Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
IMKB
9.900,000
ALTIN
2.875,160
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
HAMİLE EŞİNİN YANINDA TECAVÜZ ETTİ!
HAMİLE EŞİNİN YANINDA TECAVÜZ ETTİ!
 
Eskişehir'de, kimliği belirsiz kişilerce evlerinde bıçaklanan 43 yaşındaki Özsakçı hayatını kaybetti, 16 yaşındaki lise öğrencisi kızı A.Ö. ise yaralandı.
 
19.2.2008 - 00:21
Hastanaye kaldırılan A.Ö.'nün tecavüze uğradığı ve olayın şoku nedeniyle 2 gün annesinin cesediyle aynı evde kaldığı öne sürüldü. Daha sonra hastanede kendine gelen A.Ö. konkunç cinayetin ayrıntılarını anlattı.
Yenibağlar Mahallesi Eti Caddesi’ndeki Yeni Hisar Mekan Sitesi'nin 4'üncü katında meydana gelen olayda, 2 gündür kendilerinden haber alamayan yakınları bugün saat 17.00 sıralarında, eve geldiklerinde anne Seniha Özsakçı'yı salonda, kızı A.Ö.'yü de yatak odasında kanlar içinde buldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri geldi. Yapılan incelemede anne Seniha Özsakçı’nın bıçaklanarak öldürümüş olduğunu belirlendi. Şokta olduğu belirtilen ve çeşitli yerlerinden bıçakla yaralandığı ve tecavüze uğradığı öne sürülen A.Ö. ise ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Seniha Özsakçı’nın cesedi otopsi için ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yakınları, birkaç yıl önce eşi vefat eden Seniha Özçakıcı’nın Eskişehir Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencisi olan kızı A.Ö. ile birlikte yaşadıklarını söyledi. Bir yakını ise öldürülen Seniha Özsakçı’nın 4-5 ay önce babasının da vefat ettiğini belirterek, “Seniha kızıyla birlikte ölen babasının evine taşındı. Yakınları ile miras meselesinden tartışmalarının olduğunu duymuştuk. Ancak bu olayı kimin yaptığını bilmiyoruz” dedi.

KATİL KİRACI

Eskişehir’de Seniha Ö.’yı öldürüp 16 yaşındaki kızı A.Ö.’ye tecavüz eden kişinin adam öldürmek ve çeşitli suçlardan sabıkalı olan 27 yaşındaki G.N.G. olduğu ve kendisine de birlikte yaşadığı 20 yaşındaki 9 aylık hamile olan S.K.’nın da yardım ettiği bildirildi.

Halen Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Psikiyatri Servisi’nde tedavi altında bulunan A.Ö. polise olayın tüm ayrıntılarını anlattı. A.Ö., eski kiracıları olan G.N.G.’nin yanında 9 aylık hamile olan birlikte yaşadığı S.K. ile birlikte misafir olarak geldiklerini söyledi.

2 zanlının yaklaşık bir haftadan beri evlerinde kaldıklarını kaydeden A.Ö. şöyle konuştu: “Hamile olan kadın doğum yapana kadar bizde kalacaktı. Olay günü ben banyoda duş alıyordum. Bağırma sesi üzerine banyodan çıkıp salona girdiğimde G.N.G.’in annemi bıçakladığı gördüm. Annem hareketsiz yere yığılınca G.N.G. ile yanındaki S.K. yanıma geldi. S.K. beni tuttu, G.N.G. de annemi öldürdüğü bıçakla üzerimdeki giysileri yırttı ve ardından da bana tecavüz etti. Daha sonra bana zorla alzheimer hastalarının kullandıkları ilaçlar ile birlikte fare zehiri içirdiler. 2 gün evde kalmışım. Gözlerimi hastanede açtım.”

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri cinayetin neden işlendiği konusunda açıklamada bulunmazken olaydan sonra kaçan 2 zanlının yakalanmasına çalışıldığını belirttiler.

BIÇAĞI, TECAVÜZ ETTİĞİ KIZIN ELİNE VERMİŞ
Öldürdüğü kadının kızına tecavüz ettiği öne sürülen katil zanlısı G. N. G. ile birlikte yaşadığı 9 aylık hamile S. K.'ın yakalanması için çalışmalar sürüyor. Tecavüze uğrayan 16 yaşındaki A.Ö.'nün polise verdiği ifadesinde, katil zanlısı G.'nin annesini öldürdüğü bıçağı kendi eline verdiğini söylediği belirtildi. A.Ö., “Annemi öldürüp bana tecavüz ettikten sonra zorla ilaç ve fare zehiri içirdi. Ardından da annemi öldürdüğü kanlı baçağı benim elime verdi. Zanlı, cinayeti benim işlediğimi ve zehir içerek intihar ettiğim izlenimi vermek istedi. Ancak ben onlar evden ayrıldıktan sonra kusarak içimdeki zehri çıkarttım” dedi.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


"TECAVÜZ TECAVÜZDÜR BAĞIRTTIRMAK ŞART DEĞİL"

UYUŞTURUCU BARONU'NU CEP YAKTI

PORNOCU ÖĞRETMEN HAPİSTE İNTİHAR ETMİŞ
»  ŞIRINGA'DAN SONRA SPREYLİ SALDIRGAN DEHŞETİ
»  FANTEZİ TEKLİFİ EVLİLİĞİ BİTİRDİ
»  İLAÇ'TA BÜYÜK VURGUN
»  SEKS KÖLESİ POLİS!
»  POLİSTE SAPANLI SAVUNMA DÖNEMİ...
»  ŞARKICI FULDEN URAS SAHTE KİMLİKLE YAKALYANDI
»  BABASINI SIRTINDAN BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ
»  DANIŞTAY DAVASI'NDA ŞEYH, ŞERH, TEMYİZ
»  DURUŞMA SALONUNDA GÖRÜLMEMİŞ OLAY!
»  DÜŞÜK YAPAN IĞDIR'LI KADININ MÜTHİŞ PLANI
»  KEZZAPÇI' SAPIĞIN SİYASİ VE İDEOLOJİK BOYUTU YOKMUŞ !
»  HAVELSAN'DA SAPIK MÜHENDİS ŞOKU
»  KAÇAKÇIDAN RAHMİ KOÇ'A MEKTUP VAR!
»  BUNLARDA OKUMUŞ ÇOCUKLAR FUHUŞ ŞEBEKESİ
»  APO EYLEMİNDE BİR ÇOCUK
»  DEDEKTİF GİBİ ÇALIŞTI, KENDİ KİMLİĞİNİ KULLANAN SAHTEKARI YAKALATTI
»  KEZZAP PANİĞİ SÜRÜYOR
»  SAHTE B.AKAN ANKARA'DA YAKALANDI
»  YENİ BİR DOLANDIRICILIK ÖRNEĞİ DAHA
»  SANIK POLİSTEN İLGİNÇ SAVUNMA "ÖLDÜRDÜĞÜM ADAM ÖLMEDİ"
»  ÇETEDEN "SINIRSIZ" FUHUŞ HİZMETİ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.