Günün Haberleri   |   Giriş sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Künye   |   İletişim   |   Sitene haber ekle


 
DOLAR
34,2573
EURO
37,6677
IMKB
9.032,000
ALTIN
2.908,260
 
Hava Durumu ANKARA
19 / 28 C°
Değiştir
 
     
 
Medya Spot Google
 
 
 Ana Sayfa  Gündem   Ekonomi   Dünya   Yaşam   Medya   Spor   Magazin   Polis Adliye 
 
ÇELİK HALAT MI,ÇEKME HALATI MI?
ÇELİK HALAT MI,ÇEKME HALATI MI?
 
Türban yasağı için ipleri geren taviz vermeyen ve dediğim dedik diyen Bahçeli iki gündür Diyarbakır'dan Cudi dağına canlı kalkan bahanesiyle giden meydan okuyucuları ve tahrikçileri nedense göremedi.
 
8.2.2008 - 00:30

Kendisini ve partisini uyaran emekli askerlere ve gazilere yapılmadık hakareti bırakmayan ve parti önünde paşa kovaldık diyenler bu fotoğraflara ne diyecekler? Paşa kovaladık demekle olmuyor.
Devlet Bahçeli'nin Anıttepe ve  Kocatepe  arasında çelik halat germesi  bir şey ifade etmiyor, çelik halatı çekeceği yer asıl olması gereken yerde değil.  Sizin çelik halat dediğiniz ancak çekme hallatı olmuş durumda ne çektiğinizde belli.

Ellerinde eli kanlı çocuk katilinin resimleriyle, kürdistan bayrakları ve pankartlarıyle Türkiye cumhuriyetine kafa tutanları herhalde çekme halllatı dışında bıraktınız.Ve onlar sayın Bahçeli sizi  hiç mi hiç ilgilendirmiyor. Öyleya nasıl olsa kapısının önüne kadar gelmiş ve geçmişte hıncı olduğu askerler ve gaziler ona daha kolay lokma
Bahçeli, bize akıl öğretmesinler ve ortalığı germesinler diyor. Kimsenin akıl öğrettiği yok ama görünen köye  kılavuz da istemiyor akılda. Zaten aklı olanlar bunları görür. Eğer bunları göremiyorsa, gerçekleri söylemek için  göstermek için  kapısına kadar gelen emekli askerleri ve gazileri püskürttük diye partililer seviniyorlarsa o zaman artık kimsenin bir diyeceği birşey yok. 

 Artık o MHP eski MHP'değil  bunu çoktan görüp oy vermeyen seçmenlerinden belli değil mi. Sizler eskinin rantını yiyorsunuz. Bunuda mı anlamadınız? Türbandan medet umarak bir daha ki seçimlerde oy alacağınızı sanıyorsanız maalesef bunu beceremeyeceksiniz çünkü sizin Türbanda samimi olmadığınızı ve oy için yaptığınızı herkes gördü. Halk asıl görülmesi gereken  APO posterleriyle, kürdistan bayraklarıyla yapılan gövde gösterilerini görmezden geldiğinizi ve türkiye'nin geleceğine dinamit koyanlara çıtınızın çıkmadığınıda  aynı  günlerde gördü.
Çelik halatmış, hangi çelik halattan bahsediyorsunuz. Attığınız yağlı ipe ve türbana  dolaştınız, Partinin biraz var olan itibarını da böylece bitirdiniz. Doğu ve güney doğuda olması gereken halat Ankara'ya sıkışmış kalmış, meydanı boş bulanlarda istedikleri gibi istediklerini yapıyorlar  gıkınız çıkmıyor  orada da milliyetçilerin verdikleri oylarla oturuyorsunuz tüm bu duyarsızlıklarınız ise  milliyetçileri derinden rahatsız ediyor.
Partinize koltuk değnegi diyenlere müthiş bir şekilde sinirleniyorsunuz ve bunu kabul etmek istemiyorsunuz. Ancak güneş balçıkla sıvanmıyor, yaptığınız tam bir koltuk değnekliği bunun başka bir izahı yok. Bu yakıştırmayı da hiç bir zaman söküp atamayacaksınız  çünkü oylamada verdiğiniz oylarla onu da kaçırdınız. Kral artık çıplak.
 Siz bu kürt  tahrikçiler tarafıdan yapılan gösteriler ve meydan okuyuşlar karşısında rahatmısınız bay Bahçeli, koltuk değnekliği yaptıklarınız zaten rahat ama sizde  rahatsanız sizlere ve ekibinize söyleyecek hiçbir söz bulamıyoruz. Allah yolunuzu açık etsin.

