Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,2328
EURO
37,2925
IMKB
8.860,000
ALTIN
2.930,370
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
TELEVİZYONLARDA GÖBEK ATILIRKEN RTÜK NE YAPIYORDU?
TELEVİZYONLARDA GÖBEK ATILIRKEN RTÜK NE YAPIYORDU?
 
Spor tartışmalarının içine telefonla dalıp devletin gücünü hissettiren RTÜK 13 Şehit'in olduğu gün yangelmiş yatıyormuydu
 
8.10.2007 - 14:12

Televizyonları denetleyen ve onların yayınlarını ve yayın akışlarını kim takip ediyor bu ülkede, RTÜK'ün görevi buysa ve spor programlarına başkanı girip müdahale edebiliyorsa dün akşamda görevini yerine getirmeliydi. Fidan gibi 13 Mehmetçiğimiz can verirken televizyonların vur patlasın çal oynasın durumu bu ülkeye ve hele hele onları denetlemekle görevli bir kuruma hiç yakışmadı.
PKK'lılar devlet ve millet düşmanları hep birlikte gülüp oynadılar ancak ateş düştüğü yeri yaktı. O dağlarda kalleşlerin pususuna düşürülerek şehit edilen insanlar bu ülkenin Mehmetleriydi. Onlar bu ülkenin insanları rahat içinde uyusunlar diye canlarını vermişlerdi. Onlardan bu bile esirgendi. televizyon kanallarında adeta olaya sevinircesine göbekler atıldı. İnsanların  bu tür büyük olayları artık  kanıksamaları için ellerinden gelen yapıldı. Ne de olsa ölenler onlar için hiç bir şey ifade etmiyordu. Çünkü onların büyük bölümü öyle yada böyle bir şekilde yolunu bulup askerden kaçmış sakata ayrılmış kişilerdi.
Türkiye büyük bir kaosun içine iteklenmeye başladı. Bu bilinçli bir şekilde yapılıyor ve insanların ulus ve vatanına olan sevgileride böylece yok ediliyor. Asker ve ordu bilinçli bir şekilde hırpalanıyor ve devreden çıkartılmaya çalışılıyor. AB ve ABD ordunun pasifize edilmesi için bastırıyor. AB'nin adamları açıkça gelip doğu ve güneydoğu'da kapalı kapılar arkasında bir takım kişilerle toplantılar yapabiliyorlar. Utanmadan ve sıkılmadan Türkiye  AB'nin mandasıymış gibi gelen bir takım kişiler Genelkurmay Başkanına olmadık lafları ediyor ve buna kimse gıkını çıkartamıyor. 301'ci madde üzerinde ısrarla ve titizlikle duran AB bu maddenin kaldırılmasıyla Türklüğe hakareti ve türk devletine hareketin önünün açılması için bastırıyor.
AB fonları ve SOROS paralarıyla medya'da satılın alınmış satılık kalemler durmadan kin kusuyorlar ve el üstünde tutuluyorlar. Türk olanlar türk'üm diyemiyorlar,  SOROSBU beslemesi çocuklar olan Bilderbergci, dönme fırıldak, yobaz ve AB tosunları kalemler siyah beyaz türkler gibi söylemler çıkartarak türklüğü parçalamak ve bölmek istiyorlar ve bunu yapanlara karşı çıkanlara da yapmadıklarını bırakmıyorlar. Şehit edilen korucular ve askerleri devletin öldürttüğü fısıltısını yayarak ordu düşmanlığının armasına güvenlik güçlerinin iş yapamaz duruma gelmesi için çalışıyorlar.
Ülkenin 13 şehit olduğu gün ayağa kalkması gerekirken ortada sadece genelkurmaya çekilmiş taziye telgraflarından başka hiç bir şey olmuyor. Ülkeyi idare edenler ne yapacaklarını bilmez durumda sadece konuşuyorlar. Oysa bu hükümet daha önceki hükümet oldukları dönemde sıfır terörle idareyi devralmışlardı.
İhanetler birbirini kovalıyor. ırakla yapılan ve kendi kendimizi vurduğumuz. Bu hükümetin içişleri bakanı tarafından imzalanan terör anlaşması gereğince Irak'a da giremiyoruz. İran kendi bölgesinden 13-15 kilometre Irak içlerine girerek teröristlere karşı sıcak takip yaparken biz elimiz kolumuz bağlı bir şekilde sadece bakıyoruz. Başbakan milletin havasını almak için konuşuyor. Ancak icraat olarak hiçbir şey yok ve yapamazlar. Çünkü kendi ellerimizi kendimiz bağlamış durumdayız. Bundan sonra uluslararası hakkımız olan sıcak takip olayınıda yapılan anlaşma gereğince kaybetmiş bulunuyoruz. Bizim şehit Mehmetlerimizin bir iranlı asker kadar  bile kıymeti kalmadı. İran'da PKK'nın İran kolu olan PEJAK  hiç bir zaman PKK'nın bize verdirdiği zayiat kadar zayiat veremedi. İranlı askerlerin şehit düştüğüne dair medayada bir haber yer alıyor mu? Almıyor  çünkü onlar teröristleri kaçtıkları inlerine kadar kovalıyorlar. Bizde ise, ordu sıcak takip yapalım izin verin diye izin istemesine karşın hükümet o cesareti kendisinde bulamıyor ve şehitlerin şehit oluşlarını yine askere ve Genelkurmaya yamamaya çalışıyor.
Belkide  RTÜK televizyon kanallarının tutumu hakkında bu durumda kendilerine bir şikayet gelmediği için bir şey yapmadıklarını açıklayacak. O zaman Başkanları Zahit Akman'ın telefonla bir spor proğramına bağlanıp aba altından sopa göstermesini neye bağlayacak acaba? Bu kurum kurum olmaktan çıkmış iktidarın  borazanı olmuştur. Oysa onların orada var olmaları bu şehit kanlarının üzerinde olmalarındandır.

