Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,2302
EURO
37,4755
IMKB
9.132,000
ALTIN
2.869,660
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
KOÇ: ADAY OLMAMAM İÇİN HER YOLU DENİYORLAR
KOÇ: ADAY OLMAMAM İÇİN HER YOLU DENİYORLAR
 
CHP Genel Başkan Adayı Haluk Koç, Deniz Baykal'ı fena eleştirdi. Koç, 'Aday olmamam için her türlü yolu deniyor' dediği Baykal için bakın neler söyledi.
 
2.12.2007 - 22:50

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Adayı ve Samsun Milletvekili Haluk Koç, Trakya gezisi kapsamında bugün Çorlu'ya geldi. Koç, burada Deniz Baykal'ı eleştirdi.

İlk olarak CHP Çorlu İlçe Örgütü'nü ziyaret eden Koç, ardından Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın konferans salonunda partililerle bir araya geldi. Konuşmasına CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı eleştirerek başlayan Haluk Koç, Keşan ve Malkara'da yaptığı ziyaretlere yoğun katılımın olmasının ardından önlerinin kesilmeye çalışıldığını iddia etti.

Partinin genel merkezi tarafından Trakya bölgesindeki parti binalarının mümkün olduğunca kendisine kapalı tutulması yönünde talimat verildiğini öne süren Haluk Koç, "Tekrar halkla kucaklaşılsın, tekrar örgütün emeklerinin hakkı verilsin" dedi.

Zor bir yolda olduklarını söyleyen CHP Genel Başkan Adayı Haluk Koç, sözlerine şöyle devam etti:

"Daha önce siyasetle uğraşanlar, böyle kurulu bir yapı içerisinde adeta siyaseti imparatorluk haline getirmiş yapılar içerisinde bir demokrasi mücadelesine girilebilmesinin ne kadar güç olduğunu bilirler. İki gündür, 'Kim oluyormuş, nasıl cesaret ederler, aday olmak gibi bir gayreti nasıl gösterirler, gitmeyin, katılmayın' şeklinde baskılar yapıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar. Ben buradan açıksa söylüyorum, hodri meydan diyorum. İstediğiniz kapıları kapatın, bizler CHP'nin gelenekleri içerisinde ahlaklı ve kurallı insanlar olarak mücadeleyi sürdüreceğiz. Padişahım mağrur olma, senden büyük Allah var. Burası kimseye kalıcı mekan olmayacak. Bu değişimi sağlamak zorundayız, Türkiye için sağlamak zorundayız" dedi.

Parti meclisi toplantısında CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a 'İyi gitmiyoruz, toplumdan uzak düşüyoruz, partinin kurulları çalışmıyor, iletişimimiz zayıf, biat edilmesi gereken lider durumundasınız, yanlış yapıyorsunuz' dediğini dile getiren Haluk Koç, "Siyasi ahlak kuralları içerisinde demokratik bir hak kullanıyorum. 5 gündür Trakya'yı dolaştım. Çok büyük yakınlık, sıcaklık, kalabalık gördüm. Son günlere doğru baktılar ki olay abartılı gelişiyor, böyle bir süreç işletmeye çalıştılar. Çalışma tempoma aynı şekilde devam edeceğim. Siyasette bunlar olur. Kırklareli'nde akşam saatlerinde il binamız kapalıydı. Bine yakın arkadaşımızla parti dışında toplantımızı yaptık. Engellenemeyecek bir sürece girdiklerini görüyorlar, değişim kaçınılmaz. Trakya bana çok büyük umut verdi. Ankara'ya umutlu dönüyorum."

CHP Genel Başkanı olmak için yola çıktığını söyleyen Haluk Koç, "Kurultayı kaybetmek için yola çıkmadım, kazanmak için çıktım. Herkesten çok daha farklı bir süreç uyguluyoruz, kapı kapı dolaşıyorum. Ecevit'in yaptığı gibi yapıyorum. Biz CHP'liyiz. Biz bu değişimin CHP içinde olacağını düşünüyoruz. Bizim yeni bir oluşum gibi bir niyetimiz yok. Bu mücadele değil, yenileşme talebi ve mutlaka olacak. Kim delege olursa olsun, öyle bir parti içi vicdan baskısıyla, öyle bir kamuoyu vicdan baskısıyla karşı karşıya kalacak. Ateşin Trakya'da yandığını gördük, Anadolu'ya da yayılacağız" diye konuştu.

Haluk Koç'un konuşması sırasında dinleyiciler arasında bir de davetsiz misafir vardı. Sahibinin peşini bir an olsun bırakmayan 2 aylık bir kuzu da salona girince ilginç görüntüler ortaya çıktı. Salonda kısa bir tur yapan kuzu, herkesin ilgi odağı oldu.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


TORYUM MADENİ NEDEN ÇOK KIYMETLİ? İŞTE CEVABI..!

'KARA KUTU' NEDEN PARÇALANMIYOR?

AĞAÇ İÇİNDEN AĞAÇ RESMİ ÇIKTI
»  O HANGİ UÇAK OLSA DÜŞECEKTİ..!
»  ABD'DEN GELEN MD UZMANLARI UÇAĞI İNCELEDİ
»  ORDU G-3 TÜFEKLERİNİ TOPTAN DEĞİŞTİRİYOR
»  HALUK KOÇ'A ÇAYCI ŞOKU
»  "SUSUZLUKLA BİR DAHA KARŞILAŞMAYACAĞIZ"
»  "DTP'NİN KAPATILMASINI PKK VE DTP"İSTİYOR
»  SINIR'DA KIRMIZI ALARM!
»  "İSTANBUL'DA YAŞAMANIN BİR BEDELİ OLMALI"
»  GAZETECİYE JANDARMA ENGELİ
»  KAYSERİSPOR: 1 - GENÇLERBİRLİĞİ OFTAŞ SPOR: 1
»  ''HEM DTP, HEM PKK PARTİNİN KAPATILMASINI İSTİYOR''
»  BÜTÇE MARATONU, TBMM GENEL KURULUNDA BAŞLIYOR
»  ''KİM BAŞARILI OLURSA O HAKİM VE SAVCI OLUR''
»  UYKUNUZ YOKSA KENDİNİZİ ZORLAMAYIN
»  SIFIR NOKTASINDA GECE SEVKİYATI
»  LAPTOP'LARA ÇELİK KABLO
»  ARINÇ'IN MECLİS İHALE BİLANÇOSU
»  PKK'DAN PANİK AÇIKLAMASI
»  AKP'Lİ VEKİLDEN TORPİL İTİRAFI
»  UÇAK, 'KESTİRME'DEN ÇAKILMIŞ
»   MAHREM PLANI YAHUDİ LOBİSİ HAZIRLAMIŞ
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.