Bu fotoğraflarda size ithaf edilmiştir bay Bahçeli iyi seyirler:

 Emekli Askerleri gazileri kovalatanlar buyrun buradaki resimler size tanıdık geliyor mu?  Bu fotoğraflar bir başkaldırıyı göstermiyor mu. Mecliste bunlarla birlikte olmak size zul gelmiyor mu? Yoksa gücünüz  artık emekli askerlere ve gazilere mi yetiyor?



Arkadaşına Gönder   Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
  Toplam yorum 0   Onay bekleyen 0  


Yorumunuz editörlerimiz tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

  Bu kategorideki diğer haberler


ANKARA'NIN 19 BELDESİ KÖY OLUYOR

TARİHİ OTURUMA POLEMİKLER DAMGASINI VURDU

"BU KOMİSYON BAŞKANINI BİR AN ÖNCE EMEKLİ EDİN"
»  ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ'NDE İLK OYLAMA TAMAM
»  "KARILARININ BAŞINI AÇSINLAR"
»  CEMİL ÇİÇEK'İ ÇİLEDEN ÇIKARAN SORU
»  ALMAN BAKAN'IN TÜRK BÜYÜK ELÇİSİNE KÜSTAHLIĞI
»  ALMAN SİTELERİ ÇÖKERTİLDİ ZARAR 200 BİN EURO
»  YARGITAY BAŞKANI 95. OYLAMADA SEÇİLDİ
»  BAYKAL'DAN EL EZHER ESPİRİSİ
»  ''OTUR YERİNE, PARMAĞINI SALLAMA''
»  200 TIR YÜKLÜ TÜRK GEMİSİ ADRİYATİKTE YANIYOR
»  CHP'NİN HEDEFİ KADİR TOPBAŞ
»  GENEL KURUL'DA GERGİNLİK
»  DAĞDA TAHRİK
»  TÜRBAN GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR
»  MECLİS'TE KRİTİK OTURUM BAŞLADI
»  SANDIK GÖREVLİLERİNE ZAM DOPİNGİ
»  BAYKAL'DAN OYLAMA ÖNCESİ BİR UYARI DAHA
»  FETULLAH GÜLEN'DEN TÜRBAN DEĞERLENDİRMESİ
»  İSTANBUL'DAKİ İŞ YERLERİNE MÜFETTİŞ BASKINI
»  ''JAMMER'LER ANAYASA'YI İHLAL EDİYOR''
»  CİA'DAN ABD'YE PKK UYARISI
»  MÜŞTERİLERE DOMUZ ETİ YEDİRDİLER
 
  ÇOK OKUNANLAR
  YAZARLAR

 
EMİN VAROL
 
GAZETEC? ACI S?YLER !

 
Ercan Deva
 
Hatalar Zinciri ve Ortak Akıl

 
MURAT ŞAHİN
 
Matematik Ucuzlugu

 
Cahit Saraçoğlu
 
100 Milyar Liralık Destek Alacaklar
  ÇOK YORUMLANANLAR
  ANKET
Cumhurbaşkanlığı Seçimerinde Kim Kazanır?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Diğer
 Sonuçları göster   
 
 
RSS

Add to Google
Medya Spot'ta yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz.  Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Medya Spot sorumlu tutulamaz.