Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,1292
EURO
35,0457
IMKB
10.159,000
ALTIN
2.470,110
 
Hava Durumu ANKARA
9 / 19 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Paris Hiton'dan İstismar İtirafı!
Paris Hiton dan İstismar İtirafı!
 
Paris Hilton: 17 yaşındayken 11 ay boyunca her gün istismar edildim
 
9.2.2021 - 16:08

ABD'li televizyon yıldızı Paris Hilton, 17 yaşındayken yatılı okulda fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını söyledi. Hilton, okulda darp edildiğini, kendisine zorla bilmediği ilaçların içirildiğini, duş alırken izlendiğini ve ceza olarak çıplak hücre hapsine gönderildiğini anlattı.

Hilton otellerinin kurucusu Conrad Hilton'ın torunu, şarkıcı, manken ve televizyon yıldızı Paris Hilton, Utah Eyalet Meclisi'nde, yatılı tedavi merkezlerinde kalan gençlere daha fazla hükümet gözetimi sağlanmasını destekleyen yasa tasarısı hakkında konuştu.

17 yaşındayken, 'eğlenceye olan aşırı düşkünlüğü' gerekçesiyle ailesi tarafından yatılı okul ve psikolojik tedavi merkezi olan Provo Canyon School'a gönderilen Hilton, burada travmatik anıları olduğunu gözyaşları içinde anlattı.

Okulda çalışanlar tarafından fiziksel şiddet gördüğünü, psikolojik olarak aşağılandığını ve tıbbi bir teşhis olmaksızın ilaç içmeye zorlandığını ifade etti.

'Tüm insan haklarım elimden alındı'
"Bu kadar kişisel bir şey hakkında konuşmak hala korkutucu" diyen Hilton ayrıca, duş alırken yetkililer tarafından izlendiğini ve 'ceza olarak' çıplak bir halde tek başına bir odaya kapatıldığını anlattı.

Bu travma nedeniyle yıllarca uykusuzluk çektiğini ve kabuslar gördüğünü belirten Hilton, "Pek çok çocuğun aynı istismarı yaşadığını düşünerek geceleri hala uyuyamıyorum ve siz de yapmamalısınız" diye konuştu.

Hilton, “Günlük olarak sözlü, zihinsel ve fiziksel olarak istismara uğradım. Dış dünyayla bağlantım koptu ve tüm insan haklarım elimden alındı. Çocukken delici bakışların sürekli çıplak vücuduma olduğunu hissettim. Ben sadece bir çocuktum ve her gün istismar edildiğini hissettim" dedi.

Aynı şeylerin daha fazla yaşanmaması için hükümetin harekete geçmesi gerektiğini vurgulayan Hilton, konuyu Başkan Joe Biden ve ulusal Kongre'ye götürmeyi planladığını söyledi. Hilton, "Bu tasarı kesinlikle birçok çocuğa yardım edecek, ancak açıkça yapılacak daha çok iş var ve değişim gerçekleşene kadar durmayacağım" diye konuştu.

Hilton'un uzun süredir söz konusu tasarının yasalaşması için Utah'da senatörlerle lobi çalışmalarına katıldığı biliniyor.

Mağdurlar arasında Paris Jackson ve Kat Von D. de var
Hayatını anlatan 'This Is Paris' isimli belgeselde de gözyaşları içinde o günleri anlatan Hilton, ayrıca ekibi ile birlikte, benzer istismara maruz kalanlara destek için bir web sitesi kurdu. Mağdurların ifadelerinin yer aldığı sitede iyileştirici ve önleyici yasaların çıkarılması için çalışmalar yürütülüyor.

Hilton'un belgeselde anlattıklarının ardından birçok ünlü isim de aynı okulda benzer şiddet türleriyle karşılaştıklarını açıklamıştı. Bu isimler arasında Micael Jackson'ın kızı Paris Jackson ve ünlü dövme sanatçısı Kat Von D. de yer alıyor.

Utah'daki Provo Canyon School ise hala faaliyet gösteriyor. Ancak okul yönetimi 2000 yılında değişti ve yeni yönetim geçmişler olanlar hakkında bir yorumda bulunamayacağını söylüyor.



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


Altın Fiyatlarında Düşüş Durdu

Soğuk Hava Dalgası Kapıda;

Melih Bulu'nun Yardımcıları Belli Oldu
»  Mutasyona Karşı Güçlendirilmiş Aşı!
»  Meteorolojiden İstanbul İçin Uyarı
»  Sınav Ücretlerine Yüzde 29 Zam!
»  Sinovac Üçüncü Faz Sonuçları Açıkladı
»  İzmir'de Korkutan Depremler
»  Çukur'da Yamaç'ı Bekleyen Hazin Son
»  Yıllık İzinler Hakkında Flaş Karar
»  1 Haftalık Bebeği Çöpe Attılar!
»  Hollywoodun Efsanesi Hayatını Kaybetti
»  130 Ülkede Aşı Uygulanmadı
»  İtalya Tiktok'a 13 Yaş Sınırlaması
»  Sanatçı Hüner Coşkuner Hayatını Kaybetti
»  Çukurova'nın Yılmaz'ından Yeni Dizi
»  Ankara'da Sır Cinayet
»  Metropol'den Boğaziçi Anketi
»  Bir Ayda 23 Kadın Öldürüldü
»  BM'nin Duayen Sözcüsünden Üzücü Haber
»  Duygu Survivor'a Veda Etti
»  Farah Zeynep Abdullah'a Küfür Yağdı
»  İlaç Fiyatlarına Zam Yolda
»  Aşı Olan Milletvekili Coronaya Yakalandı
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.