Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
IMKB
9.777,000
ALTIN
2.918,510
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
MEDYA TETİKÇİLİĞİ İŞTE BUDUR
MEDYA TETİKÇİLİĞİ İŞTE BUDUR
 
Kendilerinden olmayan ve kendilerini desteklemeyen herkesi büyük bir gözü karalıkla yok etmeye çalışan, malum medya bu kezde ortaya iğrenç, santajcı ve medya gücüyle susturma silahıyla bu şekilde çıktı,
 
1.5.2008 - 00:13

Kendilerini dürüst namuslu, dindar diye gösterip her tür rezilliği ve kendilerinden olmayan veya kendi yaptıklarını ortaya çıkartıp deşifre eden herkesi Ergenekonculukla veya başka birşeyle suçlayan, iğrenç, yalancı,saldırgan  ve saptırma haberleriyle yandaşlarını kollayan Samankafalılar  şimdide şantaj yolunu seçti.

Unakıtanların götürdükleri malı, yapılan yolsuzlukları örtbas eden yolsuzluklar karşısında tıkları çıkmayan bunun için ellerinden gelen gelen tüm gayreti sergileyen bu sefiller Güler Kömürcü'nün kolundaki dövmeyi bile kendisini nazi gibi göstermeye Ergenekonla bağdaştırıp hele hele yok etmek ve silmek istedikleri Turan Çömezi'de böylece oltaya düşürdüklerini sanarak halkı yanıltmayı seçtiler. Oysa o dövmenin aslını onlarda adları gibi biliyorlar bilmiyorlarsa çok vahim bir yanılgı ve bilgisizlik içinde olduklarını kabul edip bu kutsal mesleğide bıraksınlar. Bu samankafalı robotlar.

İşte bu alçakların yaptığı en son şantaj haberi ve iğrençlikleri :

İşte Çömez'i ele veren fotoğraflar...Diye verdikleri bilgiden yoksun fotoğraflar. Pes artık. Aslında fotoğrafları fuhuş veya zina yapıyorlarda diye bilirlerdi ancak Güler Kömürcü kollarını Çömez'e dolamadığı ve sığıntı gibi durduğu için bunu diyemedi bu alçaklar. Ancak yazdıkları imalı yazıda bunu söylemeye getirdiler. Alçaklığın ve şerefsiz gazeteciliğin doruklarında olduklarınıda böylece ispatladılar. İnsanın yüzü kızarır. Bunlarda bu tür şey olmadığı için haberi yaptıktan sonra epeyde gülmüşlerdir.
Son günlerde AkP içinde de ergenekoncular var iddiaları ortaya atılmıştı. İşte bu iddiaları destekleyecek fotoğraflar ortaya çıktı.

İşte Çömez'i ele veren fotoğraflar

İşte Çömez'i ele veren fotoğraflar

İşte Çömez'i ele veren fotoğraflar

Kulislerde, Güler Kömürcü'nün AK Parti içindeki haber kaynağının Turhan Çömez olduğu, hatta ilişkilerinin ileri samimiyet düzeyinde olduğu konuşuluyordu. AK Parti'ye kesin karşıt olan ve Ergenekon terör örgütü soruşturması kapsamnında gözaltına alınan, ulusalcı-milliyetçi yazar Güler Kömürcü'yle dönemin AK Parti'lisi Turhan Çömez'in bu samimiyetiyle ilgili kulislerde senaryolar dolaşmıştı.

Bu dedikodular hala sürerken Postmedya.com'un yayınladığı fotoğraflarla konu ilginç bir boyuta taşınmış oldu.

Şemdi gelelim Güler Kömürcü'nün kolundaki dövmenin ne olduğuna yineliyoruz öğer bilmiyormlarsa okuyup öğrensinlerde nasıl gazetecilik yapılır biraz olsun öğrensinler.Belki o saman kafalarında birazcık bilgi olur.

