Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
IMKB
9.916,000
ALTIN
2.441,870
 
Hava Durumu ANKARA
15 / 27 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Mansur Yavaş’tan Yeni Ankara Projeleri
Mansur Yavaş’tan Yeni Ankara Projeleri
 
Millet İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, konuk olduğu bir özel televizyon kanalında Ankara için yeni projelerini tek tek anlattı. Canlı yayında soruları yanıtlayan Mansur Yavaş, anketlerle ilgili soruya, "Kararsızların birçoğu, daha önce AK Parti'ye oy verdiğini söylemiş. Şimdiye kadar iki anket yaptırdım, bunda da önde çıktım fakat diğer açıklanan anketler, uzaktan yakından benim manipule edebileceğim anketler değil" dedi.
 
8.3.2019 - 00:02


NTV’de Funda Görey’in sorularını cevaplayan Mansur Yavaş, açıklamalarına şu şekilde devam etti;

“Kararsızların birçoğu, daha önce AK Parti’ye oy verdiğini söylemiş. Şimdiye kadar 2 anket yaptırdım, bunda da önde çıktım fakat diğer açıklanan anketler, uzaktan yakından benim manipule edebileceğim anketler değil. Uzaktan yakından bizimle ilgisi olmayan anket firmaları çıktı. “Mansur Yavaş Ankara’da kazanacak” diye bir açıklama da yapıldı. Bunlar iktidara yakın anket firması olunca, ister istemez inanıyorum, hoşuma da gidiyor ne yalan söyleyeyim.”

“Ben kirli siyaset yapmayacağım” diyen Mansur Yavaş, “Temizi buysa, kirlisi nasıldır Allah bilir, yarın yüz yüze bakacaklar. Geçen biri Twitter’da yazmış, ‘Babam Cumhur, ben Millet İttifakı’na oy vereceğim. Ben hain miyim şimdi?’ ne gerek var şimdi?” dedi.

Yavaş açıklamasında, “Ankara’nın en önemli sorunu aç insanlar. Aç insanlar varken benim anlatacağım hiçbir vaadi vatandaş dinlemeyecek” sözlerini kullandı.

Millet İttifakı’nın Ankara adayı Mansur Yavaş açıklamasında, “Ben Ankara’da bu halkı zengin etmek için, işsizliği azaltmak için neler yapabilirim? Üretimi artıracağız, nasıl artıracağız? Fuar alanı başlandı ama bitirilmedi. Amacım bitirmek, sanayicinin iş adamının esnafın yatırımını sergilemesini sağlamak. İkincisi organize sanayilerin hepsine gittim, hepsinin kendine göre problemleri var. Destek olmak, ulaşımı kolaylaştırmak lazım. Diyorlar ki, “Organize sanayiler tüzel kişi, yardım edemezsin.” Soruşturma açsınlar, hayır, ben organize sanayilerin ne ihtiyacı varsa karşılayacağım” şeklinde konuştu.


Projelerini tek tek anlatan Mansur Yavaş, “Köylerde üretimi teşvik edeceğiz, hepsine güneş enerjisi takıyoruz. Köyde yaşayın masraf etmeyin, isteğimiz tek şey var, biz size hayvan vereceğiz, teşvik edeceğiz, üretin” ifadelerini kullandı.


“60 KM’LİK METROYU BİTİRECEĞİZ”

“Sadece havaalanı değil, yaklaşık 1.8 milyar dolarlık bir proje, 60 kilometrelik metroyu bitireceğiz” diyen Yavaş konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Taksiciler de biliyor bunu. Ben Ankara’ya araçların gelmemesinden bahsettim. Ankara’da 7 bin 701 tane taksi var. Asla taksileri keseceğiz diye bir söylemim olmadı. Benim tek başıma böyle bir karar verme yetkim yok. Kızılay’a araçlar girmesin” derseniz, referandum yaparsınız, halk kabul etmezse yapmazsınız.”

AVM PROJESİ


Mansur Yavaş sözlerini, “Şimdiki AVM’ler yazın sıcak, kışın serinlikten gidiliyor. Kızılay’da binlerce iş yeri, alternatif var. Fiyat rekabeti olabilir. Çoluk çocuk açık havada gezeceksiniz. Bunu söylerken oradaki ekonomiyi yok etmek değil tam aksine canlandırmak için. Tabela kirliliğine son vereceğiz. Kızılay’ın dış cephesi de yeniliyor. Su fiyatlarından indirim yapmak için bakacağız. Islak imzalar mutlaka gelecek, yanımızda duracak” diyerek sonlandırdı.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Erdoğan Siirt'te Akşener'i Topa Tuttu

Berna Laçin'in Beraat Kararına İtiraz

"Bu Zihniyetin Kulağını Çekin"
»  Erdoğan’dan Akşener’e Suç Duyurusu
»  Bahçeli: PKK,YYD,FETÖ Beka Sorunudur
»  CHP:"Uzaya Değil Tek Adama İtiraz Ettik"
»  "Partimizi Kurarken Bizi de Sattı
»  AYM Eski Başkanvekiline Hapis
»  'Biji Mansur'a Suç Duyurusu
»  Denizli'de Bir İlk
»  Erdoğan'dan ABD'ye Pazarlık Çağrısı
»  Kılıçdaroğlu: Hizmet Götürene Oy Verin.
»  Erdoğan: CHP Koç Başına Dönmüştür
»  "Biz İzin Falan Almadan Çıkarız"
»  Emine Erdoğan'dan Hawking Örneği
»  Arınç:Beka Sorunu Yok, Nereden Çıktı?
»  Trump'tan FETÖ'ye Ait Okula Ziyaret
»  Cem Uzan:'Döneceğim Türkiyem'...
»  ABD'den Bir S-400 Tehdidi Daha...
»  İşte her gün Fetö Operasyonun Sırrı
»  "Kemal Bey Gibi Yalan Söyleme"
»  Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na Sert Sözler
»  Ankara'da Art Arda Fetö Operasyonları
»  Kılıçdaroğlu'nu Bunaltan Kurultay Sorusu
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.