Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
32,2796
EURO
34,6452
IMKB
10.046,000
ALTIN
2.410,470
 
Hava Durumu ANKARA
10 / 18 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
Yiğido Kartal'ı Evinde Yıktı 1-2
Yiğido  Kartal ı  Evinde Yıktı  1-2
 
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Sivasspor, 1-0 geriye düştüğü maçtan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve Tamer Tuna sonrasındaki ilk maçında 3 puana uzandı. Beşiktaş ise son 4 haftadaki üçüncü mağlubiyetini aldı. Sivasspor'un Robinho ile attığı gol, Beşiktaş'ın da kazandığı bir penaltı, VAR uyarıları sonrasında iptal edildi
 
12.11.2018 - 00:01

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında ağırladığı Sivasspor'a 1-0 öne geçtiği maçta 2-1 mağlup oldu. Sivasspor'un Robinho ile 69'da attığı gol VAR incelemesinin ardından iptal edilirken Beşiktaş'ın 75. dakikada kazandığı penaltı da yine VAR incelemesi sonrasında ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Beşiktaş, ligde son 4 haftadaki üçüncü mağlubiyetini alırken Tamer Tuna'yla yollarını ayıran Sivasspor, 4 maç sonra 3 puanı hatırladı.

Beşiktaş'ta maç öncesinde belinde ağrılar olan Loris Karius ve Tolgay Arslan, maç kadrosuna alınmazken kaleyi Genk maçındaki gibi Tolga Zengin korudu. Beşiktaş'ta Güven Yalçın da Şenol Güneş tarafından ilk 11'de başlatıldı.

GÜVEN'İNİ BOŞA ÇIKARMADI!

Mücadelede gol perdesi 11. dakikada açıldı: Pepe'nin pası ile sağ kanatta topla buluşan Ricardo Quaresma, ortasını arka direkte bulunan Güven Yalçın'a yaptı. Bu ortaya iyi yükselen Güven Yalçın'ın kafa vuruşu kaleci Tolgahan Acar'ın müdahalesine rağmen ağlarla buluştu. Golün yaratıcısı olan Quaresma bu sezon ligdeki 8. asistini yaptı.


SEVİNÇ KISA SÜRDÜ

Sivasspor, Beşiktaş'ın golünden sadece 3 dakika sonra eşitliği yakaladı: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Robinho geçti. Robinho'nun ortası ile arka direkte buluşan David Braz'ın kafa vuruşu çizgi üzerinde bulunan Oğuzhan Özyakup'un müdahalesine rağmen ağlarla buluştu.

Dakikalar 31'i gösterdiğinde Sivasspor gole yaklaştı: Emre Kılınç'ın ortası ile ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Gabriel Torje'nin gelişine çektiği şut az farkla üstten dışarı çıktı.

Beşiktaş, 32. dakikada tehlikeli bir yerden Güven Yalçın'a yapılan sert faulle frikik kazandı. Topun başına Caner Erkin geçiyor. Caner Erkin'in çektiği şut az farkla üstten dışarı çıktı.

Dakikalar 40'ı gösterdiğinde siyah-beyazlılar gole yaklaştı: Oğuzhan Özyakup ile verkaça giren Güven Yalçın'ın ceza sahası yayı dışından sol çaprazdan çektiği şut az farkla üstten dışarı çıktı.

Mücadelenin ilk 45 dakikasında başka gol olmadı.


SİVASSPOR HIZLI BAŞLADI

Sivasspor, ikinci yarıya hızlı başlayan taraf oldu. Dakikalar 53'ü gösterdiğinde Emre Kılınç hatayı affetmedi ve takımını öne geçirdi! Oğuzhan Özyakup'un Pepe'ye attığı pası araya girerek kesen Emre Kılınç, sol çaprazdan ceza sahası içerisine girdikten sonra yerden şutunu çekti, bu şut kaleci Tolga Zengin'in solundan ağlarla buluştu.

OĞUZHAN YİNE ISLIKLANDI
OĞUZHAN YİNE ISLIKLANDI
OĞUZHAN ISLIKLANDI

Sivasspor'un ikinci golünden sonra ıslıklanmaya başlayan Oğuzhan Özyakup yerini 57. dakikada Mustafa Pektemek'e bıraktı. Siyah-beyazlı taraftarlar milli futbolcu oyundan çıkarken de tepkilerine devam etti.

SİVASSPOR VAR'A TAKILDI

69. dakikada Gabriel Torje'nin sağ kanattan yaptığı orta ile arka direkte buluşan Robinho'nun kafa vuruşunda top ağlarla buluşuyor ancak hakem Yaşar Kemal Uğurlu, VAR kararı ile pozisyonda Robinho'nun ofsaytta olduğunu belirtti ve atılan golü geçersiz saydı.

VAR BU KEZ PENALTIYI İPTAL ETTİ

Beşiktaş, 75. dakikada penaltı kazandı ancak Yaşar Kemal Uğurlu, VAR incelemesi sonrasında iptal etti. Mustafa Pektemek'in pası ile sağ kanatta topla buluşan Ricardo Quaresma için VAR sistemi ofsayt kararı verdi ve penaltı iptal edildi.

Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca Sivasspor sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve puanını 14'e yükseltti. Ligde oynadığı son dört maçında üç mağlubiyet alan Beşiktaş ise haftayı 18 puanla kapadı. Siyah-beyazlılar milli ara sonrasında Ankaragücü'ne konuk olacak. Sivasspor ise Rizespor'u ağırlayacak.

 



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


"Bir Daha Duyarsam Yasayı Geri Çekerim”

Şırnak’tan acı haber: İki şehit

‘Komünist Başkan' Tunceli'den Aday
»  Yüzbinler Anıthabir'e Aktı
»  Şehitlerin Yürek Burkan Hikayeleri
»  CHP'den Erbaşia Mısırlıoğlu Tepkisi
»  Erdoğan, Trump ile Sohbet Etti
»  Kılıçdaroğlu'ndan Hakakiri Mesajı
»  Fenerbahçeliler Anıtkabir'e çıkarma yapt
»  Aci Haberi Erdoğan Verdi
»  Türkiye'de Hayatın Durduğu Vakit 09.05
»  İşsizlik Maaşına Başvuru Patlaması
»  Devletin Zirvesi Anıtkabir'de
»  Bakan Akar'dan Patlama Açıklaması
»  Bahçeli'ye Çok Konuşulacak Ziyaret
»  Hollanda Büyükelçisi Belli Oldu
»  Atilla Taş yeniden cezaevinde
»  Kılıçdaroğlu'na Sert Sözler
»  "Akıllarınca PKK’yı Sobeliyorlar"
»  Ferhat Sarıkaya Hakkında Karar
»  MHP'nin İstanbul Adayı Kim Olacak?
»  CHP'de Öztürk Yılmaz İçin Flaş Karar
»  İYİ Parti İstanbul Adayını Belirledi
»  İYİ Part'nin CHP ile Uzlaşma Planı
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.