Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,2746
EURO
37,4597
IMKB
8.964,000
ALTIN
2.904,210
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
PAKSÜT, TAKİP KORKUSUNU İKİ AYDIR YAŞIYORMUŞ
PAKSÜT, TAKİP KORKUSUNU İKİ AYDIR YAŞIYORMUŞ
 
Paksüt’ün daha önce şüphelendiği araçlardan birinin plakasını aldığı ancak polise vermediği ortaya çıktı. Paksüt’ün önceki günkü olaydan sonra plakayı polise verdiği öğrenildi
 
15.5.2008 - 07:34
Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Alifeyyaz Paksüt’ün, kendisinin takip ettiğinden ve dinlendiğinden şüphelendiği aracın polis otosu çıkması iddialarının giderek büyüyor. Paksüt’ün 1.5-2 aydır takip edildiği şüphesi yaşadığı öğrenildi... Edinilen bilgiye göre, Paksüt ve eşi Ferda Paksüt son 1.5-2 aydır doblo tipinde farklı plakalı araçların kendilerini takip ettiğinden şüphelendi. Büyükelçi olduğu dönemde takip ve dinleme olaylarına karşı özel eğitim aldığı bilinen Paksüt, bu durumdan tedirgin oldu. Paksüt, önceki günkü olaydan önce, aynı tipte bir aracın kendilerini takip ettiğinden şüphelenmesi üzerine bu aracın plakasını (06 RBF ..) aldı.


Bir daha olursa...

Paksüt çifti, bir daha takipten şüphelenmeleri halinde durumu polise bildirmeye karar verdiler. Önceki gün Anayasa Mahkemesi’nden makam aracıyla çıkan Paksüt çifti, aynı tipte ancak bu defa Ford Connect marka bir aracın kendilerini takip ettiği şüphesine kapıldı ve bu aracın öğle yemeği için gittikleri Kavaklıdere Tenis Kulübü’nde hemen arkalarında durması üzerine orada bulunan polisten yardım istedi.
Plaka kayıtlarda çıkmadı
Araçta dinleme cihazlarının bulunup bulunmadığının araştırılmasını isteyen Paksüt çiftinin bu talebi, orada bulunan polis tarafından “yetkim yok” diye reddedildi. Paksüt hemen Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz’ı aradı.
Olay yerine gelen Yılmaz, aracın Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Dairesi’ne ait olduğunu ve bir uyuşturucu operasyonu için görev yaptığını anlattı. Bunun üzerine Paksüt çifti, daha önce kendilerini takip ettiğinden şüphelendikleri aracın plakasını Yılmaz’a verdi. Polis, ilk araştırmasında 06 RBF .. plakasının kayıtlarda yer almadığını tespit etti.
Çiçek: Böyle bir şey yok
İddialar üzerine hükümetten açıklamalar geldi. Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, “Türkiye bir hukuk devletidir. Kesinlikle böyle bir şey yok. Böyle bir şey yapılacaksa, hangi usule göre yapılacağı bellidir.Emniyet Müdürümüz de kendisiyle konuşmuş hemen olayın akabinde. Basına yansıyan şekliyle biraz farklı gibi geliyor” dedi.
Atalay: Yanlış anlama
İçişleri Bakanı Beşir Atalay ise şöyle dedi: “Ankara Emniyet Müdürü incelemelerde bulunuyor. ’Yanlış anlama’ diye bu konu izah ediliyor. Tamamen yanlış anlama var. Kendisinin takibi gibi konu söz konusu değil. Kapalı kalan bir konu yok. Ankara Emniyet Müdürü ve Emniyet Genel Müdürümüz bana bilgi verdiler. Ortada bir sorun yok.”
Emniyet: Başka görev içindi
Emniyet Genel Müdürlüğü yazılı açıklamada, Paksüt’ün takip edildiği iddialarıyla ilgili olarak, “Aracın Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’na ait ve kendi görev alanına giren başka bir çalışma amaçlı olarak orada bulunduğunun kesin olarak anlaşılmıştır” denildi.
PAPERMOON İLE KAVAKLIDERE TENİS KULÜBÜ KARŞI KARŞIYA
Paksüt’ün şüphelendiği polis aracının Papermoon’daki bir yemekli toplantıyı dinlemek için orada bulunduğu iddiası, dikkatlerin aynı cadde üzerinde hafif çapraz bir şekilde karşı karşıya bulunan iki mekana yoğunlaşmasına neden oldu. Kavaklıdere Tenis Kulübü İran Caddesi üzerinde ve tenis kortu mesafesi kadar bir giriş yolunun ucunda bulunuyor. Papermoon’un kafe bölümü İran Caddesi ile Tahran Caddesi’nin köşesindeki Beymen mağazasının alt katında, restoran bölümü de teras katında yer alıyor.


Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ERDOĞAN, KÜSTAH LAGENDİJK'E ARKA ÇIKTI

O ARAÇ ÇÖMEZ'İN PEŞİNDEMİYDİ ?

FETULLAH GÜLEN, HAYIRSEVER Mİ, TEHDİT Mİ?
»  "İSTANBUL'U YAĞMALIYORLAR"
»  MECLİS'TE BAYAN VEKİLLER BİRBİRİNE GİRDİ
»  İŞTE HERKESİN MERAK ETTİĞİ SORU KRALİÇE NİYE GELDİ?
»  BAYKAL'DAN TUNCAY ÖZKAN'A VERYANSIN
»  MİLLETVEKİLLERİNDEN YEĞENLERİNE KIYAK
»  TÜRKSAT 3A UYDUSUNUN FIRLATILMASI ERTELENDİ
»  IĞDIR'DA ÇATIŞMA 3 ASKER YARALI
»  YOLSUZLUĞU AÇIKLAYANLARA DA TAHAMÜLLERİ YOK
»  KRALİÇE'NİN GEMİSİ İSTANBUL'DA
»  HAVAHARP OKULU'NDA BİR İLK
»  BORDO BERELİLER KUZEY IRAK'A GİRDİ
»  DİNLENEN YARGIÇ TAZMİNAT KAZANMIŞTI
»  BAŞBAKANLIK'TAN "DÖVMEDİLER KORUDULAR" SAVUNMASI
»  VATANDAŞA EK YÜK BELEDİYE TASARISINDAN ÇIKARTILIYOR
»  KRALİÇE'YE CEHENNEM ANLATILIRKEN YÜZÜ BÖYLEYDİ
»  UNAKITAN'A ÖDÜL'E 3 MİLYON DOLAR'LIK KIYAK!
»  KIBRIS'TA YAŞANAN E.T SKANDALI
»  MECLİS BAŞKANLIK DİVANI'NDA KANI BOZUK TARTIŞMASI
»  AHMET TÜRK'TEN ŞAŞIRTAN PKK ÇIKIŞI!
»  PAKSÜT'ÜN PEŞİNDEKİ ARAÇ NARKOTİK ÇIKTI
»  BAYKAL: "TURHAN ÇÖMEZ, ONURLU, DÜRÜST BİR İNSAN"
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.