  SARIGÜL: 'İNCİNSEM DE İNCİTMEDİM!
»  SIRASINI BEKLEYİP, OYUNU KULLANDI!
»  ''MİLLET NE DERSE O OLUR''
»  VATANDAŞ SEZER OY KULLANMA KUYRUĞUNDA!
»  SEÇİM SANDIĞI ÖNÜNDE FEMEN EYLEMİ!
»  MUHTARLAR BİRBİRİNE GİRDİ, 8 ÖLÜ!
»  SEÇİM KAVGASINDA KAN AKTI!
»  SEÇİM SABAHI KAR SÜRPRİZİ!
»  TÜRKİYE, SANDIĞA KOŞTU!
»  BAHÇELİ'DEN ÖZLÜ SÖZLERLE SEÇİM MESAJI!
»  TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NE KUMPAS KURUYORLAR
»  LİDERLER NEREDE OY KULLANACAK?
»  KILIÇDAROĞLU BİLİYORDU, İFADESİ ALINACAK
»  FLAŞ.. ÖNDER AYTAÇ SERBEST BIRAKILDI
»  BİNALİ YILDIRIM'A KÖTÜ HABER
»  FAİL KESİNLİKLE İÇERDEN İDDİASI!
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.