Aşağıdaki yazı Pazar, Şubat 04, 2007 günkü Milliyet'in pazar ekinden alınmıştır

Gamalı Haç ya da Swastika

Bugün Milliyet Pazar'ı okurken, Pera Müzesi'nde logo ve tasarımları sergilenen Ivan Chermayeff ve Tom Geismar'la ilgili yapılan söyleşiye rastladım. Gamalı Haç'ın, eski bir sembol alan Swastika olduğuna dair şunları söylemiş: 'Hitler ve Goebbels bu sembolün anlamını bütün dünya için mahvetmeden önce, Swastika'nın 'Nazizm, faşizm, kötülük' gibi kavramlarla alakası yoktu. Swastika aslında Hitler rejiminden çok daha eski bir sembol. İlericilik, etkinlik ve yuva gibi pozitif kavramları ifade eden bir sembol. Bu nedenle, Hitler Swastika'yı beynimize kötülük sembolü olarak kazımasaydı Chase Manhattan Bankası'nın logosu olarak Swastika'yı pekala kullanabilirdik... Logonun temsil ettiği şirket, kurum ya da ülkenin hikayesi önemli olan.'
Swastika, yani herkesin artık kabullendiği gibi, Gamalı Haç aslında Hinduizm, Budizm ve Jainizm'de kutsal bir sembol olarak geçer. Sanskritçe'de 'mutluluk getiren' anlamına gelen bu sembol yukarıda da dendiği gibi artık 'kötülük getiren' anlamına gelmiş çünkü Nazilerin kullandığı bu sembol kötülüğün simgesi olmuştur. Bahsedilen dinlerin dışında Mayalar, Navarrolar ve Sümer'de de bu sembol kullanılmış.
Swastika sembolü Vişnu'nun 108 sembolünden biridir ve kolları saat yönünde dönük olan şekliyle, başarı ve uğurun yanısıra hayatın kaynağı olan güneş ışığını simgeler. Kolları ters yöne dönük şekli ise geceyi ve uğursuzluğu ifade eder. Swastika'nın dört kolu, dört kozmik gücü (ateş, su, hava, toprak) simgelemektedir. Ayrıca bazı kaynaklarda, eski dönemlerde bu sembol sayesinde dört kozmik gücün etki altına alınıp büyü yapıldığı geçmektedir.
Bu sembol bugün 'kötülüğün ve acımasızlığın' sembolü olmuştur. Peki dünyaca ünlü şirketlerin, herkes tarafından bilinen logoları size neyi çağrıştırıyor? Antik çağlardan çıkan bu bu sembol bugün bizlere Nazi amblemi olarak savaşı, kötülüğü, soykırımı temsil ediyor ise logoların/sembollerin gücünü belki de tartışmak gerekiyor.
Öğrendinizmi bari barazıcıkta olsa. sizin yaptığınız tam bir ahlaksızlık ve şantaj bunu böyle bilin ve sizin karşınızda da sizin oyunlarını çakartacak namuslu kişilerin olduğunu bilin meydan o kadar da boş değil.
 
Not: Bu haberi yapan internet sitesi malum madyanın yan kuruluşlarından olup bağımsız görünenlerdendir.Önce haber orda verilip daha sonra sanki almış izlenimi vermektedirler. Oysa sitenin kime ait olduğu yönünde bir cep telefon numarasından başka şey bulunmamaktadır.  Bunlara ait bir sürü sitede olduğu gibi. Göstermelik taşeron isimlerle yayın yapmaktadırlar. Ancak ipin ucu yine kendilerindedir.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ADALET BAKANI ŞAHİN'DEN TAKSİM YORUMU

ANAVATAN VE DP YİNE BİRLEŞME TELAŞINDA

100 MİLLETVEKİLİ, 1 MAYIS'TA TAKSİM'DE
»  CUMHURBAŞKANI GÜL, YEMEKTE LİDERLERLE NE KONUŞTU?
»  FENRERBAHÇE'DEN REKOR YALANLAMA
»  ÜZMEZ'İN BACANAĞI KONUŞTU
»  VALİ, İSTANBUL'DA 1 MAYIS'I TATİL İLAN ETTİ
»  TAKSİM RESTLEŞMESİNDE BU KEZ SAVCILAR DEVREYE GİRDİ
»  SENDİKALAR'DAN GERİ ADIM YOK, 500 BİŞİ TAKSİM'E YÜRÜYECEK
»  AKP EK SÜRE İSTEMEYECEK
»  KÖŞK'TE SİYASİLER ZİRVESİ
»  301. MADDE DEĞİŞTİRİLDİ
»  İZİN VERİLMEDİ, SENDİKALAR: TAKSİM'DEYİZ
»  OKUL'DA TEĞMEN'LE PKK TARTIŞMASI
»  İSTANBUL'A GAZ TAKVİYESİ
»  "BÜLENT'İ SESSİZCE TAŞIYACAĞIM"
»  "O KREDİYİ VERENLER, HESAP VERİR"
»  "OĞLUMU EMNİYET KEMERİ KURTARDI"
»  MECLİS, SABAHA KADAR 301.MADDE İÇİN ÇALIŞTI
»  UYANIN AB, ŞİMDİ DE TÜRK ADALARINI GÖZÜNE KESTİRDİ
»  TAHA AKYOL'UN OĞLU TÜRKİYE'Yİ NASIL JURNALLEDİ!
»  ŞEMDİNLİ SAVCISI ABD KİMLERLE GÖRÜŞTÜ?
»  TALAT'IN AKP DESTEKLİ RUM POLİTİKALARI
»  ERDOĞAN VE TARTIŞILAN İSİM ÇİÇEK MECLİS'TE YAN YANA
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.