Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,2768
EURO
37,6165
IMKB
8.985,000
ALTIN
2.882,370
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ERGENEKONCULAR ARASINDA BİR AJAN PROVAKATÖR!
ERGENEKONCULAR  ARASINDA BİR AJAN PROVAKATÖR!
 
Tüm medya Ulusalcıların neler yaptıklarını ve yapmaya çalıştıklarını günlerdir sayfalarına taşıyor. Ancak burada bir özellik dikkat çekiyor Ergenekonla ilgili haberler ilk önce en ince detayına kadar Fetullah Gülen'in medyasında ve AKP'ye yakınlığıyla bilinen Yenişafak'ta adeta canlı yayın yapar gibi anında çıkıyor.
 
29.1.2008 - 00:25

 Bu yayınlar yayın yasağı getirilmesine rağmen ısrarla sürdürülüyor ve altı üstü 13 kişi olan bir kalabalığın nedenli bir İhtilal yapacakları pompalanınıp duruyor. Bu ulusalcılara karşı başlatılan kötüleme tam da Türba'nın ortayla atıldığ, DTP'lilerin Federasyon isteriz, bizi tanımazsanız dağa çıkarız, Türkiye bölünecek gibi sözlerin söylendiği vesayın Öcalan'ın talimatları gibi bölücülüğün en koyunun yapıldığı, dışarıda çarşaf çarşaf türkiye'nin bölüneceği yazılıp haritaların uçuştuğu bir zaman dilimine denk geliyor. Hiç kimsenin bunlar dikkatini çekmiyor.  Çok enteresan değil mi? Çünkü  insanları cambaza bakmaya zorluuyorlar ama aşağıdan cepler boşaltılıyor. Biz bu konuda fazla yayın yapmamayı yeğledik çünkü olayın arkasından pis kokular geliyordu ve  birileri özellikle bilgi sızdırılmasına göz yumarak istedikleri ve amaçladıklarına ulaşma gayreti  içindeydiler. Bu kokularda ortaya çıkmaya başladı. Göz altına alınanların büyük bir çoğunluğu hemde silahlı ihtilal yapacakları iddia edilen kişiler serbest bırakıldı. Nasıl bir ihtilal olacaksa bunları neden serbest bıraktılar ihtilal yarım kaldı da tamamlasınlar suç üstü yapalım diye mi? İnsanlara mahkemeye çıkmadan linç uygulatırıp  Atatürkçü laiklerden bu oparasyonlarla intikam alınarak taraftarlarının içlerine soğuk su serptiler. Göz dağı vermek istediler. Bir kere işin o faslını geçeceksiniz. Karanlıklarda yaşayanlarla yobazlarla Atatürkçülerin ve laiklerin işi olamaz. Onlar kendi kendilerini tatmin ederler ancak karanlıktan aydınlığa çıkamazlar çünkü büyü bozulur. Gerçekler görünür.
Bizler bu kişileri tanımayız ve hiç bir bağımız ve bağlantımız yoktur. Eğer hakikaten suçları var ve bunlar mehkemede ispat edile biliyorsa o zaman cezalarını çeksinler. Ancak yargılama olmadan insanları zan ve töhmet altında bırakmak bu konuda yapılan söylemlere hiç uymuyor ve savcı yaptığı yasak açıklamasına karşı çıkanlara karşıda hiç bir yaptırımda bulunmayarak adaletin yerlere serilmesine, ciddiye alınmamasına  ve sulandırılmasına yol açıyor. Açmıştır da.

Şimdi gelelim Ajan provakatörün kim olduğuna  onların deyimiyle Ergenekoncuların arasında ne iş yaptığına! Ulusalkanal bu kişinin maskesini de işte böyle düşürüyor.

Danıştay saldırısından sonra ulusalcı diye tanıtılan şahıslardan birine dikkat çekiyoruz. 8 ay önce yapılan  Ümraniye baskınında gözaltına alınıp serbest bırakılan ve Danıştay saldırısında da gözaltına alınıp adından çok söz ettiren emekli yüzbaşı Zekeriya Öztürk. Peki kendini binbaşı olarak tanıtan Zekeriya Öztürk kim? Ergenekon denilen örgütteki görevi ne? İşte bir ajan provakatörün portresi...

"ERGENEKON"DAKİ AJAN PROVAKATÖR M. ZEKERİYA ÖZTÜRK'ÜN PORTRESİ

Teğmenken Hristiyan olmuş, kiliseye gitmişliği ve haç taşımışlığı var. Üzerinde MİT'e, İran ve Barzani yönetimlerine ve çeşitli gizli örgütlere ait 10 kadar kimlik taşıyor. Askeri çevrelerden alınan bilgiye göre, yüzbaşı rütbesindeyken paranoyak tavırları ve davranış bozuklukları nedeniyle TSK'nın adını lekelememesi için ordudan istifaya zorlanıyor. Kendisini "emekli binbaşı", halen de TSK'ya ilişkili ve esrarengiz görevler yürüten biri gibi tanıtıyor… M. Zekeriya Öztürk, Danıştay suikastından sonra şöhret oldu.

Danıştay saldırısından sonra özellikle Fethullahçı ve neoliberal medya tarafından "kilit isim" olarak tanıtılan Muzaffer Tekin'i, arandığını öğrenince teslim olmaması için ikna eden gruptan. Tekin olay akşamı Fenerbahçe Orduevi'nde aralarında Zekeriya Öztürk'ün de bulunduğu grupla yemekte.

