Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
IMKB
9.109,000
ALTIN
2.922,340
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
GÜL'ÜN OĞLU, BİLL GATES OLMAK İSTİYOR
GÜL ÜN OĞLU, BİLL GATES OLMAK İSTİYOR
 
 
5.1.2008 - 09:02
Cumhurbaşkanı Gül, e-ticaret alanında iki arkadaşıyla yatırım yapan küçük oğlu Mehmet Gül için "Bill Gates’i, Google’ı örnek alıyor" dedi. Gül, oğlunun finansörünün Hayrünnisa Hanım olduğunu belirterek, "Mehmet, ’5 sene sonra göreceksiniz’ diyor’" sözleriyle kendisine sitem ettiğini de anlattı.
CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül, küçük oğlu Mehmet Emre Gül’ün internet üzerinden başladığı ve mısır satışıyla sürdürdüğü ticaret için, "Bill Gates’i, Google’ı örnek alıyor. Çoğu zaman annesi (Hayrünnisa Gül) finanse ediyor" dedi. Önceki gece TRT 1’de Zafer Kiraz’ın yönettiği ve canlı yayınlanan ’Zirveden Bakış’ adlı programda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gül, şunları söyledi:
ANNESİ FİNANSÖRÜ
Emre 12 yaşında bilgisayarla uğraşmaya başladı. Şu anda yaptığı da gerçekten çocukları çok teşvik eden bir iş. Bill Gates’i, Google’ı örnek alıyor. Benim de hiç haberim yok, abisinin üniversitedeki arkadaşıyla 13-14 yaşında böyle bir işe girişmişler. Geçenlerde sordum, ’Bugün bir tane oyuncak sattık’ dedi. Çoğu zaman annesi (Hayrünnisa Gül) finanse ediyor ama ’Bana bunları şimdi söylüyorsun ama 5 sene sonra göreceksin’ diyor.
HEDİYELER MÜZEYE
Hediyelerle ilgili olarak bakanken de, çok titiz davrandım. Gelen hediyelerin hepsi kayda geçer, şimdi geçiriliyor. Bununla ilgili cumhurbaşkanlığında belli bir uygulama yok doğrusu. Geçmişte Süleyman Bey, bir müzeye koydurmuş. Benim de fikrim bir müze şekline dönüştürmek.
KRAL DA BENİ KARŞILAR
Suudi Arabistan Kralı 50 yıl aradan sonra ilk kez ziyaret etti. Ben cumhurbaşkanı olduktan sonra bir kez daha gelip tebrik etti. Yarın ben ziyarete gittiğimde Kral da beni havaalanında karşılayacak. Ben burada Türkiye’nin menfaatlerine bakarım. Petrolün 100 doları geçtiği bir dönemde, trilyonlarca doların döndüğü bir bölgede ben bunları, Türkiye’ye getireceklerini göz ardı edemem ki.
HOLOSKO TRANSFERİ İYİ
Beşiktaş taraftarı olduğumu herkes çok iyi biliyor. Açıkçası dinlendirici oluyor. Haftasonu da o tartışmaları falan dinliyorum. Evde de ’Neden bu kadar çok seyrediyorsun’ diyorlar. Holosko’nun transferi iyi oldu. Genç ve başarılı bir oyuncu. Türkiye içinden almaları iyi oldu. Yabancı sizin atmosferinizi bilmiyor. O, hiç değilse adaptasyon sorunu yaşamayacak.
ABD ZİYARETİ ÖNEMLİ
Bu ziyaretimde, başta terör olmak üzere bir çok konuyu ele alacağız. Terörle mücadeledeki işbirliğimizi gözden geçirme, pekiştirme açısından kuşkusuz ki önemli bir fırsat olacak. Ortadoğu, Kafkaslar, Orta Asya, enerji güvenliği gibi birçok konu var. Zaten, ABD Başkanı benimle görüşmesinden sonra Ortadoğu turuna çıkıyor.
AB’DE İŞ BİZDE
AB konusunda iş artık bize kaldı. Önemli olan müzakerelere başlamaktı. Tarama sürecini de tamamladık. AB müktesebatı, Türkiye’nin hukuk ve standartlarını tamamlayıp neler yapmamız gerektiği konusunda tüm kurumlar koordineli çalıştı ve Türkiye, AB ülkesi olması için ne gerekiyorsa yaptı. Şimdi iş bize düştü, bunun formülü bizde. 2008’i öncelikle AB ile çok daha yakın bir çalışma, çok daha fazla bir iş yapma yılı olarak görüyorum.
İki ortaklı şirketinin sermayesi 15 bin YTL
16 yaşındaki Mehmet Emre Gül, bir yıl önce iki ortağıyla e-ticaret alanında yatırım yaparak, ’Adresime Gelsin Bilişim Teknolojisi ve Ticaret Ltd.’ adlı 15 bin YTL sermayeli bir şirket kurmuştu. Şirketin diğer ortakları Ali Caner Öner (24) ile Ali Can Akkaş (24), ağabeyi Ahmet Münir Gül’ün Sabancı Üniversitesi’nden arkadaşları. Mehmet Emre’nin, Ankara’da bazı büyük alışveriş merkezlerinde mısır ticaretine girdiği de belirlenmişti.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


TAKSİM'DE TACİZ PROTESTOSU

ERDOĞAN'IN YÜZÜNÜ KIZARTACAK "KELLE" KARARI..

BÖYLE KARDEŞLİK GÖRÜLMEDİ "KÖPEK KARDEŞLİĞİ"
»  TBMM KOMİSYONU'NUNDAN DİNK AİLESİ'NE SÖZ
»  GÜL'DEN TANIK KORUMA KANUNUNA ONAY
»  RUM YANLISI DİYE SEZER KABUL ETMİYORDU GÜL ETTİ.
»  İSVEÇ ORDUSUNUN GİZLİ BİLGİLERİ HALK KÜTÜPHANESİ'NDE ÇIKTI
»  AK PARTİ MYK'YA TERÖR DAMGASINI VURDU
»  İŞTE MEHMETÇİĞİN KULLANACAĞI YENİ TÜFEĞİ
»  DİYARBAKIR BOMBASINDA, ANKARA BAĞLANTISI
»  BÜYÜKANIT,İŞBİRLİKÇİLERİ İŞARET ETTİ
»  PKK'NIN KAÇIRDIĞI 8 ASKERE 6 SUÇTAN DAVA
»  DİYARBAKIR'DAKİ CENAZE'DE YÜREK YAKAN GÖRÜNTÜLER
»  "HAMİLİ KART" SEMAZENLERİ VAR..!
»  DİYARBAKIR KAHPELİĞİNİ PKK ÜSTLENDİ
»  DTP'YE GÖRE SALDIRI, DERİN BİR PROVAKASYON!
»  ERDOĞAN, DİYARBAKIR'A GİDİYOR
»  DAĞLICA'DAKİ KOMUTANDAN MEKTUP VAR
»  GÜL,'ÇANKAYA NOTERİ' SÖYLENTİLERİ İÇİN NE DEDİ?
»  PATLAYICI YÜKLÜ YAKALANAN MİNİBÜS SAYISI İKİ OLDU
»  GÜN IŞIYINCA DEHŞETİN BOYUTLARI ORTAYA ÇIKTI
»  GÜL'ÜN DOĞRULARI KÖŞK'E ÇIKINCA DEĞİŞTİ
»  DTP'li AYNA:"PKK İLE BİZ AYNI NOKTADAYIZ"
»  "GÜNEYDOĞU'DA AKP'NİN BURNUNU SÜRTECEĞİZ"
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.