Şehitler acaba onlar tarafından da mı kelle olarak görüldü de sesleri solukları çıkmadı?

 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ÖCALAN'I 24 SAAT İÇİNDE DERHAL ASIN

ÇANKAYA KÖŞK'ÜNDE TERÖR ZİRVESİ

ŞEHİTLERE DUYARSIZLIK BAYKAL'I ÇİLEDEN ÇIKARDI
»  DTP'DEN ANLAMLI MESAJ!
»  MECLİS'TE 5 GENEL BAŞKAN VAR
»  ERDOĞAN: YENİ YOLSUZLUK DOSYALARI PATLAYABİLİR
»  ÇETİN EMEÇ'İ ÖLDÜREN ÖRGÜT GLADİO
»  IRAK SINIRI'NA YOĞUN TOPÇU ATEŞİ
»  "ASKERİNİZİN LOJİSTİK DESTEĞİNİ KESERİZ"
»  TÜRK POLİSİ'NİN HİZMET TARİFESİ AÇIKLANDI
»  ASKER ŞEHİT OLUYOR ONLAR GÖBEK ATIYOR
»  ADI YAVRU AYI AMA TAM 87 KİLO
»  DİPSİZ GÖLÜN DİBİ GÖRÜNDÜ, ALTINLAR İSE HAYAL OLDU
»  İŞTE 13 ŞEHİTİN KİMLİKLERİ
»  KABİNEKİ İNGİLİZ BAKANIMIZI BİLİYORMUSUNUZ?
»  LİCE'DE MAYIN PATLADI, 1 ASSUBAY ŞEHİT
»  'NE DİN ELDEN GİDER, NE DE ŞERİAT GELİR'
»  ''ATAMALARDA MİT RAPORU İSTERİM''
»  BBC'NİN ŞOK PKK TANIMI
»  AKPLİ KADIN VEKİLİN ŞOK OLDUĞU AN
»  BAYKAL: PKK SALDIRISINI LANETLİYORUM
»  ERDOĞAN: TERÖRLE MÜCADELEMİZ ARTIK FARKLI OLACAK
»  13 ŞEHİT, TÜRKİYE'Yİ AYAĞA KALDIRDI, ADANA'DA HALK ŞEHİTLER İÇİN YÜRÜDÜ
»  ERDOĞAN, TERÖRLE YÜKSEK KURULU'NU TOPLAYACAK
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkanı Olmalı mı?
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.