Eşinden gelen telefonla evinin polis tarafından arandığını öğreniyor ve hemen evine gitmek istiyor. Ancak grup kendisini kaçması için ikna ediyor. Bu davranış, Tekin'i suçlu durumuna sokmaktan başka bir işe yaramadı. Bütün senaryo bunun üzerine bina edildi ve Muzaffer Tekin Danıştay suikastının baş suçlusu olarak gösterildi.

"Ulusalcı komplo" makarası da bu noktadan başlanarak sarıldı. Ulusal Kanal, o akşam Tekin'le birlikte yemek yiyen ekibin bir MİT ekibi olduğunu saptamış ve Haziran 2006'da bunu ekranlardan duyurmuştu.
Sonrasında Zekeriya Öztürk'ü "ulusalcılık" adına yapılan her türlü provokatif eylemde görüyoruz. Siyah gözlükleriyle gazete sayfalarından hiç eksik olmadı. Son olarak da Ergenekon denilen operasyonda gözaltına alınan isimlerden!
Listede Zekeriya Öztürk'ün varlığı, operasyonun niteliğini gösteren önemli verilerden. Tezgahı kuran Süpernato-Fethullahçı şebekesi, hedefine Öztürk gibilerden hareket ederek ulaşıyor.
Tam burada önemli bir bilgi mevcut. Zekeriya Öztürk, 2005 yılında MİT İstanbul Bölge Müdürlüğü'ne giderek üç buçuk saatlik bir bant doldurdu. Bandın içeriği İşçi Partisi ve Ulusal Kanal hakkında yalan bilgiler.
Öztürk, bu eyleminden önce altı ay Ulusal Kanal'da çalıştı. Bu sırada özellikle İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in çevresine sızma çabasıyla dikkat çekti. Mitinglerde Perinçek'in yanında fotoğraf vermek için büyük gayret gösterdi! Altı ayın sonunda Ulusal Kanal'dan çıkarıldı ve hemen soluğu MİT İstanbul Bölge'de aldı.
Öztürk'ün İşçi Partisi'yle ilgili faaliyeti bununla sınırlı değil. Ulusal Kanal'dayken Parti yönetimine girmek için büyük çaba harcayan Öztürk, ilişiği kesildikten sonra Zaman gazetesinde boy gösterdi. Elbette Perinçek ve İşçi Partisi hakkında yalan bilgiler vermek üzere.
31 Temmuz 2006 tarihli Zaman'ın Öztürk'le görüşmeye attığı başlık şöyleydi: "Perinçek'in sağ kolu: İşçi Partisi içinde hâlâ PKK yanlısı bir yapı var"!
Ergenekon tezgahını iyi anlayabilmek için Zekeriya Öztürk gibilerini kullanan merkezi doğru analiz etmek gerekiyor.
ULUSALKANAL



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


GÖREVİ KOMUTANLARI ZAN ALTINDA BIRAKMA

TÜRBAN'A YENİ TANIM: " ÇENE ALTI BAĞLAMA"

MUAZZEZ ABACI İBO'YU FENA FIRÇALADI..!
»  BÜYÜK REİS: "TÜRKLER ABD'DEN ORTA ASYAYA GÖÇTÜ"
»  ADALET BAKANI ŞAHİN: “İNANIYORUM Kİ ERGENEKON DERS OLMUŞTUR
»  TRABZON,RİZE'Yİ EVİNDE DEVİRDİ 4-0
»  ÜNİVERSİTEDE TÜRBAN'DA TOP ,BAHÇELİ VE ERDOĞAN'DA
»  DEMİREL'DEN TÜRBAN YORUMU
»  ÜNİVERSİTE'DEN TÜRBANA YÖNELİK ÇOK SERT AÇIKLAMA
»  AKP VE MHP TÜRBAN İÇİN YENİDEN BİR ARAYA GELDİ
»  ERMENİLER TÜRKLER TARAFINDAN SOYKIRIMA MARUZ KALMADI"
»  ANKET'E GÖRE MEMUR HAYATINDAN MEMNUN!
»  FATİH TERİM'İN MAAŞI ERDOĞAN'IN KAÇ KATI ?
»  BEKİR COŞKUN, DOĞAN GRUBU İLE YOLLARINI AYIRIYOR
»  EMEKLİYE AYRILAN PAŞA KONUŞTU
»  CHP'DEN DEMİRYOLLARI İÇİN MECLİS ARAŞTIRMA İSTEMİ
»  301'E TÜRBAN ERTELEMESİ
»  GALLER'DEKİ ERMENİ SOYKIRIM ANITI SALDIRIYA UĞRADI
»  İSTANBUL'A YAĞMUR BOMBASI ATILDI
»  AKP'NİN ŞAŞIRTAN TÜRBAN OYUNU,
»  PROF. YAYLA'YA ATATÜRK'E HAKARETTEN HAPİS CEZASI
»  "GENEL AHLAKA UYGUN KIZ YARATMA PROJESİ"
»  YP LİDERİ SAADETTİN TANTAN'DAN ŞOK AÇIKLAMALAR!
»  KOMUTANLAR NEDEN İSTİFA EDİYOR?
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.